Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ...

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΣΕ “ΒΑΡΚΑΡΗ”.

H χώρα χάνεται, η χώρα καταστρέφεται και στο ΣΥΡΙΖΑ βαυκαλίζονται…

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr

Η Πατρίδα μας αφανίζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές και ακολούθως από τις βιβλικές πλημύρες, ως αποτέλεσμα μιας ανεπαρκούς, ανίκανης, αναποτελεσματικής και επικίνδυνης διαχρονικά Εξουσίας!

Τύφλα να έχει ο κινηματογραφικός Μαυρογιαλούρος, που σήμερα είναι πιο επίκαιρος από ποτέ!

Τα μακριά βρώμικα χέρια της Εξουσίας επέφεραν δολοφονίες συνανθρώπων μας, ολέθριες οικονομικές καταστροφές, απώλεια περιουσιών και κατοικιών, θανατηφόρο χτύπημα στην ελληνική οικονομία, απώλεια εθνικών δρυμών και δασών με χιλιάδες νεκρά ζώα και πτηνά!

Υπεύθυνη η κυβέρνηση της ΝΔ και οι Περιφερειάρχες αυτής, του πρόσφατου 40,56%, που από το “ωσαννά” του Ιουνίου, κραυγάζει τώρα το “σταύρωσον αυτόν”! 

Όμως συνυπεύθυνη είναι και η ισχνή Αξιωματική Αντιπολίτευση, του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει “χαθεί” μέσα στο αφήγημα των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων της διαδοχής αρχηγού στο κόμμα και έχει ξεχάσει τον θεσμικό της ρόλο! 

Η αντιπολίτευση στα δόλια και καταστροφικά πεπραγμένα της κυβέρνησης έχει πάει περίπατο και οι διεκδικητές της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να πείσουν για το ποιος είναι περισσότερο αριστερός από τους άλλους!

Η εξαλλοσύνη και η αμετροέπειά τους χτυπάει κόκκινο και αποδεικνύουν καθημερινά, γιατί στις πρόσφατες εκλογές ψηφίστηκαν από το 17,83% του λαού μας! Αλλά με αυτά τα μυαλά, εκτιμώ πως σύντομα θα επιστρέψουν στο 3-6% του παρελθόντος!

Έλεος εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ…

Τρανταχτό πρόσφατο παράδειγμα που δημιούργησε σφοδρές αντιδράσεις το προεκλογικό σποτ που γύρισε στην Μακρόνησο ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης!

Μεταξύ των ισχυρών αντιδράσεων, της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων κ. Δέσποινας Κουτσούμπα και η οποία ανέφερε σχετικά:

«Η Μακρόνησος είναι κηρυγμένος ιστορικός τόπος και αρχαιολογικός χώρος. Οποιαδήποτε επαγγελματική βιντεοσκόπηση χρειάζεται τις άδειες των αρμόδιων Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού. Πόσο μάλλον για προεκλογικό βίντεο όποιου είδους. Δεν γνωρίζω να δόθηκε άδεια για το βίντεο του κ. Κασσελάκη που κυκλοφόρησε σήμερα. Ελπίζω να έχει ζητήσει τις απαιτούμενες άδειες και να είναι λάθος η πληροφόρησή μου. Για να μην χρειαστεί να θυμίσω ποιος ήταν ο προηγούμενος που γύρισε χωρίς άδεια προεκλογικό βίντεο σε αρχαιολογικό χώρο, γιατί είναι χάλια ο παραλληλισμός»!

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας, καμιά άδεια δεν παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού στον κ. Κασσελάκη και στο επιτελείο του για να προβεί σε βιντεοσκόπηση, διάρκειας 2 και 37 λεπτών, σε αυτόν τον μαρτυρικό τόπο! 

Θα θέλαμε να ξέρουμε αν θα επέμβει η δικαιοσύνη, ή θα λουφάξει για άλλη μια φορά, εξυπηρετώντας την Εξουσία; 

Η αυτόβουλη υποβάθμιση ενός Ναυάρχου…

Παραπάνω ανέφερα περί του “επιτελείου” που συνόδευσε τον κ. Κασσελάκη στο ταξίδι του στην Μακρόνησο!

Μεταξύ αυτών ήταν ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης!    

Ο οποίος στον σάλο που ξεσηκώθηκε, έδωσε τις δικές του εξηγήσεις σε τηλεοπτικό Συστημικό δίαυλο, λέγοντας: 

«Ζήτησε ο κ. Κασσελάκης να κάνει ένα ρεπορτάζ στη Μακρόνησο. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να πάει. Είχε πολύ δυνατό καιρό 6-7 μποφόρ, δεν περνούσε τίποτα… Έτσι έγινε η ανάλογη καταδρομική επιχείρηση…»!

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων απάντησε πως το ταξίδι στη Μακρόνησο έγινε με ένα φουσκωτό, μήκους 10-11 μέτρων στο οποίο επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα!

Αλήθεια, ο κ. Αποστολάκης πως υποβίβασε τον βαθμό του Ναυάρχου σε …βαρκάρη ενός υποψηφίου της διεκδίκησης της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ;

Αποστολάκη, εσύ είσαι;;;;

Αλλά ο σάλος που έχει ξεσηκωθεί κατά του κ. Αποστολάκη, είναι και από πρώην συναδέλφους του, υπηρετήσαντες το Πολεμικό μας Ναυτικό! Και οι οποίοι “δεν εξαγόρασαν” τη στρατιωτική τους καριέρα με την πολιτική τους σταδιοδρομία!

Ένας εξ αυτών, φίλος μου, σε κουβέντα που είχαμε γι΄ αυτό το ζήτημα, μου εκμυστηρεύτηκε τα παρακάτω:

«Είναι απίστευτο!!!!!!

Αποστολάκη, εσύ είσαι;;;;;;;

Ειλικρινά, ευθέως, ντόμπρα, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κομπάρσος δευτερολέπτων σε προεκλογικό σποτάκι του Κασσελάκη (του κάθε Κασσελάκη) για τις εσωκομματικές εκλογές;;;;;;

Αποστολάκη εσύ είσαι;;;

-Ναύαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. 

-Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

-Διοικητής στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών. 

-Απόφοιτος του Amphibious Warfare School των ΗΠΑ.

-Απόφοιτος της Ναυτικής Σχολής Πολέμου. 

-Απόφοιτος του Advanced Mine Warfare School του Βελγίου. 

-Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης. 

Αποστολάκη, εσύ είσαι;;;;

Κομπάρσος σε βίντεο προεκλογικό!!!!

Κομπάρσος, μιας σκηνής δευτερολέπτων!!!!

Τους χιλιάδες άνδρες σου που έχεις Διοικήσει τόσα χρόνια, δεν τους ντράπηκες;;;

Τους χιλιάδες Αξιωματικούς των οποίων ήσουν ηγέτης τόσα χρόνια, δεν τους ντράπηκες;;;

Το ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό, δεν το ντράπηκες;;;;

Αυτά τα παιδιά, Εφέδρους, Υπαξιωματικούς, Αξιωματικούς, πού αυτές τις μέρες μέσα στις λάσπες παλεύουν να σώσουν Έλληνες πολίτες από την θεομηνία, και που τόσο ένδοξα φορούν το Ελληνικό Εθνόσημο στην στολή τους κι ας είναι λασπωμένο, την ίδια στιγμή πού εσύ τράβαγες δοκιμαστικά πλάνα, δεν τους σκέφτηκες, δεν τους ντράπηκες;;;

Αυτούς όλους του πιλότους ελικοπτέρων,  πού νύχτα – μέρα πετούν δίπλα σε καλώδια, σε κολώνες, διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή, για να μεταφέρουν Έλληνες, για να μεταφέρουν εφόδια, δεν τους ντράπηκες;;;;

Αυτούς όλους τους χιλιάδες Έλληνες Πολίτες, πού αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται, και πού εσύ την ίδια στιγμή ταυτόχρονα με το πόνο τους έπαιρνες κινηματογραφικές πόζες, δεν τους ντράπηκες;;;;

Αυτούς όλους (ΟΛΟΥΣ), πού παλεύουν να βοηθήσουν Έλληνες, να σώσουν, να περιθάλψουν,  να ταΐσουν, να στηρίξουν, να απεγκλωβίσουν, να περισυλλέξουν, να κάνουν τα πάντα, την στιγμή που το κόμμα σου το μόνο πού λέει είναι “που είναι το κράτος;”, την ίδια στιγμή πού όλο το κράτος είναι εκεί,  αυτούς δεν τους ντράπηκες;;;;

Τους ΟΥΚαδες, πού νύχτα – μέρα είναι μέσα στις λάσπες, δίπλα στους Έλληνες πολίτες και πού τους έχεις Διοικήσει, δεν τους ντράπηκες;;;;

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ. 

Ξέρεις κάτι;;;

Δε ξέρω τι κάνεις εσύ για το κόμμα σου. 

Ξέρω τι νοιώθω εγώ, πού χρόνια φόραγα και τίμησα αυτό το Εθνόσημο. 

ΕΓΩ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ. Ειλικρινά ντρέπομαι!

Δεν θέλω ούτε να σας ξέρω! Ότι ακουμπάτε, γίνεται λάσπη!

Μια λάσπη πολύ χειρότερη από αυτή που έχει καλύψει τη Θεσσαλία! 

Γιατί αυτή τουλάχιστον, φεύγει με ένα πλύσιμο, και από κάτω θα λάμψει το καθήκον, η ανθρωπιά, το μεγαλείο της αποστολής, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη στην Πατρίδα!

Η δική σας λάσπη (του ΣΥΡΙΖΑ) είναι ότι χειρότερο, λερώνει για πάντα τις ψυχές. Για πάντα!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...