Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήClub-BarΗ Ιουλία Καλλιμάνη...

Η Ιουλία Καλλιμάνη Επιστροφή στο ΤΟΚΙΟ 22/9 και Καθε Παρασκευή κ Σάββατο.

Η Ιουλία Καλλιμάνη επιστέφει στο παλάτι στο ΤΟΚΙΟ 22/9 και Καθε Παρασκευή κ Σάββατο.

Η Ιουλία Καλλιμάνη, που στην καλοκαιρινή περιοδεία γράψε της sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και του εξωτερικού..

Η Ιουλία Καλλιμάνη, στο TOKIO sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα – φαινόμενο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views στο YouTube .

Η Ιουλία Καλλιμάνη με την ιδιαίτερη και γνήσια λαϊκή φωνή απογειώνει τα αυθεντικά, λαϊκά τραγούδια μια και στην ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχουν ΛΑΙΚΕΣ γυναικείες φωνές με αυτή λοιπόν η αγάπη, η υποστήριξη και η εκτίμηση είναι αμφίδρομη, για Ιουλία Καλλιμάνη

Η Ιουλία Καλλιμάνη με όλη του την ενέργεια, την αγάπη και την εκτίμηση, με τελικό αποδέκτη τον κόσμο που τον αγαπά και τον ακολουθεί πιστά σε όλα αυτά τα χρόνια της συναρπαστικής μουσικής του διαδρομής.

Σε Συνεργασία με τον με τον Μιχάλη Τουρατζίδη και τον επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκο του Tokyo Theater Athens.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε με το medley «Ενοικιάζεται – Περαστικά (Club των Ερωτευμένων)», μ’ ένα τραγούδι που θα γίνει σύνθημα… το «Εφτά στα Εφτά – 7/7».

Σύντομα νέο τραγούδι της Ιουλία Καλλιμάνη από τον Μιχάλη Τουρατζίδη μια και αρκετά χρονιά έχει ανάδειξη πολλούς καλλιτέχνες του πενταγράμμου..

Από την πρώτη στιγμή, το τραγούδι αγαπήθηκε από το κοινό και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου και παραμένει, μετρώντας, παράλληλα, πάνω από 1,2 εκατομμύρια views σε μία εβδομάδα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω..

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει για τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Της Μαρίας Νεγραπόντη-Δεληβάνη Χθες, 12-2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, για τα απλήρωτα, επί 83 χρόνια χρέη των Γερμανών, προς την Ελλάδα, από τη βάρβαρη κατοχή (έχω ήδη τοποθετηθεί στο ΦΒ). Ήταν πρωτοβουλία του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, πρέσβη ε.τ. Και, αρχικά, είχα πολλούς...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2740/29-04-2024                      Αριθ. Πρωτ: 78/29-04-2024 Αθήνα 29η Απριλίου 2024 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ Των:        ...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ “ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η τραγωδία των Τεμπών, η ανθρώπινη τραγωδία της σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο άδικος χαμός τόσων νέων αθώων ανθρώπων, ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και την συνειδητοποίησε επιτέλους, πως ένοχοι...

Η επαναστατική συμβολή της γλώσσας στη εξέλιξη του ανθρώπου.

Η εποποιϊα του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε πριν 3-4 εκατομμύρια χρόνια. Μπορούμε όμως να θεωρήσουμε ότι ξεκίνησε πολύ πιο πριν, διότι τα βασικά στοιχεία της νοημοσύνης , η εφεύρεση και χρήση εργαλείων, καθώς και η χρήση διαφόρων ειδών γλωσσών, υπάρχουν...