Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήClub-BarΗ κυβέρνηση επιβάλλει...

Η κυβέρνηση επιβάλλει ξανά περιορισμούς Κλείνουν club νυχτερινά κέντρα, με πρόστιμα διότι κάποιοι πελάτες ήταν τριών θαμώνων με πλαστά έγγραφα (ΔΑΤ)

Ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη

Η κυβέρνηση επιβάλλει ξανά περιορισμούς Κλείνουν club νυχτερινά κέντρα, με πρόστιμα διότι κάποιοι πελάτες ήταν τριών θαμώνων με πλαστά έγγραφα (ΔΑΤ) ενώ είχαν υποδείξει στην υποδοχή παραποιημένα έγγραφα εμβολιασμού, τώρα ο επιχειρηματία θα κανί τον αστυνομικό που Φυσικά δεν είναι ο ρόλος του.

Ο ΦΑΣΙΤΙΚΟΣ τρόπος να κλείνουν επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης με πρόστιμα διότι κάποιοι πελάτες ήταν ορθή η δεν είχαν το πιστοποιητικό αυτό εφάρμοσε και ο Χίτλερ,

Μια ανελέητη εκστρατεία άρχισε για τον αποκλεισμό του μισού εκατομμυρίου Εβραίων.

Μια ανελέητη εκστρατεία άρχισε η Κυβέρνησης για τον αποκλεισμό του ανεμβολίαστων προέρχεται από τον χώρο της Δεξιάς, τα ίδια δεδομένα της Δημοκρατία της Βαϊμάρης έχουμε σήμερα να καταλύσει το κοινοβουλευτικό σύστημα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν κάνουν αντιπολίτευση απλός χαϊδεύουν την κυβέρνηση και θα τα βρουν μπροστά τους από τον ελληνικό λαό.

Ας έρθουμε στο θέμα με το κλείσιμο τον επιχρίσεων που επιβάλλει η Κυβέρνηση με τον αποκλεισμό του ελληνικού λαό.

Ο Γιάννης Βουτυράκος επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του Tokyo Theater μίλησε στο ελληνικό φαινόμενο, στην τηλεφημερίδα elliniko fenomeno gr και στην Ελεύθερη Ώρα.

Ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του Tokyo Theater Γιάννης Βουτυράκος , είναι ένας άνθρωπος που προτιμά να μιλά με τα έργα του και της πράξης του , και είναι λίγες η φορές που βγήκε μπροστά να μιλήσει .

Αιτία είναι τα ψεύδη που γράφονται της τελευταίες ώρες σχετικά με το Tokyo Theater , ένα μαγαζί καμάρι για την νυχτερινή Αθήνα και μια επιχείρηση που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει απασχολήσει το κοινό για κανένα λόγο .

Ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του Tokyo Theater, διευκρινίζει και και ξεκαθαρίζει σχετικά με στην απόφαση αναστολής και επιβολής προστίμου από κλιμάκιο ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ στην επιχείρησή του .

Ο ιδιοκτήτης επιχειρηματίας του Tokyo Theater, Γιάννης Βουτυρακος, ωστόσο παραθέτει τον υπερασπιστικό του ισχυρισμό, για την επιχείρηση νυχτερινής διασκέδασης που διατηρεί στο Γκάζι, και λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο.

Οπως αναφέρει ο επιχειρηματίας Γιάννης Βουτυρακος, την προηγούμενη Πέμπτη (17/12) κλιμάκιο ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ μετέβη στη επιχείρηση του και διαπιστώθηκε η παρουσία τριών θαμώνων με πλαστά έγγραφα (ΔΑΤ) ενώ είχαν υποδείξει στην υποδοχή παραποιημένα έγγραφα εμβολιασμού, και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ωστόσο από το κλιμάκιο ελέγχου όπως επισημαίνει εμφατικά ο ίδιος, «δε μας επιδόθηκε κλήση, ούτε θυροκολλήθηκε κάποια απόφαση» και η επιχείρηση νυχτερινής διασκέδασης λειτούργησε κανονικά την περασμένη Παρασκευή (24/12).

Κατά τη διάρκεια του νέου ελέγχου από την ΕΛΑΣ (24/12) η επιχείρηση που, όπως τονίζει ο επιχειρηματίας, τηρεί τα μέτρα περιορισμού διασποράς και διάδοσης του κορονοϊού, με ελέγχους (rapid tests) στο προσωπικό που είναι εμβολιασμένοι, και ελέγχους στους εισερχόμενους στην επιχείρηση (θαμώνες) με επίδειξη πιστοποιητικού  νόσησης  εμβολιασμού και ταυτοπροσωπίας με ΔΑΤ, βεβαιώθηκε παράβαση λειτουργίας λόγω “παραβίασης αναστολής απόφασης που αφορά παράβαση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό“.

«Μας στέρησαν το δικαίωμα έφεσης.

Δε μας επιδόθηκε κλήση, ούτε θυροκολλήθηκε κάποια απόφαση για αναστολή λειτουργίας στον προηγούμενο έλεγχο. Βρήκαν αυτούς τους τρείς με τις πλαστές ταυτότητες και τους συνέλαβαν, έχει σχηματισθεί και δικογραφία.

Εμείς γιατί να κλείσουμε; Οι αστυνομικοί έχουν ένα scanner που διαπιστώνουν αν η ταυτότητα που βλέπουν είναι πλαστή.

Εμείς μπορούμε μόνο να δούμε αν έχουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού και ταυτότητα στα ίδια στοιχεία.

Δε μπορούν τα παιδιά που δουλεύουν στην υποδοχή να διακρίνουν τα πλαστά έγγραφα. Σε τρεισήμισι μήνες λειτουργίας, ούτε μια παράβαση δεν έχουν οι επιχειρήσεις μου.

Είναι άδικο, και την προηγούμενη φορά και τώρα, όλοι αναφέρονται στο πλήγμα στην εστίαση, ενώ η νύχτα την πληρώνει!

Ζούνε οικογένειες από τη νύχτα και βγάζουν μεροκάματο.

Να σοβαρευτούμε!

Να σοβαρευτείτε όλοι!» τονίζει εμφατικά μεταξύ πολλών άλλων, ο επιχειρηματίας Γιάννης Βουτυρακος.

Γιάννη Βουτυράκο ..Σε έναν πόλεμο δεν πουλάς τις σφαίρες στο συμπολεμιστής του της δωρίζεις και πάτε χέρι χέρι για την δωρεά μασκών Καστοριά, Θεσσαλονίκη Αθήνα, Λακωνία και σε πολλούς νομούς της Ελλάδας….

οι υπεύθυνοι τον επιχειρήσεων, προσφύγουν στην δικαιοσύνη με αγωγέ αποζημίωσης για διαφυγόντα κέρδη

όπως μας διαβεβαιώσαν θα φθάσουν και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο;

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ για την καλή Ελληνική διασκέδαση, καθώς και από το μικρόφωνο του ψηφιακού ραδιοφώνου elliniko-fenomeno.com.

Ο ΦΑΣΙΤΙΚΟΣ τρόπος να κλείνουν επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης με πρόστιμα διότι κάποιοι πελάτες ήταν ορθή η δεν είχαν το πιστοποιητικό…

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...