Κάθε Κυριακή στις 12:00,στη Χώρο Τέχνης Δελφών 13″-Περιστέρι.
Διάρκεια 60 λεπτά, από 4 ετών και πάνω.
Ένα παραμύθι για κάποιον που έκανε ένα ταξίδι μακρινό, γεμάτο συναντήσεις, δοκιμασίες και περιπέτειες ψάχνοντας την πιο όμορφη του κόσμου… στου Κόσμου την άκρη!
Αφήγηση παραμυθιού με ζωντανή μουσική (κιθάρα, βιολί, ακορντεόν και κρουστά) και πρωτότυπες μουσικές κούκλες.
Βάλαμε τα δικά μας λόγια. τη δικιά μας μουσική και διάθεση…Τυλίξαμε και ξετυλίξαμε την κόκκινη κλωστή αμέτρητες φορές και…κάθε φορά ανακαλύπταμε και κάτι καινούργιο!
Τώρα θέλουμε να μοιραστούμε το παραμύθι με όλους, μικρούς και μεγάλους. Ποιος ξέρει; μπορεί έτσι να βρούμε κάτι που δεν είχαμε προσέξει.
Συντελεστές:
Κωσταντής Μιζάρας (αφήγηση, κιθάρα), Αγγελική Γουναρίδη (αφήγηση, εμψύχωση αντικειμένων), Κυριάκος Μακρίδης (βιολί, ακορντεόν)
Διάρκεια: 60 λεπτά
Περισσότερες πληροφορίες
Ομάδα Κουκλοθεάτρου και Αφήγησης Παραμιθιών ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ
Η ομάδα κουκλοθεάτρου και αφήγησης παραμυθιών ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ αποτελείται από τους:
Αγγελική Γουναρίδη (εμψύχωση κούκλας και αντικειμένων) και Κωσταντή Μιζάρα (ηθοποιό).
Η ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ δεν λέει παραμύθια και ιστορίες… ΣΑΣ λέει παραμύθια και ιστορίες.
Χώρο Τέχνης Δελφών 13,Περιστέρι.
τηλ. 210-8828696, 6977209160)
Δελφών 13: Ένας χώρος αλλάζει μορφή και δίνει χρώμα και ρυθμό σε μια γειτονιά γεμάτη ζωντάνια. Το παλιό σιδηρουργείο της Δελφών 13, στην καρδιά του Περιστερίου, μεταμορφώθηκε σε ένα εργαστήρι ενασχόλησης με τις τέχνες για μικρούς ανθρώπους και μεγάλα παιδιά. Μία ομάδα νέων καλλιτεχνών που μοιράζονται τις γνώσεις τους και τη χαρά για το αντικείμενό τους.
Ένας χώρος δημιουργίας και επικοινωνίας, ανάμεσα σε δασκάλους και μαθητές, παιδιά και μεγάλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι θα έχουν εξίσου τη δυνατότητα να μαθαίνουν, να κάνουν πρόβες αλλά και να παρουσιάζουν δείγματα της δουλειάς τους.
Παράλληλα στο Χώρο τέχνης και παιχνιδιού της Δελφών 13 φιλοξενούνται δράσεις από ομάδες καλλιτεχνών (παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, παρουσιάσεις). Ελάτε να γνωρίσετε τον Χώρο τέχνης και παιχνιδιού της Δελφών 13 και να συζητήσετε με τους υπεύθυνους των εργαστηρίων. Λειτουργούν χωριστά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.