Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Καλά ξεκίνησε η χειμερινή περίοδος διασκέδασης της Θεσσαλονίκης

bouzokia thessaloniki

Η Νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης, επέστρεψε στο κέντρο της πόλης, όπου τα μαγαζιά με ανανεωμένα προγράμματα, προσωπικό και χώρους άνοιξαν τις πύλες τους .

Τα κέντρα αυτά στην καρδιά της πόλης, για το κοινό γίνονται πιο προσβάσιμα , σαφώς και ποιο οικονομικά, αλλά και καλύτερη η περαντζάδα για μας τους ρεπόρτερ της διασκέδασης

Έτσι λοιπόν, μετά από πάρα πολύ καιρό επισκέφθηκα το νυχτερινό κέντρο “Μούσες εν χορώ” στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης , (Αγγελάκη) όπου εμφανίζονται οι: Γιώργος Γιασεμής, Βασίλης Δήμας, Νίκος Χαλβατζής, Ανδρέας Δρακόπουλος, Γεωργία Μία και πολλοί άλλοι νέοι καλλιτέχνες

Για ημέρα Πέμπτη, η κίνηση στο νυχτερινό κέντρο ήταν πάρα πολύ καλή με πολλές παρέες και κατανάλωση σε λουλούδια..
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ωραίο πρόγραμμα των καλλιτεχνών, με πλούσιο ρεπερτόριο για όλα τα γούστα , που στο σύνολο του περιέχει χορευτικά τραγούδια, έτσι, ώστε ο κόσμος να  χορεύει και όχι να διασκεδάζει καθιστικά.
Το σέρβις ήταν επίσης πολύ καλό που δείχνει πως η επιχείρηση μάλλον άλλαξε ρότα και τα διόρθωσε όλα.

 

dimakisΣτην περιοχή σφαγείων, ο Μάκης Δημάκης εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Voice live stage”¨»πρώην Άστρα Live . Τα δύο διήμερα που ξεκίνησε Παρασκευή – Σάββατο, γίνονταν το αδιαχώρητο.

Και πως να μην γίνει, όταν από το πρώτο πρόγραμμα ο καλλιτέχνης καλεί τον κόσμο να χορέψει επάνω στην πίστα, πράγμα σπάνιο, καθώς δεν συνηθίζεται σε κανένα άλλο μαγαζί.

Το σέρβις είναι καλό, ωστόσο θέλει κάποιες διορθώσεις, Ενώ κάποιοι εργαζόμενοι εκεί στην σάλα μάλλον κοιμούνται.

Όπως λέει και το δόγμα στην διασκέδαση, “καλλιτέχνης και σάλα είναι ένα κομμάτι, εάν το ένα πάει καλά, θα πρέπει να πηγαίνει και το άλλο, αλλιώς θέλει συγχρονισμό”.

Λίγο πιο πάνω στην ίδια γειτονιά, ο Αντώνης Ρέμος με την Μελίνα Ασλανίδου τελειώνουν  τις παραστάσεις  το δίημερο Παρασκευή -Σάββατο  24 & 25 Οκτωμβρίου, στο “Stage Live”, μουσική σκηνί .Πολλά είναι  όμως τα παράπονα που ήλθαν στα αυτιά μου από θαμώνες.

Π.χ: όποιος θέλει πρώτο τραπέζι είναι υποχρεωμένος να πάρει τρεις φιάλες, στην ουσία 580 Ευρώ, οι δύο φιάλες σπέσιαλ είναι στην ίδια τιμή, με την διαφορά ότι είναι για τέσσερα άτομα. Στην δε τρίτη σειρά ,η καρέκλα κοστίζει 85 Ευρώ. Η πόρτα του εν λόγω κέντρου είναι απαράδεκτη, με τους θαμώνες τα Σάββατα να περιμένουν στην ουρά  έξω από το μαγαζί, ενώ θα έπρεπε κατευθείαν να μπαίνουν μέσα. Όπως φαίνεται δεν υπάρχει συγχρονισμός από τους Αθηναίους και Θεσσαλονικείς συνεταίρους της επιχείρησης.
drakopoulou-mamounia 2014

Στο νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live”, πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή , το νέο σχήμα με την Φανή Δρακοπούλου, τον Χρήστο Κυπριανίδη και τον Σάκη Βέρρο. Ωστόσο η κίνηση το Σάββατο ήταν πολύ καλύτερη από την πρεμιέρα.

Το δε πρόγραμμα είναι ομολογούμενος  , πολύ  καλό, πολύ διασκεδαστικό.

Ο Ζαφείρης Μελάς που και αυτός ξεκίνησε την Παρασκευή , στο “Cinema Live”με την Όλγα Βασιλειάδου προσφέρουν ένα καθαρό λαϊκό πρόγραμμα , με δυνατές ερμηνείες.

Οι Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και Χρήστος Ανδρουλάκης στις Χάντρες ( στην άλλη πλευρά της πόλης) συνεχίζουν, καθώς και ο Άγγελος Διονυσίου με την Σταύρο Φωτιάδη στο « Αβαντάζ» στο κέντρο της πόλης.

 

kiamos-politia 2014Ο Πάνος Κιάμος αποχαιρέτησε το κοινό της Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο στην περιοχή αεροδρομίου, όπου ο καλλιτέχνης τα πήγε καλά, θα μπορούσε όμως να πάει και καλύτερα.

Πάντως, σε γενικές γραμμές , οι καλλιτέχνες των Αθηνών , καλό είναι να σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια  ποιο χρονικό διάστημα θα εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας και επισκέψεις στα διάφορα μαγαζιά της πόλης και όχι να τα παίρνουν μόνο, διότι η διασκέδαση της πόλης είναι σκάκι για δυνατούς παίκτες με πολλές ξαφνικές ( θετικές και αρνητικές) ανατροπές .

Ελάχιστοι είναι οι καλλιτέχνες που τιμούν  τον τόπο που τους φιλοξενεί , οι περισσότεροι αδιαφορούν για το κοινό που θα πρέπει να προσελκύσουν, συνεπώς αδιαφορούν αν το μαγαζί απ’ όπου θα εξασφαλίσουν το πολύτιμο   μεροκάματο σήμερα, μπορεί να  βγάλει ή όχι τα  έξοδα του .

Στα επόμενα ρεπορτάζ για την διασκέδαση της Θεσσαλονίκης ,η  τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News ( διανέμεται δωρεάν) και  το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com θα συνεχίσουν  με αναφορές και στις τιμές της φιάλης, όπως θα διαμορφώνονται στα κέντρα .

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...