Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόληςΗ 19η Διεθνής...

Η 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης-Τα Απομνημονεύματα του Κωνσταντίνου Βαδραχάνη, ο οποίος διετέλεσε την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα άτυπος τραπεζίτης της Τράπεζας της Ανατολής.

Η 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης-Τα Απομνημονεύματα του Κωνσταντίνου Βαδραχάνη, ο οποίος διετέλεσε την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα άτυπος τραπεζίτης της Τράπεζας της Ανατολής.

Από τις 4 έως τις 7 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELXPO Περίπτερα 15 θέση 96.

Σας περιμείνουμε από 4 έως τις 7 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELXPO Περίπτερα 15 θέση 96.

Ελατέ να μας γνωρίστε με νέες εκδόσεις τις INTELLECTUM-

Τα Απομνημονεύματα του Κωνσταντίνου Βαδραχάνη, ο οποίος διετέλεσε την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα άτυπος τραπεζίτης της Τράπεζας της Ανατολής.

Ο Κωνσταντίνος Βαδραχάνης ήταν Συνεργάτης στον Μακεδονικό Αγώνα και του Μητροπολίτη Γερμανού Καραβαγγέλη και του Παπαδήμου Οικονόμου- Ιεροδιδάσκαλος ο υπέρμαχος των Γραμμάτων και της Μακεδονίας που είχε γαμπρό τον Κωνσταντίνο Βαδραχάνη  :

Και του πρωθυπουργού Στεφάνου Ν. Δραγούμη και του Ίων Δραγούμη από τους πρωτεργάτες σχεδίων δράσης για την προσάρτησης της Μακεδονίας όπου είχαν στενές επαφές με τον Κωνσταντίνο Βαδραχάνη όπου είχαν σχεδιασμό για τα ανταρτικά σώματα αγωνίστηκαν υπέρ βωμών και εστιών με πάθος για την ελευθερία, για τη διαφύλαξη της τιμής για την Μακεδονία μας.

Αλλά και με τον αδερφό Ίων Δραγούμη τον Φίλιππο Δραγούμη.

Ο Νίκος Βάνης Δημοσιογράφος:

Παρουσιάζει το Βιβλίο-Τα Απομνημονεύματα του Κωνσταντίνου Βαδραχάνη, ο οποίος διετέλεσε την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα άτυπος τραπεζίτης της Τράπεζας της Ανατολής.

Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και στην 19η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης στο Περίπτερα 15 θέση 96 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELXPO 4 έως τις 7 Μαΐου 2023..

Γία περσότερες πληροφορίες μην δίστασε τε να τηλεφωνήσετε στο 210 261 502 η να στείλετε λέτε ηλεκτρονικά επίστολη (e-mail) στο intellectum @ intellectum . org .

Με θερμούς χαίρετίσμους, Δρ Βίκτωρ Τσίλωνης πρόεδρος Intellectum Επιστημονική Ομάδα Intellectum Τσιμισκή 10, 546 24 Θεσσαλονίκη 2310 261 502 www.intellectum.org e-mail: intellectum@intellectum.or 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...