Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικά“...Θέλω και της...

“…Θέλω και της Παναγιάς τα μάτια…”

koukla.jpg “..Ότι θέλεις κορίτσι μου…”,Έτσι απαντά σε όλες τις απαιτήσεις, της μεγάλης ντίβας του Ελληνικού Πενταγράμμου ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, αρκεί να την καλοπιάσει, για να την έχει στο κέντρο του. Βέβαια ο εξηγημένος επιχειρηματίας δεν μασάει τα λόγια, προχωρά ακάθεκτα σε ότι υπόσχεται, τα δίνει όλα ακόμα και λαγούς με πετραχήλια.

Αυτό έγινε στην περίπτωση μεγάλης τραγουδίστριας όταν την πήρε στο κέντρο για εμφανίσεις. Η τραγουδίστρια βλέποντας ότι το αφεντικό γίνεται χαλί για να τον πατήσει, εκμεταλλεύτηκε την κάθε λεπτομέρεια, και απευθυνόμενη προς αυτόν του είπε,

“…θα ήθελα μια χάρη…..”, “….Ότι θέλεις κορίτσι μου….” της απαντά ο χουβαρντάς έμπορος χαλιών. “…Ο γιος μου υπηρετεί στον Έβρο και θα ήθελα ένα αυτοκίνητο για πάρτη του, για να έρχεται να με βλέπει…, θα φέρει και πολλούς φαντάρους μαζί του…”. “…Και το ρωτάς….” της απαντά.

“….Θέλω να με νοικιάσεις από γνωστή εταιρεία μια Porsche Carera, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα….” Συνέχισε η τραγουδίστρια.

“…Πες το κι έγινε…” της διαβεβαίωσε με σιγουριά ο επιχειρηματίας.

Την άλλη μέρα κιόλας η Porsche ήταν έξω από το κέντρο και της παρέδωσε τα κλειδιά στο χέρι. Στο μεταξύ ξεκίνησε και τις παραστάσεις η μεγάλη ντίβα. Το μαγαζί γέμιζε ασφυχτικά. Ο επιχειρηματίας έτριβε τα χέρια, και βρήκε την ευκαιρία να ανεβάσει τις τιμές κατά 20 Ευρώ ανά κεφαλή.

Ο πολύς κόσμος που ήθελε να δει την καλλιτέχνιδα, δυσαρεστήθηκε από τις καλές τιμές που έγιναν φαρμάκι. Έτσι το μαγαζί έπεσε απότομα. Η καλλιτέχνιδα ήλθε σε ρήξη με τον επιχειρηματία και του τάψαλλε ένα χεράκι.

“…Πολύς κόσμος μου κάνει παράπονα για τις τιμές που ανέβασες, και επειδή η Θεσ/νίκη είναι βαρόμετρο στην διασκέδαση μας πήρε χαμπάρι….και εγώ δεν θέλω να χάσω την φήμη μου. Γι΄ αυτό απαιτώ να σταματήσουμε την συνεργασία….πάρε και τα κλειδιά της Porsche και άϊντε για…..”.

Κατεβαίνοντας στην Αθήνα η καλλιτέχνιδα έκανε βούκινο το όλο θέμα, γι΄ αυτό και έγινε χαμός στο ίσιωμα όταν δήλωσε ότι “…εγώ δεν ξαναπατώ εκεί….”ποτέ”….”.

Κυρία καλλιτέχνιδα, το επάγγελμα που εξασκείς και σε δύσκολους καιρούς θα σας συνιστούσαμε να “μην λέτε ποτέ, ποτέ”, για να μην εκτεθείται.

Ο δε επιχειρηματίας, έμπορος χαλιών, καλύτερα να αφήσει τους λαγούς με τα πετραχήλια και να πάει να μάθει, να  κουρεύει  τα χαλιά.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...