Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκλογέςΗ Νέα Δημοκρατία...

Η Νέα Δημοκρατία και η Συντριβή της στην Μακεδονία και στην Θράκη με ποσοστά που δεν ξεπερνούν το 15%.

Η Νέα Δημοκρατία και η Συντριβή της στην Μακεδονία και στην Θράκη με ποσοστά που δεν ξεπερνούν το 15%.

Η Νέα Δημοκρατία στη Μακεδονία, όποτε και εάν γίνουν τελικά οι εκλογές, όπως καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια τους το Μαξίμου φέρνουν σε δίλημμά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ό Κυριάκος Μητσοτάκης που ακόλουθη πίστα της εισήγησης τον Συμβούλων του Μαξίμου τον οδηγούν στον όλεθρο και σε ποσοστά που κανένας τους δεν φαντάζεται στην Νέα Δημοκρατία.

Το τεράστιο και άλυτο πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι η Μακεδονία και η Θράκη, ειδικά στην Μακεδονία όπου η ΝΔ δεν πιάνει ούτε το 20% με τελική αναγωγή επί των αναποφάσιστων, τώρα είναι περί του 15%.

Αυτό σημαίνει ότι όσο «καλά» και εάν πάει σε περιοχές όπως η Α’ Αθηνών και Β’ Θεσσαλονίκης, στις οποίες πιάνει περί του 30%, το τελικό ποσοστό δεν θα υπερβεί το 23%, αυτό καταγράφεται τώρα.

Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση «στοχοποιεί» την Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, είτε ως προπύργιο των «αντιεμβολιαστών», είτε ως προπύργιο των ρωσόφιλων.

Την κατάσταση την γνωρίζουν καλά και οι Βορειοελλαδίτες βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι -αν και δεν μιλούν ανοιχτά- «βράζουν» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς γνωρίζουν ότι δύσκολα θα κρατήσουν την βουλευτική θέση τους.

Η ΝΔ βρίσκεται στο 23-24% κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει περίπου τους μισούς βουλευτές της. Όπως τονίζουν πολλά πρώην και νυν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αυτή η αποτυχία έχει όνομα και επώνυμο: Κυριάκο Μητσοτάκης.

Όπως τονίζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή έχει συνομιλήσει με αρκετούς βουλευτές από την επαρχία, οι οποίοι του εκφράζουν την αγωνία του για το μέλλον της παράταξης.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι βουλευτές από την επαρχία έχουν καθημερινή επαφή με τους ψηφοφόρους τους, κάτι που τους επιτρέπει να έχουν μια πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει, αντιθέτως με αυτούς της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης που αρκούνται στις δημοσκοπήσεις που μεταδίδουν τα συστημικά ΜΜΕ.

Μάλιστα ο Ε. Αντώναρος αποκάλυψε συζήτηση που είχε με έναν βουλευτής από τη Βόρεια Ελλάδα ο οποίος φέρεται να τους είπε του είπε:

«Δεν θα αφήσουμε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο να μας τραβήξει κάτω σαν ρουφήχτρα».

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...