Έτσι γιουβέτσι, κατάντησε το θέαμα της “eurovist” στην Ελλάδα . Η σπατάλη χρημάτων από έναν κρατικό οργανισμό για να λανσάρει ορισμένους διασκεδαστές που ξεπληρώνουν γραμμάτια του παρελθόντος για την εξυπηρέτηση του κατεστημένου της Ελλάδος, και αυτοί με την σειρά τους, το προωθούν αισίως, όπως συμβαίνει με την ΕΡT, οποία δημιουργεί, ζει και βασιλεύει από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, ώστε να προσφέρει θεάματα της κολοτούμπας , σε σικ μετάφραση show της κακιάς ώρας , με την συνεργασία των δισκογραφικών εταιρείων, τα “κλειστά Club”.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αμοιβές όλων των εμπλεκομένων, ΕΡΤ, καλλιτέχνες, εταιρεία και τα ρέστα, ξεπερνά τα δυόμισι εκατομμύρια Ευρώ. Τώρα κάποιοι θα πουν ότι οι χορηγοί καλύπτουν αυτά τα έξοδα.
Και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι ρωτούν ποιοι είναι οι χορηγοί και οι σπόνσορες;
Η απάντηση είναι, ως επί το πλείστον οι Ελληνικές κρατικές επιχειρήσεις, μερικές απ΄αυτές εν ολίγοις με πολυεθνικό χρώμα.
Έτσι απέκτησε και ο θεσμός “eurovist” σ΄ όλη την Ευρώπη τα δικά της golden αγόρια και κορίτσια , ξεκινώντας από τον πρόεδρο, τους παρατρεχάμενους, καλλιτέχνες, δισκογραφικές , και το κέντρο όπου θα διαδραματιστεί το τελικό πανηγύρι, στην χώρα μας για την ΕΡΤ, ωστόσο τα πραγματικά τιμολόγια δεν τα βγάζει από τα συρτάρια της στην Αγία Παρασκευή, που κόπηκαν τα τελευταία 5 χρόνια για το μάρμαρο του πανηγυριού “eurovist” το όποιο στήνεται για τη δική μας ψυχαγωγία, τρομάρα μας.
Ένας εισαγγελέας δεν επενέβη για να δει το παιχνίδι της σπατάλης που αρχίζει να χοντραίνει επικίνδυνα ,παρόλο που αρκετές εφημερίδες είχαν γράψει στο παρελθόν για τις κραιπάλες –σπατάλες της ΕΡΤ, αλλά κανένας αυτί δεν ίδρωσε . Δε βαριέσαι αδερφέ!!!
Όμως ως πότε θα πληρώνει ο ελληνικός λαός για ορισμένους ατσαλάκωτους του συστήματος,οι οποίοι δήθεν εκπροσωπούν την Ελλάδα με τα αγγλοσαξονικά πρότυπα, γλώσσα και κουλτούρα, που μόνο Ελλάδα και τον νεότερο πολιτισμό δεν θυμίζουν. Ουσιαστικά κάνουν πιστές αντιγραφές του εξωτερικού,Το δε μυαλό ,δεν δουλεύει για το κοινό αίσθημα και το συμφέρον της πατρίδας. Ότι διατάζουν τα συμφέροντα που υπηρετούν.
Όσο για τις δισκογραφικές εταιρείες που τσοντάρουν στο πανηγύρι και παίζουν και το δικό τους παιχνίδι, καλά κάνουν, αυτός είναι ο προορισμός τους άλλωστε,η μουσική και το θέαμα.
Έτσι λοιπόν δένει το γλυκό με όλους τους εμπλεκόμενους, όλοι εισπράττουν τα κέρδη τους, οι καλλιτέχνες, οι εταιρείες, και η ΕΡΤ που τους προσφέρει προβολή, δόξα ,ανέσεις, και τζαμπαντάν ταξίδια αναψυχής με το” eurovisit travel”, κερασμένα πάντα από τον καλοπληρωτή Έλληνα φορολογούμενο, τον άνεργο πλέων, αυτόν που δεν έχει πιά ούτε κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του, αρκεί να πληρωθεί η δόση της εφορίας, να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους, και αυτό με την σειρά του να τα σπαταλά στο γάμο του καραγκιόζη.
Στον επόμενο λογαριασμό, για την ΕΡΤ Α.Ε πληρώνετε 155,88 Ευρώ.
Αν δεν τα έχετε δεν πειράζει, θα μείνετε στο σκοτάδι όπως είστε και τόσα χρόνια .