Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΗ Ελλάδα της...

Η Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποικία των Γερμανών

Με την ευλογία της κυβέρνησης η Ελλάδα χαρίζεται στους Γερμανούς ως αποικία, αυτά δείχνουν τα έργα και οι ημέρες της δικομματικής κυβέρνησης η οποία έχει βγάλει τελείως άχρηστους τους Έλληνες εργαζόμενους και παρακαλά τους Γερμανούς να μας επιβληθούν με το ψυχρό τους πρόσωπο, στρατιωτικού τύπου.

Το ακούσαμε και αυτό προ ημερών από τον πρόεδρο της Κομισιόν κύριος Μπαρόζο, σε διάγγελμα να ανακοινώνει ότι, ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών κύριος Ε. Βενιζέλος παραπονέθηκε πως οι Έλληνες δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρέη από τους φοροδιαφεύγοντες που έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Για τον λόγο αυτό θα εγκατασταθούν στο Ελληνικό δημόσιο Γερμανοί συνταξιούχοι εφοριακοί , για να κάνουν την δουλειά των Ελλήνων Εφοριακών.

Αυτά τα γελοία προσχήματα μόνο στην φαντασία του Μπαρόζο και κάθε Μπαρόζο υπάρχουν, που ονειρεύεται να κυβερνήσει την Ελλάδα ως αποικία.

Μια και τόσα χρόνια η οικονομία της Πορτογαλίας απ΄ όπου κατάγεται ο Mr Μπαρόζo αλλά και Γερμανοί, Βρετανοί,Ολλανδοί, Γάλλοι, Αυστριακοί αναπτύχθηκαν από τις αποικίες που έχουν σε όλον τον κόσμο, αρπάζοντας την περιουσία των λαών.

Εάν ονειρεύονται το ίδιο για την Ελλάδα θα μείνουν με τα όνειρα.

Για  τις μπούρδες με τους δήθεν ανίκανους Έλληνες εργαζόμενους να εισπράξουν τα χρέη προς το δημόσιο, τους διαψεύδει ακόμα και ο πρόεδρος των εφοριακών Γερμανών υπαλλήλων Τόμας Άϊγκεντάλερ, ο οποίος δήλωσε αναφορικά με την αποστολή των 160 Γερμανών εφοριακών οι οποίοι θα συμβάλλουν στην συλλογή των φόρων για λογαριασμό της Τρόϊκας, ότι κανείς δεν τους το ζήτησε να έλθουν στην χώρα μας.

Μάλιστα, τόνισε ιδιαίτερα ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο, φοβάται για την σωματική ακεραιότητα των μελών της Γερμανικής Ένωσης Εφοριακών εάν τοποθετηθούν στην Ελλάδα, καθώς υπάρχει αντιγερμανικό κλίμα στην χώρα μας.

Με εκβιασμούς, μπλόφες, και φοροκυνηγητό με κάθε μέσο εναντίον των Ελλήνων πολιτών το τεχνικό χρέος που έφτασε σήμερα τα 367,9 δισ, δεν μαζεύεται. Εάν δεν υπάρξουν αναπτυξιακά έργα, τα πάντα θα κατρακυλήσουν και αυτό θα έχει συνέπειες σε όλη την Ευρώπη, με πρώτη χώρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μπαρόζο την Πορτογαλία.

Η δήλωση του Μπαρόζο περί Γερμανών εφοριακών αν μη τι άλλο, είναι μεγάλη προσβολή για τον Ελληνικό λαό. Δηλαδή εν μέσω πλην σαφώς, να διώξουμε τους Έλληνες υπαλλήλους και να φέρουμε τους Γερμανούς, Ολλανδούς, Γάλλους, Φιλανδούς, και ούτω καθ΄ εξής, να φύγουμε εμείς οι Έλληνες από την πατρίδα μας, μια και θα μας κατασχέσουν ότι μας άφησαν κληρονομιά οι απόγονοι μας.

Αυτό είναι το σχέδιο του Μπαρόζο και της Τρόϊκας, να μην μείνει κανένας Έλληνας στην χώρα του ήλιου, του πετρελαίου, των υδρογονανθράκων και άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών, οι οποίες βρίσκονται σε αφθονία στην Ελλάδα, αλλά περιέργως δεν τα αγγίζουμε.

Αυτό θα έπρεπε να βάλλει σε πρώτη προτεραιότητα ο Υπουργός Οικονομικών μας κύριος Ε. Βενιζέλος, και τα ταμεία του κράτους θα γεμίσουν με  τρις Ευρώ, για τουλάχιστον 100 χρόνια, όπως αναφέρουν οι διεθνείς έρευνες εγκρίτων Πανεπιστημίων με ακριβείς χάρτες για το πλούσιο έδαφος της χώρας μας΄

Ο Μπαρόζο,  ο δήθεν σοσιαλιστής, οπαδός του Μάο που στα φοιτητικά του χρόνια, ζούσε με τα  μυστικά κονδύλια από το Κ.Κ. της Κίνας, από  ποιούς θα πάρει  φόρο στο φόρο;;;Από τον πεινασμένο κόσμο  σε όλη την Ελλάδα  ;;;

Τον συνωστισμός για ένα πιάτο φασολάδα στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, με  τους δεκάδες κάτοικους  να  κάνουν  ουρές  παρά την βροχή ,για ένα πιάτο φασολάδα τους είδε;;;;

Αυτό το όραμα έχουν οι τροικανοί  για τους λαούς της Ευρώπης;;;
Από την άλλη, ο Ε. Βενιζέλος που τον άκουσα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega να λέει με καμάρι, ότι είναι παιδί των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης (Ξηροκρήνη – Αμπελόκηποι – Σταυρούπολη, Ηλιούπολη – Εύοσμος – Κορδελιό – Διαβατά) με άφησε άναυδο.

Πρώτον γιατί δεν έχει μεγαλώσει σ΄ αυτές τις συνοικίες της πόλης, και δεύτερον ο πατέρας το ήταν δικηγόρος με γραφείο στην Αριστοτέλους 23, άρα δεν δούλεψε ποτέ δυτικά, συνεπώς δεν έσυρε ούτε ένα καρότσι ως παιδί σε δουλειές που έκαναν τότε τα παιδιά της γειτονιάς.

Από το γραφείο του πατέρα στην Αριστοτέλους ξεκίνησε την δικηγορική του καριέρα και ο Υπουργός μας Ε. Βενιζέλος. Την εποχή εκείνη τον πατέρα του ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με πρόεδρο τον κύριο Ιγνατιάδη και γραμματέα τον Χάρη Βεργούλη τον πέρασε από πειθαρχικό για υπόθεση ανταλλάξιμης περιουσίας, όπου τα στοιχεία απεδείχθησαν πλαστά, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ο πατέρας του Υπουργού από το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, εν συνεχεία ο Δικηγορικός Σύλλογος του αφήρεσε την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, καθώς το αδίκημα ήταν κακούργημα.

Αυτό το γεγονός στοίχειωσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, γι΄ αυτό και με την πρώτη ευκαιρία όταν έγινε Υπουργός δικαιοσύνης το 1996 άλλαξε τον νόμο που αφορούν τέτοιες υποθέσεις και από κακούργημα έγινε πλημμέλημα, αποκαθιστώντας έτσι και τον πατέρα του.

Με όλα τα παραπάνω ο κύριος Βενιζέλος δεν έχει το δικαίωμα να κάνει διεθνώς ρόμπα ένα ολόκληρο Ελληνικό λαό, λέγοντας εν μέσω πλην σαφώς ότι, είναι ανίκανοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν εκτελούν σωστά τα καθήκοντα τους, ειδικά τώρα που καταργούνται πολλές εφορίες.

Ως και δημοσκόπιση κάνουν διάφορες  ευρωπαικές εφημερίδες  σχετικά με την έλευση Γερμανών εφοριακών στην Ελλάδα.Βάζουν τον κόσμο  να ψηφίσει  για το δικό μας  εργατικό δυναμικό του δημοσίου άν πρέπει να αντικατασταθούν  από τους Γερμανούς  η, όχι. ΕΛΕΟΣ!

Και γιατί θα πρέπει να έλθουν και να κάτσουν στο σβέρκο μας και πάλι οι Γερμανοί, που κάποτε μας έκαψαν, μας δολοφόνησαν, μας άρπαξαν τον χρυσό, και τώρα να τους έχουμε και μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες μας, να μας θυμίζουν σε κάθε βήμα τα μαύρα χρόνια της Γερμανικής κατοχής, μαζί με όλους τους άλλους οικονομικούς δολοφόνους Ολλανδούς, Γάλλους, Αυστριακούς, κάτι που ο Ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει.Θα περάσουν πάνω από το πτώμα μας, αλλά και οι δωσίλογοι προδότες θα πληρώσουν για όλα.

Όπως έλεγε ο μεγάλος οραματιστής και πολιτικός Ίων Δραγούμης, “Αν δεν αγαπάς το χωριό σου, την πόλη σου, και τους πολίτες παύεις να είσαι δημοκράτης και πατριώτης, είσαι ένας προδότης”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...