Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκκλησιαστικάΗ ''ελληνική'' Ορθόδοξη...

Η ”ελληνική” Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ επίσημα (και τυπικά) την ελληνική γλώσσα

τυπικά) την ελληνική γλώσσα
H ιστοσελίδα της, είναι από τώρα, μόνο στα αγγλικά… Επιβάλεται να έρθουν επειγόντως στις ΗΠΑ οι ”οξυδερκείς” που υποδύονται τους πολιτικούς και υπουργούς Ελλάδας (με πρώτον τον οξυδερκή γραφικό υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ), γιά να ”συγχαρούν” πάλι αρχιεπίσκοπο και Αρχιεπισκοπή γιά ”όσα κάνουν γιά την διατήρηση της ελληνικής γλώσσας”.
Το ίδιο οφείλει να πράξει και ο οξυδερκής ”τουρίστας”, που υποδύεται τον πρέσβη μας στις ΗΠΑ, ο Λαλάκος, που έδινε ”συγχαρητήρια” το καλοκαίρι στην Κληρικολαϊκή, σε αρχιεπίσκοπο και Αρχιεπισκοπή, γιά την…”προσφορά τους στην διατήρηση της ελληνικής γλώσσας”.
‘Οπως είναι γνωστό, το εμπορικό παράρτημα του Βαρθολομαίου (που κάνει ”εξαιρετική δουλειά” γιά την… Τουρκία), η Αρχιεπισκοπή μας στις ΗΠΑ, έχει καταργήσει σχεδόν σε όλες τις εκκλησίες τα ελληνικά και κλείνει ελληνικά σχολεία. Η εξέλιξη δικαιώνει το ”ΚΑΛΑΜΙ” που ”φωνάζει” γιά χρόνια, σε ότι αφορά τον βρώμικο ρόλο της φιλοχρήματης ”φιλελληνικής Αρχιεπισκοπής”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...