Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟμογενειακάΘέμα μειονότητας...

Θέμα μειονότητας στην Ελλάδα Θα ξαναθέσουν οι Σλάβοι της Αυστραλίας

σε Αυστραλούς επισήμους και τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ακτιβιστές από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, που αναμένονται σύντομα στην Αυστραλία. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα διαθέσουν “τις γνώσεις” και “τις εμπειρίες τους” για την οργάνωση Συνεδρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από Σκοπιανούς της Αυστραλίας.

Πρόκειται για τους Νάτσε Παρίση και Δημήτρη Ιωάννου, από το “Ουράνιο Τόξο” της Ελλάδας, και τον Στόϊκο Τστόκοβ, από την οργάνωση Όμο-Όλιντεν-Πιρίν της Βουλγαρίας. Οι τρεις τους είναι φιλοξενούμενοι της αυτοαποκαλούμενης  Australian Mac… Human Rights Committee)

Η νέα, προπαγανδιστική εκστρατεία των σκοπιανών της Αυστραλίας θα θεμελιωθεί στην πρόσφατη έκθεση της Γκέϊ ΜακΝτούγκαλ, περί δήθεν ύπαρξης σλαβικής  μειονότητας” στην Ελλάδα, επιδιώκουν να δώσουν οι Σκοπιανοί της Αυστραλίας.

Θεωρείται βέβαιο ότι η παρουσία των δυο στελεχών του “Ουράνιου Τόξου” στην Αυστραλία θα επιδιώξει να κερδίσει υποστήριξη στην προσπάθεια να πειστεί η διεθνής κοινή γνώμη, ότι, όντως, υπάρχει σλαβική  μειονότητα στην Ελλάδα.
“..Στη χώρα μας, κάθε Έλληνας πολίτης έχει το απαράγραπτο ατομικό δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και η μέριμνα της Πολιτείας για την ενίσχυση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι διαρκής και αποτελεσματική..”, είχε τονίσει, σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ άφησε σαφείς αιχμές τόσο κατά της Γκ. ΜακΝτούγκαλ όσο και κατά των μεθοδεύσεων του Νίκολα Γκρουέφσκι, προσθέτοντας:

“..Η πολιτική αυτή εδράζεται στη στέρεα πεποίθησή μας ότι οι μηχανισμοί προστασίας και ενδυνάμωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει τελικά να ενισχύουν την αρμονική συνύπαρξη των πολιτών ενός κράτους και δεν θα πρέπει να καθίστανται εργαλείο στα χέρια εκείνων που για ιδιοτελείς σκοπούς επιδιώκουν την καλλιέργεια διχόνοιας και κλίματος εντάσεων στο εσωτερικό μιας κοινωνίας..”.

πληρ;neoskosmos

Σε αναμμένα κάρβουνα οι Πόντιοι της Αυστραλίας

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...