Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΘέλεις φίρμα;;; Πλήρωσε...

Θέλεις φίρμα;;; Πλήρωσε !!!!!!!

ganti.gifΑυτό το σύνθημα συνεχίζει να επικρατεί στην βαθιά νυχτερινή διασκέδαση και στην Θεσ/νίκη. Κάποιοι επιχειρηματίες κέντρων, αλλά και φιρμάτοι καλλιτέχνες δεν λαμβάνουν;;; δεν θέλουν να πάρουν το μήνυμα, ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από τα λογικά πλαίσια. Τα σχήματα με τα μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών ακόμα καλά – καλά δεν ξεκίνησαν και τα παράπονα από τον κόσμο πέφτουν βροχή, κυρίως για το απαράδεκτο καθεστώς με τα ρεζερβέ.  

Χωρίς το φαινόμενο της “ανοιχτής χούφτας” των μετρ τραπέζι της προκοπής δεν υπάρχει και ας έχει κλείσει εγκαίρως ο πελάτης ρεζερβέ, άς το τσέκαρε άλλες 2-3 φορές. Παρ΄ όλα αυτά τραπέζι δεν θα βρει αν δεν ακουμπήσει το απαράδεκτο, έκτακτο λουξ επίδομα στον μετρ.

Τα παραδείγματα είναι δεκάδες, ένα απ΄ αυτά είναι του γνωστού επιχειρηματία της  πόλης με αντιπροσωπεία αυτοκινήτων , γνώστος και  ώς καλός πελάτης των νυχτερινών κέντρων της πόλης. Έκλεισε τραπέζι για 12 άτομα στο σχήμα με τον λαϊκό βάρδο στην  δεύτερη σειρά επτά ημέρες νωρίτερα, για ημέρα Παρασκευή. Το τσέκαρε άλλες δύο φορές για να σιγουρευτεί ότι όλα είναι εντάξει μια και η παρέα θα ήταν φιλοξενούμενοι του.

Ως την τελευταία ημέρα στις 10 το βράδυ έλεγξε την κράτηση και όλα πήγαιναν ρολόι. Στο κέντρο έφτασε στις 11:30, αλλά το τραπέζι του “πουλήθηκε”, καθώς όπως του εξήγησαν έπρεπε να το ζητήσει ως τις 11 η ώρα. Το κόλπο είναι γνωστό, ως τακτική των μετρ, κυρίως στο συγκεκριμένο κέντρο, αλλά και τα άλλα δεν πέφτουν πιο κάτω. Έγινε αναστάτωση, φασαρία από τον επιχειρηματία ο οποίος ζήτησε επίμονα τον μετρ που δήθεν του έκλεισε τραπέζι.

<... Έχει δουλειά, δεν είναι εδώ...> και διάφορες άλλες τέτοιες δικαιολογίες του έλεγαν.

Για να επέλθει ηρεμία στο κέντρο επιστρατεύθηκε άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων ο οποίος έκανε με την σειρά του τον ανήξερο για το ρεζερβέ. Παράλληλα ενημέρωσε τον επιχειρηματία ότι “….τραπέζια δυστυχώς μόνο στο πίσω μέρος έχουμε  για σήμερα…”.

 Ο πελάτης για να μην εκτεθεί στους φιλοξενούμενους του και πάρει άλλη έκταση η κοροϊδία, τοποθέτησε στην “ανοιχτή χούφτα” 150 Ευρώπουλα. Μετά το επίδομα μάνι – μάνι βρέθηκε (αυτό που έκλεισε ουσιαστικά ο ίδιος) στην 2η σειρά, και επειδή σπάστικε άσχημα  δεν έκανε χοντρή ζημιά όπως συνηθίζει να τα χώνει πλουσιοπάροχα κάθε φορά που διασκεδάζει, βασιλικά και όχι με τσαμπουκά.

Αυτή η χαρακτηριστική εικόνα επικρατεί για τα δήθεν ρεζερβέ.

Σε άλλο φιρμάδικο Σαλονικιό κέντρο με δύο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου στο σχήμα,  πρώτα και δεύτερα τραπέζια υπάρχουν ανά πάσα στιγμή, εντούτοις είναι στα αζήτητα, καθώς για 4 άτομα με μια φιάλη και υποχρεωτικό γεύμα, χρεώνεται το λιγότερο 400 Ευρώ.

Βέβαια το σύστημα με την “ανοιχτή χούφτα” καλά κρατεί και στο εν λόγω κέντρο. Γνωστός Ραδιοπαραγωγός της πόλης για το θέμα αυτό πάντα επέκρινε τον Ν. Βάνη ότι τα παραλέει και αν(!!!) συμβαίνει είναι σπάνιο.

 Επειδή την πάτησε και ο ίδιος με αυτά που λέει ο Ν. Βάνης και δεν τα πίστευε, ήλθε κα τα διηγήθηκε με αγανάκτηση στον δημοσιογράφο .

Έκλεισε ρεζερβέ στο φιρμάδικο αυτό σχήμα, από νωρίς το τσέκαρε μέχρι την τελευταία ώρα και όταν το ζήτησε στην μεσαία σειρά (πάρ΄ όλο που τον γνώριζαν) τον οδήγησαν στον εξώστη. Εκεί έκπληκτος ρώτησε τον μετρ “…για να βλέπουμε έχετε κιάλια ελευθέρων σκοπευτών…;;;”.

Τότε θυμήθηκε τα λόγια του Βάνη, έβαλε 100 Ευρώ στην “ανοιχτή χούφτα” του μετρ και το τραπέζι στην 5η σειρά (το ρεζερβέ που έκλεισε ουσιαστικά) βρέθηκε αμέσως. Αφού την έπαθε ο γνωστός παραγωγός Ραδιοφώνου, πόσο μάλλον την πατούν ο ανυποψίαστοι θαμώνες .

Με όλα αυτά ο κόσμος της Θες/νίκης τα έχει πάρει στο κρανίο, και δεν σκοπεύει να περάσει την πόρτα των μεγάλων σχημάτων. Βολεύεται με τα τοπικά σχήματα όπου διασκεδάζει καλύτερα και σαφώς φθηνότερα.

Το μήνυμα είναι σαφές για την περαιτέρω διασκέδαση στα μπουζουκομάγαζα της πόλης, αλλά όπως φαίνεται κάποιοι εξακολουθούν και κάνουν το κορόϊδο, δεν βλέπουν, δεν ακούν, μέχρι που θα ξυπνήσουν απότομα ,όταν από το έκτακτό λουξ επίδομα, θα περάσουν στο επίδομα ανεργίας μαζί με τα αφεντικά.

Νομίζετε και εσείς ότι τα παραλέω;;; Αυταπατάστε.

Εδώ θα είμαστε για να σας τα υπενθυμίζουμε εάν βέβαια παραμείνει ως έχει σήμερα η διασκέδαση.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...