Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Σαν κήπος της Εδέμ.

thelxi4Έμοιαζε η πίστα του νυχτερινού κέντρου «Μαμούνια Live» της Θεσσαλονίκης για χάρη της καλλιτέχνιδας Θέλξη και πάσης Ελλάδος με τους κροίσους να συναγωνίζονται στην ποσότητα πετάγματος δίσκων λουλουδιών. Στα πρώτα τραπέζια πίστας αριστερά και δεξιά διασκέδαζαν δύο εφοπλιστικά τζάκια παρεών και στη μέση η παρέα του κροίσου αντιπροσωπείας πολυτελών αυτοκινήτων. Η παρέα με τον εφοπλιστή Α….,στην αρχή ήταν διστακτικοί για να ξεκινήσουν το ροδοπόλεμο. Όμως όταν πια η παρέα του εφοπλιστή Β…., που ήδη στο πρώτο πρόγραμμα της καλλιτέχνιδας είχε πετάξει περίπου 280 δίσκους λουλουδιών στα πόδια της Θέλξης, τότε πια με την παρέα του Α……, αρχίσει ο πραγματικός λούλουδο πόλεμος.

 Κόντρα στον πόλεμο μπήκε σφήνα και η παρέα του κροίσος πολυτελών αυτοκίνητων όπου έγινε και το έλα να δεις. Η τρείς παρέες τζακιών έδειξαν φανερά την καψούρα που τραβούσαν για την καλλιτέχνιδα η οποία κάνει πάντα τα γούστα των θαμώνων.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σκάει μούρη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ(και όχι μόνον) με το γιγάντιο πούρο στο ένα χέρι ,και την τεράστια κομπολογάρα του στο άλλο χέρι και αφού στρώθηκε βασιλικά, πλέον ο κήπος της Εδέμ φάνηκε μικρός μπροστά στο βουνό γαρίφαλα που σκέπασαν την πίστα και τα πόδια της καλλιτέχνιδας, αφού στο λαϊκό πρόγραμμα της, μέτρησα 450 δίσκους μόνο από τον τέως πρόεδρο της ΑΕΚ, ώσπου μπερδεύτηκα στο μέτρημα.

Ο κροίσος αυτοκινήτων πέταξε πάνω από 230 δίσκους, οι δε εφοπλιστές ζήτησαν δίπλα τους σε μόνιμη βάση τις λουλουδούδες και να φορτώνουν ασταμάτητα με λουλούδια την καλλιτέχνιδα. Σε κάποια φάση τα γαρύφαλλα είχαν τελειώσει.

 Ο επιχειρηματίας του Κέντρου πανικοβλημένος προσπαθούσε να βρει εμπόρευμα από δύο επιχειρηματίες λουλουδιών της πόλης οι οποίοι στο ελάχιστο μπόρεσαν να τον εξυπηρετήσουν. Τότες κατευθύνθηκε σε χονδρέμπορο λουλουδιών από την πόλη της Βέροιας απ΄ όπου και βολεύτηκε με τις ποσότητες που χρειάζονταν για να τελειώσει μία ανεπανάληπτη όμορφη βραδιά χωρίς παράπονα.

Το πρωί ο επιχειρηματίας του Κέντρου έτριβε τα χέρια λέγοντας πως «… αυτή η καραμπόλα και το χάλασμα που έγινε απόψε το βράδυ, είχα να το ξαναδώ την εποχή που πρώτο άνοιξα το κέντρο αυτό…».

Όσο για τις εμφανίσεις της καλλιτέχνιδας Θελξάρας  θα βρίσκεται μέχρι της 10 Ιανουαρίου στο νυχτερινού κέντρου «Μαμούνια Live», έπειτα θα κατεβεί στην Αθήνα μια και δέχτηκε δύο πολύ σοβαρές προτάσεις από επιχειρηματίες μεγάλων νυχτερινών κέντρων.

Οποία πρόταση και αν επιλέξει οι εμφανίσεις της θα είναι για το Πάσχα 2009 όπου το Αθηναϊκό κοινό θα την απολαύσει με τα νέα της τραγούδια από τη δισκογραφία που ετοιμάζει.

 Θα το ξανατονίσω πως η πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα Θέλξη δίνει τον αγώνα της στο δύσκολο αυτό χώρο με το σπαθί της, αγαπάει δε αυτό που κάνει, γι αυτό δεν δέχεται επιβραβεύσεις.

Το ελληνικό φαινόμενο όμως θα της πει ένα μεγάλο μπράβο!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...