Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΗ Ελλάδα και...

Η Ελλάδα και πάλι στο γύψο με το Μνημόνιο 2

Ο Ελληνικός λαός λιμοκτονεί με τις πρακτικές της φορομπηχτικής πολιτικής των δωσίλογων των τελευταίων κυβερνήσεων.

Είναι αυτοί που μαγείρεψαν τα στοιχεία για να μας φέρουν το ΔΝΤ και την Τρόϊκα, γαι να ληστέψουν όλον τον πλούτο του Έλληνα, χρήματα, ακίνητα, ολόκληρες περιουσίες, αλλά και να πουλήσουν όλον τον ορυκτό πλούτο της χώρας στους Γερμανούς του Γ΄ Ράιχ και της νέας τάξης πραγμάτων, Ρόστιλ, Ροκφέλερ, Σόρος.

Οι Έλληνες προδότες πολιτικοί εκβιάζουν απροκάλυπτα πλέον και τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι φοβούνται να ασκήσουν σωστά τα καθήκοντα τους, όπως άλλωστε δήλωσε στον Νίκο Βάνη ο πρώην γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Χάρης Βεργούλης,  αλλά  και ο δικηγόρος κύριος Γ. Βήτας.  

Tα ίδια λέει και η Ζωή Γεωργαντά καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, που ήταν στην ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Παρόμοιες  δήλωσεις έκανε  στον Νίκο Βάνη και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, όσον αφορά την υπόθεση των CDS που αγγίζουν την οικογένεια Παπανδρέου, αλλά και τους δύο εισαγγελείς που το Υπουργείο Δικαιοσύνης προσπαθεί να τους βγάλει από την υπόθεση.

Θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί , να βγει στους δρόμους, να διώξει τους προδότες πολιτικούς, και να πάρει την εξουσία στα χέρια του.

Και ας γυρίσουμε πίσω στην δραχμούλα μας,  να παράγουμε πλέον τα δικά μας προϊόντα και όχι να κάνουμε εισαγωγή πατάτας από την Αυστρία ,Αίγυπτο, Τουρκία, λεμόνια από την Αργεντινή,Τουρκία, ντομάτες από τα Σκόπια και ούτω καθ΄ εξής.

Στην αρχή θα ματώσουμε, αλλά μετέπειτα θα σταθούμε στα όρθιοι.

Ως πότε στην Ελλάδα θα υπάρχουν ηγέτες προδότες”

“Δώρο στους θεούς, εμείς που κτίσαμε Παρθενώνες και είχαμε δασκάλους όπως ο Αριστοτέλης”

Καθ Ζωή Γεωργαντά:

Στο ειδικό δικαστήριο ο ΓΑΠ.

https://www.youtube.com/watch?v=6P7ylYMMnLs&feature=player_embedded

 Καμμένος: Προδότες θα δικαστείτε μόλις πέσει η χούντα https://www.youtube.com/watch?v=ye8vi6rvGcU&feature=related

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...