Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η χαρά του ζιγκολό πολυτελείας

Όσο υπάρχουν πλούσιες και ανικανοποίητες παντρεμένες κυρίες, θα υπάρχουν και ζιγκολό, πολυτελείς σκλάβοι του κρεβατιού. Όχι βέβαια κάπου στο εξωτερικό, αλλά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης άνοιξε η τύχη ενός Σέρβου νεαρού ο οποίος γνώρισε σε γνωστό καφέ της πόλης μια πλούσια 35ντάρα παντρεμένη κυρία.

Ο νεαρός συστήθηκε στην 35ντάρα ως μεγαλο – δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού του Βελιγραδίου, κα η κυρία τσίμπησε. Τον καψουρεύτηκε σφόδρα και από εκείνη την στιγμή έγιναν αυτοκόλλητοι.

 Η σεξουάλα κυρία καθημερινά φορτώνει τον ψευτο – δημοσιογράφο – ζιγκολό με ροζ 500σάρικα Ευρώ για τις υπηρεσίες του, μια και έχει αποκτήσει τεράστια περιουσία από τον πατέρα της.

Ο δε σύζυγος της, γνωστός ποινικολόγος της πόλης από τις πολλές υποθέσεις που έχει, δεν πήρε χαμπάρι ακόμα το κέρατο που του φορά η καλή σύζυγος η οποία καθημερινά που την βρίσκεις, που την χάνεις, μα φυσικά στα κομμώτρια και στα σαλόνια αισθητικής για να ετοιμάσει το κορμί της και να δώσει άλλο ένα ρεσιτάλ ξεφαντώματος μαζί με τον σκλάβο πολυτελείας – ψευτο – δημοσιογράφο, στα νυχτερινά κέντρα, πάντα πρώτο τραπέζι πίστας.

Έπειτα, φεύγουν αναμμένοι για ασκήσεις  Kama Sutra, προς την περιοχή του Φιλύρου όπου έχει νοικιάσει μια βιλάρα για να στεγάσει την καψούρα της, τον Σέρβο ζιγκολό, ο οποίος της έχει τάξει ότι, στο Βελιγράδι θα την πηγαίνει βόλτες με ελικόπτερο, και ύστερα ξύπνησε.

Η 35ντάρα σεξουάλα και ο πολυτελής σκλάβος της, συνεχίζουν ακάθεκτοι τον πληρωμένο έρωτα τους, όσο ρέει άφθονο το χρήμα.

Ε΄, ρε…, γλέντια, έτσι και  τους αποκαλύψουν !!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...