Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΗ παραζάλη του...

Η παραζάλη του βουλευτή με την διευθύντρια Ρ/Σταθμού

sexi-bikini.gifΈνας έρωτας που κρατάει χρόνια του αμαρτωλού ζεύγους βουλευτή με την διευθύντρια ραδιοφωνικού σταθμού.

Αυτός, είναι νυν βουλευτής Θεσσαλονίκης, αυτή  διευθύντρια σήμερα γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Μια σχέση στα τυφλά και στα κρυφά που κρατά με αμείωτη ένταση ακόμα και σήμερα.

Εκείνος είναι ένας πολύ ένας πολύ θερμός παντρεμένος, ξεκινώντας από ένα μικρό ραδιόφωνο της πόλης, κάνοντας εκπομπές για να βγάλει το μεροκάματο του, και εκείνη η ξανθιά κοπελιά επίσης δούλευε σε ραδιόφωνο.

Αργότερα έγινε ρεπόρτερ σε τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Κάπου στην μέση της καριέρας τους, οι δύο νέοι συναντήθηκαν και καψουρεύτηκαν σφόδρα. Τα κρυφά ραντεβού για τον τότε παραγωγό ραδιοφωνατζή γινόντουσαν σε ένα μικρό γραφείο που νοίκιαζε στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης, όπου πάνω στον καναπέ δοκιμάστηκαν όλες οι καυτές στάσεις  και τεχνικές που διδάσκει το Κάμα Σούτρα (kama sutra).

Με τα χρόνια, ο παραγωγός, έγινε συγγραφέας, τηλεοπτικός πωλητής βιβλίων και λίγο αργότερα εκδότης, με αποκορύφωνα το βουλευτικό αξίωμα. 

Της ξανθιάς παραγωγού ρ/σταθμού και ρεπόρτερ στα δημοσιογραφικά δρώμενα τις άνοιξαν οι πόρτες με το που έγινε μέλος της Ένωσης Συντακτών. Ανέβηκαν οι μετοχές της και από παραγωγός και tv ρεπόρτερ έπιασε δουλειά σε γνωστό ρ/σταθμό της πόλης.

Στο μεταξύ, ο αμαρτωλός έρωτας μεταξύ του εκδότη, βουλευτή και της ξανθιάς δημοσιογράφου συνεχίζει  πλέον με καλύτερες συνθήκες. Από το στενό γραφειάκι στις δυτικές συνοικίες, μετακόμισαν σε δωμάτιο λουξ ξενοδοχείου, ενώ με  τα πλούσια δώρα του βουλευτή  που είναι τόσα πολλά,  έχει κακομάθει η ξανθιά  κυρία.  

Όμως, η  δημοσιογράφος έπρεπε να αποκατασταθεί, έτσι λοιπόν  παντρεύτηκε το αφεντικό του ραδιοφώνου όπου εργαζόταν. Έκανε μια ωραία οικογένεια και πλέον ως διευθύντρια του σταθμού πετούσε  στα σύννεφα.

Τα έχει όλα, μια καλή θέση, ένα σύζυγο, και έναν εραστή ανοιχτοχέρη, χουβαρντά . Μόνο που αυτός ο χουβαρντάς, καψούρης, βουλευτής, ταυτόχρονα είχε ρίξει και αλλού τα δίχτυα του έρωτα, σε μια μελαχρινή τραγουδίστρια και όχι μόνο.

Πέρασε λίγος χρόνος και ο γάμος της ξανθιάς με τον ιδιοκτήτη ραδιοφώνου διαλύθηκε, ωστόσο  παραμένει στο ραδιόφωνο ως διευθύντρια με ένα  χαρακτήρα αυταρχικό απέναντι στους εργαζομένους.

Πάντως, ο γάμος δεν διαλύθηκε λόγω της αμαρτωλής σχέσης της ξανθιάς, καθώς ο σύζυγος ούτε που πήρε χαμπάρι, τα στραβοπατήματα της γυναίκας του.

Όσο για τον βουλευτή, μέχρι και σήμερα συνεχίζει να φτιάχνεται με τον καυτό έρωτα της ξανθιάς δημοσιογράφου, πάντα με πλούσια δώρα που τα στέλνει με τον οδηγό του, όπως πρόσφατα, όταν  της έστειλε ένα φάκελο με πάνω από 5.000 Ευρώ, και ένα σημείωμα που έλεγε, “αυτά για σένα μωρό μου, να αγοράσεις τα πιο καυτά σέξι εσώρουχα που υπάρχουν για να με τρελάνεις, και εάν δεν σου φτάνουν, εδώ είμαι εγώ”.

Με τον έρωτα περνάει και η κρίση. Αυτό είναι το μήνυμα του βουλευτή προς τον Ελληνικό λαό που τα έχει παίξει με τους αμαρτωλούς και διεφθαρμένους πολιτικούς!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...