Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΗ Αλβανική Μαφία...

Η Αλβανική Μαφία σε ελάχιστα χρόνια θα έχει κυριαρχήσει σε κάθε μορφή παραβατικότητας στην Ελλάδα”

Η Αλβανική Μαφία σε ελάχιστα χρόνια θα έχει κυριαρχήσει σε κάθε μορφή παραβατικότητας στην Ελλάδα”

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές μετά την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου στα μονοπάτια της νύχτας και στα “γραφεία εκτελέσεων”

Η ηγετική «τριανδρία» της Greek Mafia που κυριάρχησε επί 20 χρόνια καταρρέει. Έχασε έναν ακόμα από τους αρχηγούς της. Ο πρώτος ήταν ο Βασίλης Στεφανάκος, ο δεύτερος ήταν ο επονομαζόμενος… «Θείος Τζο», Γιάννης Σκαφτούρος.

Ο τρίτος, ο Παναγιώτη Βλαστός, ακόμα «σώζεται», γιατί είναι έγκλειστος στις φυλακές. «Ξεκαθάρισμα» της… παλαιάς γενιάς από ένα νέο «εγκληματικό στρατηγείο», που αναδύεται στο χώρο της νύχτας, βλέπουν οι γνωρίζοντες. ”

Η Αλβανική Μαφία σε ελάχιστα χρόνια θα έχει κυριαρχήσει σε κάθε μορφή παραβατικότητας στην Ελλάδα”

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν τη δολοφονία κάνουν λόγο για μια επίθεση που δείχνει… μίσος και αντιπαλότητα, καθώς οι πληρωμένοι δολοφόνοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν αρκετές φορές τον Γιάννη Σκαφτούρο που βρισκόταν ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, χωρίς να ανησυχούν για τυχόν παράπλευρες απώλειες. Κανονικοί πολεμιστές που τα παίζουν όλα για όλα αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα παρά μόνο ακόμη μερικά χρόνια φυλακή.

Οι Aρχές εξετάζουν αν το συμβόλαιο θανάτου πρόκειται για προϊόν κάποιας αντιπαράθεσης που σχετίζεται με τις πρόσφατες δραστηριότητες του 55χρονου, ενώ δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο να συνδέεται με την προηγούμενη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του, τον Ιούνιο του 2018 στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν μαχαιρώθηκε στο πόδι από τον Κλοντιάν Λεκοτσάι ή «Κλόντι».

Η επίθεση αυτή δεν ήταν μια απλή περίπτωση. Ο Κλόντιαν Λεκοτσάι που έχει χρεωθεί την δολοφονία του ποινικολόγου Ζαφειρόπουλου επιδιώκει να κυριαρχήσει στην ανώτατη βαθμίδα του Ελληνικού υποκόσμου.

Ο «Θείος Τζο», δίπλα στον Βασίλη Στεφανάκο και τον Παναγιώτη Βλαστό, είχε συνδεθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 με τις δραστηριότητες της Greek Mafia και είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για υποθέσεις απαγωγών, συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς και άλλα αδικήματα.

Το αστέρι του Λεκοτσάι έχει ανάψει τα τελευταία 5 χρόνια και ο ίδιος δεν δείχνει καμία διάθεση να το σβήσει.

Μια ακόμα επίθεση στις φυλακές κορυδαλλού, άγνωστοι για τους περρισότερους, είχε δεχτεί ο Γιάννη Σκαφτούρος από τα αδέρφια Ναστούλη όταν συναντήθηκαν τυχαία, έχωντας μεταφερθεί και οι 3 εκεί για δικαστήριο που είχαν στην Αθήνα.

Ο Κώστας Ναστούλης με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι χαράκωσε στο πρόσωπο τον Σκαφτούρο….

Σε συμβόλαιο θανάτου παραπέμπει η εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.

O τελευταίος χορός του Γιάννη Σκαφτούρου – Στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...