Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η Ryanair με νέα δρομολόγια ,υπηρεσίες και το χειμερινό της πρόγραμμα 2014 για την Θεσσαλονίκη

ryanairΞεπέρασε κάθε προσδοκίες της η  Ryanair  όσο αφορά την  επιβατική κίνηση

Για το λόγο αυτό η αγαπημένη εταιρία χαμηλού κόστους της Ευρώπης, Ryanair ,  χθες  29 Απριλίου, ανακοίνωσε   κατά την  συνέντευξη τύπου το χειμερινό της πρόγραμμα από τη Θεσσαλονίκη για το 2014, με περισσότερες   καθημερινές πτήσεις για Αθήνα ,1 νέο προορισμό για Παρίσι Beauvais (10 στο σύνολο), που θα αποφέρει πάνω από 1.5 εκ επιβάτες ετησίως και θα στηρίξει 1.500 θέσεις εργασίας στον ευρύτερο τομέα του αερολιμένα της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον,  παρουσίασε  και την νέα  έκδοση της ιστοσελίδα της στα Ελληνικά  www.ryanair.com/gr  , ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να αποκτήσουν πιο εύκολα τις εγγυημένα χαμηλότερες τιμές της Ryanair.

Συγκεκριμένα το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair θα περιλαμβάνει:

  •  1 νέο προορισμό : Παρίσι Beauvais
  •  20% αύξηση (6 καθημερινά) στα δρομολόγια προς Αθήνα
  •  10 προορισμοί συνολικά από Θεσσαλονίκη
  •  Πάνω από 1.5 εκ επιβάτες στη Θεσσαλονίκη ετησίως
  • Στήριξη 1.500 θέσεων εργασίας στον ευρύτερο τομέα του αερολιμένα της Θεσσαλονίκης

 

Η Ryanair παρουσίασε την νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair, η οποία θα καταστήσει ακόμη πιο εύκολο για τους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες να κλείσουν τις εγγυημένα χαμηλότερες τιμές στη διεύθυνση www.ryanair.com/gr. 

Η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair περιλαμβάνει μια εφαρμογή με τίτλο “Ανεύρεση Ναύλων”, όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές ανά ναύλο, διαδρομή και περίοδο ταξιδιού. Επίσης μπορούν να μοιραστούν αυτά τα  αεροπορικά εισιτήρια με τους φίλους και την οικογένειά τους στα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης, μέσω της υπηρεσίας  “Μοιραστείτε το Ναύλο”  .

Η Ryanair γιορτάζει την ανακοίνωση του χειμερινού της προγράμματος από τη Θεσσαλονίκη για το 2014, με την προσφορά θέσεων σε όλο της το δίκτυο, σε τιμές από € 14.99 για πτήσεις τον Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο. Οι φθηνές θέσεις θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Μαΐου.

 

10 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παρίσι (Beauvais) 6 εβδομαδιαίως
Αθήνα 84 εβδομαδιαίως
Πάφος 14 εβδομαδιαίως
Χανιά 12 εβδομαδιαίως
Μιλάνο (Bergamo) 8 εβδομαδιαίως
Λονδίνο (Stansted) 14 εβδομαδιαίως
Ρώμη (Ciampino) 18 εβδομαδιαίως
Ντύσσελντορφ (Weeze) 6 εβδομαδιαίως
Φρανκφούρτη (Hahn) 4 εβδομαδιαίως
Βρυξέλλες (Charleroi) 14 εβδομαδιαίως
ΣΥΝΟΛΟ 180 εβδομαδιαίως

 

Giuseppe Belladone - RyanairΣτη Θεσσαλονίκη  ο Giuseppe Belladone ( Μάρκετινγκ της Ryanair ) είπε τα εξής:

 «Η Ryanair βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο μας ελληνικό ισyότοπο  και να ανακοινώσει το χειμερινό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης  2014, με 1 νέο προορισμό για Παρίσι Beauvais (10 στο σύνολο), που θα αποφέρει  πάνω από 1.5 εκ επιβάτες ετησίως και θα στηρίξει 1.500 θέσεις εργασίας στον ευρύτερο τομέα του αερολιμένα της Θεσσαλονίκης.

Οι 10 χειμερινοί προορισμοί από τη Θεσσαλονίκη θα προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες επιλογή, έναντι στους υψηλούς ναύλους των Aegean/Olympic, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τους χαμηλούς ναύλους της Ryanair, ένα εξαιρετικό δίκτυο προορισμών και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες.

Οι πελάτες μας μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από τον ανανεωμένο ιστότοπο της εταιρείας μας, να μεταφέρουν μια μικρή δεύτερη χειραποσκευή, να απολαύσουν «ήσυχες πτήσεις», επιλογή θέσεων, καθώς και χρήση των προσωπικών τους ηλεκτρονικών συσκευών σε όλη την πτήση, κάνοντας το ταξίδι τους με τηνRyanair την καλύτερη επιλογή για ταξίδια αναψυχής, όπως και επαγγελματικά ταξίδια.Με νέα εφαρμογή για κινητά, και νέα οικογενειακά και business πακέτα που σύντομα θα ανακοινωθούν, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει πολύ περισσότερα και όχι μόνο χαμηλά ναύλα.

 Για να γιορτάσουμε τη νέα ελληνική ιστοσελίδα μας και το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης  2014, προσφέρουμε  θέσεις από € 14.99 για πτήσεις το Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο. Οι φθηνές θέσεις θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Μαΐου.Καθώς οι θέσεις αυτές αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες, προτείνουμε στους ταξιδιώτες να επισκεφτούν τον ιστότοπό μας στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν αυτήν την ευκαιρία.

 *Έρευνα του Διεθνή Οργανισμού Αεροδρομίων επιβεβαιώνει την διατήρηση μέχρι και 1.000 θέσεων εργασίας (στον ευρύτερο τομέα) σε διεθνή αεροδρόμια για κάθε 1 εκατομμύριο επιβάτες

 

 

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...