Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η περαντζάδα στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Εν μέσω καυτών ημέρων του καλοκαιριού , κατέβηκα στην πρωτεύουσα , όχι για μπάνια ( έχω στα πόδια μου την ωραία μας Χαλκιδική), αλλά για μια περαντζάδα, να βολιδοσκοπήσω  τα καλλιτεχνικά σχήματα  και την κίνηση στα νυχτερινά κέντρα τις καθημερινές,για να διαπιστώσω πως τελικά τα περισσότερα κέντρα των Αθηνών είναι κλειστά.

Το μόνο κέντρο που κάνει την διαφορά και φέτος είναι το “Ποσειδώνιο”, και λειτουργεί Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, με το νεανικό σχήμα Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος με την νέα του δισκογραφική δουλειά ανεβαίνει συνεχώς, του δε ανερχόμενου Πάρι το τραγούδι  “Έχει κάτι” έγινε ήδη επιτυχία, ο Dr Ιωακείμ Φωκάς και η Ελένη Χατζίδου.

Το εν λόγω νυχτερινό κέντρο όλες τις ημέρες λειτουργίας  ( Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) είναι γεμάτο.

Και σ΄ αυτό μεγάλο ρόλο παίζει η όλη οργάνωση όπως, η τιμή της φιάλης, τα καθαρά ποτά, το σέρβις, ο σωστός ήχος, οι φωνές των καλλιτεχνών και το πρόγραμμα. Να σημειωθεί δε, πως ακόμα και το φθηνό μπάτζετ του σχήματος έχει επιφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα στον επιχειρηματία.

Στην ίδια σειρά επί της παραλιακή ζώνης, στο νυχτερινό κέντρο “Ρωμαίο”, ο Νίκος Μακρόπουλος με την Ελεάνα Παπαϊωάννου και τον Κωνσταντίνο Γαλανό είναι σε σωστό δρόμο.

O καρντάση μου , Νίκος Μακρόπουλος με ξάφνιασε , καθώς μόλις με αντιλήφθηκε, έκραξε από το μικρόφωνο, «Γεια σου Βάνη άρχοντα, εσύ με βοήθησες στα πρώρα βήματα της καριέρας μου, σου αφιερώνω το “Σαν τσιγάρο άφιλτρο” που ήταν και η πρώτη μου επιτυχία». Και από κίνηση μια χαρά  βρήκα  το  μαγαζί .

Το Σάββατο το νυχτερινό κέντρο “Αστέρια” όπου εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης με την Αγγελική Ηλιάδη από κίνηση ήταν καλούτσικα. Ο καλλιτέχνης  στο πρώτο πρόγραμμα του κάθεται στην πίστα  2,5 ώρες και αυτό κουράζει τους θαμώνες.

Ο Νότης Σφακιανάκης  από τις 4 Οκτωβρίου, για 5-6 διήμερα,  ανεβαίνει  για εμφανίσεις  στην Θεσσαλονίκη (περιοχή Σφαγείων ), ενώ  περί τέλη Νοεμβρίου  θα ξεκινήσει και πάλι στην Αθήνα ,στο νυχτερινό κέντρο “Cosmostage”.

Όσο για το σχήμα με τον Αντώνη Ρέμο και την Μελίνα Ασλανίδου, δεν τράβηξε όσο ακριβώς περίμενε ο επιχειρηματίας.
Ο Αντώνης Ρέμος τον χειμώνα θα εμφανίζεται με την Άννα Βίσση στο “Αθηνών Αρένα”, ενώ στο “Κέντρο Αθηνών” θα βρίσκονται η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον Στέλιο Ρόκκο.

Μια νέα συνεργασία,  που θα δούμε τον χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο Αθηνών, του επιχειρηματία Ηλία Μαρασούλη,  είναι αυτή της Δέσποινας Βανδή με την Πέγκυ Ζήνα.

Ο δε απόλυτος λαϊκός καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης, συζητά με τον επιχειρηματία της “Ιεράς Οδού” για εμφανίσεις του την φετινή χειμερινή περίοδο, η οποία αναμφίβολα θα φέρει και πολλές καλλιτεχνικές ανακατατάξεις.

Άλλη μία νέα χειμερινή συνεργασία είναι το σχήμα του Βασίλη Καρρά  με τον Νίκο Οικονομόπουλο , που το Αθηναϊκό κοινό θα τους απολαύσει στο νυχτερινό κέντρο “Fiver”.

Aπό μέσα Αυγούστου, ξεκινούν στο νυχτερινό κέντρο “Θέα”, ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Νίκο Οικονομόπουλο και οι Melisses.

Πάντως, τα πολύ μεγάλα ονόματα της μαρκίζας ,δεν βλέπω να φέρνουν και τα ανάλογα στους επιχειρηματίες και γι΄ αυτό το φαινόμενο υπεύθυνοι είναι τόσο οι επιχειρηματίς, όσο και οι καλλιτέχνες. Κάποιους από αυτούς τους καλλιτέχνες (για να μην πω οι περισσότεροι) τους τρώνε οι ατζέντηδες και οι αυλές.

Το συμπέρασμα από την περαντζάδα μου στην Αθήνα , με τα λίγα ανοιχτά παραθαλάσσια νυχτερινά μαγαζιά , όπου δεν είδα ούτε έναν ξένο τουρίστα , μου θύμισε πολλά από νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τους επιχειρηματίες .

Άιντε και καλό χειμώνα !

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...