Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΗ περαντζάδα στη...

Η περαντζάδα στη περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης

sirtaki3.bmpΑπό τα 18 καλοκαιρινά νυχτερινά κέντρα που λειτουργούσαν στην περιοχή αεροδρομίου, έμειναν μόνο δύο.

Στο νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” πήρε την σκυτάλη από τον Διονύση Μακρή, ο Ανδρέας Στάμος που συνεχίζει το πρόγραμμα με την Εύα Μιλλή και τον Χρήστο Κωσταρά. Ωστόσο, την ημέρα (Πέμπτη) στην πρεμιέρα η κίνηση δεν ήταν τόσο καλή, όσο την Παρασκευή και το Σάββατο, που το μαγαζί αριθμούσε 500 – 600 άτομα, φαινόμενο γι΄ αυτό το χρονικό ζεστό διάστημα όπου έκλεισαν τα πάντα.

 Ο δε Ανδρέας Στάμος στο πρόγραμμα άλλαξε το ρεπερτόριο , και στην θέση των πολλών μπαλάντων που κοίμιζε το κοινό , συμπεριέλαβε πολλά χορευτικά, με αποτέλεσμα ο κόσμος να χορεύει με την ψυχή του.

Το σέρβις του μαγαζιού  θα πρέπει να βελτιωθεί προς το καλύτερο, θέμα που επεσήμανα στον επιχειρηματία, ο οποίος μου τόνισε πως τον χειμώνα θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές ακόμα και στο προσωπικό.

Το δεύτερο νυχτερινό κέντρο τις μέρες που δουλεύει, επειδή δεν έχει να δείξει  τίποτα καινούργιο, με το τοπικό σχήμα που λειτουργεί, όπου οι καλλιτέχνες δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια, είναι οι ίδιοι και οι ίδιο, η κίνηση πάει πότε μήλα, πότε φύλλα.

Σχετικά με τα  τα Club γενικότερα που λειτουργούν τα περισσότερα στο κέντρο της πόλης, ο κόσμος τα προτιμά , όχι μόνο λόγο των χαμηλών τιμών, αλλά και γιατί γλιτώνει τα έξοδα της μετακίνησης του πχ: προς αεροδρομίου, πράγμα πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

Από το πιο κοντινό beach bar στην πόλη, το “Ακρωτήρι” στην περιοχή Περαία , παρελαύνουν πολλά ξένα και Ελληνικά συγκροτήματα, αλλά και καλλιτέχνες, όπως μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέϊρα, ενώ σήμερα θα δώσει μία εμφάνιση η ρουμάνα καλλιτέχνιδα Ela Rose, και την Τετάρτη 3 Αυγούστου ο Κώστας Μαρτάκης.

 Σε γενικές γραμμές ο κόσμος έχει πολλές επιλογές για να διασκεδάσει, έστω και με τα λιγοστά χρήματα που διαθέτει.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...