Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η περατζάδα μου στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης

sirtaki3.bmp Η νυχτερινή διασκέδαση της πόλης λόγω ζέστης σημείωσε το τριήμερο Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο μεγάλη χαλαρότητα.

 Η νεολαία προτίμησε τα παραλιακά Beach Bar, τον ήλιο και την Θάλασσα, παρά να κλειστεί στην πόλη και να βλέπει τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργο Μαζωνάκη που είχε πρεμιέρα την Παρασκευή στην περιοχή αεροδρομίου δεν είχε τον ανάλογο κόσμο, όπως πληροφορήθηκα από έγκυρες πηγές, αλλά και το Σάββατο η κίνηση ήταν στα ίδια επίπεδα.

Στην τελευταία εμφάνιση της Νατάσσας Θεοδωρίδου η κίνηση δεν ήταν η αναμενόμενη. Η καλλιτέχνιδα κάθισε πολύ καιρό στο μαγαζί, έπρεπε να αποχωρίσει νωρίτερα.

Ο δε Στέλιος Ρόκκος από New York Club αποχώρισε μετά από διαφωνία που είχε με τους επιχειρηματίες. Ο καλλιτέχνης και μουσικός θα συνεχίσει με συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Χαλαρή κίνηση είχε και το σχήμα Διονύσης Μακρή, Εύα Μιλλή και Χρήστος Κωσταράς στο νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live”.

Ακόμα μεγαλύτερη χαλαρότητα είχε το σχήμα με τον Γ. Σαμπάνη και τον Λούκα Γιώρκα, όπως και το νυχτερινό κέντρο με το τοπικό σχήμα.

Να γιατί η νεολαία προτιμά τις παραλίες και αφήνει τα νυχτερινά κέντρα επειδή βλέπει και ακούει τα ίδια και τα ίδια καλλιτεχνικά πρόσωπα π.χ Γ. Μαζωνάκης, Δ. Μακρής, Χ. Κωσταράς, για να μην πω και για το τοπικό σχήμα που δίνει τις ίδιες παραστάσεις για 4 χρόνια, ΕΛΕΟΣ!!!

Ο κόσμος τους βαριέται, καιρός είναι οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης να διευρύνουν τα προγράμματα τους με καλλιτέχνες που έχουν καιρό να εμφανιστούν στην πόλη.

Στον κατάλογο υπάρχουν πολλά ονόματα με καλές φωνές, παρουσιαστικό και ρεπερτόριο. Ας ψαχτούν καλά, στο χέρι τους είναι να αλλάξουν τα προγράμματα προς το καλύτερο για όλους μας.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...