Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΚέντρο Γενετικής και...

Κέντρο Γενετικής και Βιοτεχνολογίας (CIGB) της Κούβας, χρησιμοποιείται κατα του Κορωνοϊό ήδη στην Κίνα και στην Ιταλία .

Κέντρο Γενετικής και Βιοτεχνολογίας (CIGB) της Κούβας, χρησιμοποιείται κατα του Κορωνοϊό ήδη στην Κίνα και στην Ιταλία .

ούβα εδώ και καιρό έχει σημειώσει τεράστια άλματα στον τομέα της βιοτεχνολογίας, μπορώντας έτσι να κάνει προόδους και στους τομείς της ιατρικής και της παραγωγής σημαντικών φαρμάκων.

Σύμφωνα με τον δρα Εουλόχιο Πιμεντέλ Βάσκες, γενικό διευθυντή του CIGB, το φάρμακο έχει την ιδιότητα να σταματά τον πολλαπλασιασμό του ιού εντός των κυττάρων και έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για την θεραπεία διαφόρων τύπων καρκίνου, ηπατίτιδας Β, AIDS και δαγκείου πυρετού.

Ωστόσο, η κουβανική κυβέρνηση διαπραγματεύεται αυτή την στιγμή με διάφορες χώρες που ενδιαφέρονται για τη χρήση ιντερφερόνης άλφα-2b

Και η γερμανική εταιρεία Profümed βρίσκεται επίσης σε επαφή με την κουβανική εταιρεία BioCubaFarma για την εξαγωγή της ιντερφερόνης άλφα 2Β στη Γερμανία.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί από γερμανικής πλευράς η άδεια εισαγωγής και η έγκριση του φαρμάκου.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...