Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήDigital AlbumΙουλία Καλλιμάνη Νέο...

Ιουλία Καλλιμάνη Νέο Τραγούδι «Έφυγε;» ένα δυνατό ζεϊμπέκικο..

Η Ιουλία Καλλιμάνη, η καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να «σαρώσει» το Spotify και το YouTube με τα τραγούδια της, συνεχίζει εξίσου δυναμικά και παρουσιάζει το νέο single με τίτλο «Έφυγε;» μέσα από ένα δυνατό medley.

Το «Έφυγε;», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, που υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko.

Το νέο τραγούδι παρουσιάζεται μέσα από ένα medley που ξεκινά με το «Που πας κορίτσι μου», τη μεγάλη επιτυχία σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Φωτεινής Δούρου, που κυκλοφόρησε το 2002.

 

Το «Έφυγε;», που κυκλοφορεί μετά την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά – 7/7», το οποίο μετρά πάνω από 18 εκατομμύρια views σε 9 μήνες και το επιτυχημένο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που βρέθηκε στο Spotify top50 και έχει σχεδόν 3 YouTube εκατομμύρια view σε 3 μήνες, συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε στο «Tokyo Theater Athens», όπου η Ιουλία Καλλιμάνη «σαρώνει», για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, εδώ και 4 μήνες και συνεχίζει.

Η Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει τη σαρωτική της επιτυχία, καθώς το νέο της single με τίτλο «Έφυγε;», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, έγινε top trend στο YouTube μέσα σε 2 ώρες, «σκαρφαλώνοντας» στις πρώτες θέσεις. Μάλιστα, μετά από 11 μέρες κυκλοφορίας, κυριαρχεί σταθερά στην 3η θέση των trends, κάτι σπάνιο για αυθεντικό ζεϊμπέκικο, ενώ μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές.

Το «Έφυγε;» κέρδισε αμέσως την αγάπη του κόσμου, κάτι που συμβαίνει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Ιουλίας Καλλιμάνη, η οποία ξεσηκώνει κάθε φορά τους θαμώνες του «Tokyo Theater Athens» όπου εμφανίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. 

Το «Έφυγε;» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, που υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, σε μουσική και στίχους Φωτεινής Δούρου ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko.  

Στο music video, που γυρίστηκε στο «Tokyo Theater Athens»

Tο νέο single με τίτλο «Έφυγε;» μέσα από ένα δυνατό medley.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...