Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΗ αίθουσα ήταν...

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη με Έλληνες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Η εφημερίδα «Στόχος» με συνδιοργανωτές τον Πατριωτικό Σύλλογο «Θερμοπύλες» και άλλους πατριωτικούς συλλόγους και ιστολόγια, διοργάνωσαν ομιλία με την κ. Χαρά Νικοπούλου με θέμα «1453 – 2011». Ομιλίες έκαναν επίσης ο κ. Μιχάλης Βάρδας ο κ. Παναγιώτης Αποστόλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 28 Μαΐου στις 7μμ. στο ξενοδοχείο “Άστορ”. Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν ασφυκτικά γεμάτη με Έλληνες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Χαιρετισμούς απεύθηναν οι συντελεστές και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης προτού ακολουθήσουν οι κύριες ομιλίες που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν. 

Ο χαιρετισμός του εκδότη του “Στόχου”κ. Σάββα Χατζηπαρασκευά:

Μας λένε… εσείς δεν έχετε να φάτε και θέλετε και την Κωνσταντινούπολη; Κι εμείς τους λέμε ΟΧΙ! Δεν θέλουμε την Κωνσταντινούπολη μόνο… Θέλουμε και τον Πόντο και την Μικρασία και την Θράκη ολόκληρη, και την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο και την Ανατολική Ρωμυλία και την Βόρειο Μακεδονία…

Και τους θυμίζουμε πως μπορεί να μας λείπουν πράγματα και μπορεί να μας λείψουν ακόμη περισσότερα. αλλά σίγουρα είμαστε λιγότερο νηστικοί απ’ ότι ήταν οι προγονοί μας, το 1821, το 12-13, το 1940…

Μας λένε ότι δεν γίνονται έτσι πια οι πόλεμοι…

 Κι εμείς τους λέμε ΛΑΘΟΣ! Και έτσι γίνονται, ακόμη και σήμερα, και με λιγότερα μέσα από αυτά που διαθέτουμε. Χωρίς Ναυτικό κι Αεροπορία, υποδεέστερες δυνάμεις με λιανοντούφεκα, κρατάνε καθηλωμένη μιά ολόκληρη αυτοκρατορία και τους συμμάχους της στις εσχατιές της Μέσης Ανατολής.

 Κι εμείς ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ -κι ας έφαγε τον αχόρταγο το καθεστώς- και Ναυτικό έχουμε και Αεροπορία ικανά να ανοίξουν κάθε δρόμο και να κλείσουν κάθε διάβαση…

Μας λένε τρελούς κι ονειροπόλους κι ότι δεν πάμε καλά! Είδαμε κι αυτούς που πάνε καλά, πως τον κατάντησαν τον τόπο. Σ’ αυτούς δεν λέμε τίποτα αλλά μεταξύ μας ξέρουμε πως ότι ξεκίνησε πάνω σ΄ αυτόν τον πλανήτη ξεκίνησε από ένα όνειρο από μιά ιδέα από την ικανότητα των ελεύθερων ανθρώπων να σκέφτονται, να σχεδιάζουν να ονειροπολούν.

Κι εμείς που δεν γίναμε κιμάς στην μηχανή της Νέας Τάξης έχουμε όνειρα κι ελπίδες να τα κάνουμε πραγματικότητα. Κι είναι τα ίδια όνειρα με των παππούδων μας και των γιαγιάδων μας.

 Όνειρα ΤΡΕΛΑ κι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ… Ας μην ανησυχούν κάποιοι… Δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε κάποιον πόλεμο… Ούτε καν χρειάζεται να το προτείνουμε! Και δεν χρειάζεται γιατί είναι νομοτέλεια πως η Τουρκία θα μας επιτεθεί! Αργά ή γρήγορα! Και θα το είχε κάνει ήδη αν δεν γνώριζε πως η απάντηση που θα πάρει θα είναι καταστροφική. Όπου και όπως το επιχειρήσει.

http://www.youtube.com/watch?v=y8a8ZxTsb3A&feature=player_embedded#at=14

Στην Θράκη από την οποία έχω καταγωγή εδώ και δεκαετίες η Τουρκία διενεργεί προπαρασκευαστικές πολέμου. Τους εγκάθετους της τους παρακολουθούμε και τους καταγράφουμε συστηματικά… Κι από τώρα ξέρουν ότι απέναντι τους δεν θα βρουν απλούς πεζικάριους αλλά λυσσασμένους Λοκατζήδες.

Στο Αιγαίο και στην Κύπρο, σε στεριά και θάλασσα θα πήξει ο τόπος από τα κατεστραμμένα κουφάρια της πολεμικής τους μηχανής. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο κι αυτό που η Τουρκία δεν μπορεί να αντέξει…. Γι αυτό καθυστερεί. Δεν μας αγαπά, δεν μας συμπονά, δεν μας λυπάται… ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!

Μην μας ρωτήσετε πότε… Δεν ξέρουμε να σας πούμε! Ούτε πότε μπορούν να γίνουν οι πόθοι του Γένους πραγματικότητα. Μπορεί αυτή η γενιά να μην καταφέρει τίποτα. Μπορεί ούτε η επόμενη. ίσως περάσουν πολλές γενιές ακόμη μέχρι να βρεθεί εκείνη που θ’ αδράξει την ευκαιρία…

Εμείς όμως… ποιοι είμαστε; Ποιοι είμαστε εμείς αλήθεια; Ποια γενιά και με ποιο δικαίωμα που θα στερήσουμε από το Γένος το ΟΝΕΙΡΟ και την ελπίδα;

Ποιοι είμαστε εμείς που θα επιτρέψουμε να σπάσει η αλυσίδα της μνημοσύνης; Που θα σταματήσουμε την μεταλαμπάδευση του Πόθου μας και του Πόθου των προγόνων μας; Γι αυτό είμαστε σήμερα εδώ…

Είμαστε ο κρίκος μιας αλυσίδας που έρχεται αιώνες πριν να δέσει το παρελθόν με το μέλλον. Να διατηρήσει τις μνήμες και να τις σπρώξει με φόρα στους επόμενους αιώνες και για όσο χρειαστεί. Είμαστε ένας δυνατός κρίκος αυτής της αλυσίδας.

Είμαστε Ελληνόψυχοι κι έχουμε όση ακριβώς τρέλα χρειάζεται για ονειρευόμαστε και να ποθούμε αυτά που φαντάζουν αδύνατα! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Καλώς ορίσατε…

http://www.youtube.com/watch?v=nSslFn0Ths8&feature=player_embedded

Ο χαιρετισμός του προέδρου του Πατριωτικού συλλόγου «Θερμοπύλες»:

Φίλοι και φίλες σας καλωσορίζουμε στην σημερινή μας εκδήλωση που διοργάνωσε η πατριωτική εφημερίδα στόχος, o Σάββας Χατζηπαρασκευάς, οι Μιχάλης Βάρδας και Παναγιώτης Αποστόλου, με συνδιοργανωτές πατριωτικούς φορείς και ιστολόγια. Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε σαν κεντρική ομιλήτρια στην σημερινή εκδήλωση την Χαρά Νικοπούλου Ο σεβασμός προς το πρόσωπο της είναι δεδομένος.

 Είναι βέβαιο ότι ο μεγαλοπρεπείς αλλά και ταπεινός χαρακτήρας της Χαράς Νικοπούλου, θα την κάνει πολλές φορές να νιώθει άβολα από τους επαίνους που όλοι εμείς της αποδίδουμε για την ελληνική της ψυχή και για το πως αντιμετώπισε τον πόλεμο που της έγινε. Είμαι σίγουρος ότι η ίδια πιστεύει ότι δεν έκανε κάτι σπουδαίο παρά μόνο το καθήκον της και το χρέος της προς την πατρίδα.

 Από τον πόλεμο που έγινε στην Χαρά Νικοπούλου για άλλη μία φορά καταλαβαίνουμε πιο είναι το δράμα των σημερινών Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα. Το δράμα μας είναι ότι σήμερα έχουμε ένα κράτος που είναι ενάντια στο ελληνικό έθνος. Το κράτος μας είναι στα χέρια ανθρώπων που προωθήθηκαν στα ανώτατα αξιώματα από ένα εξωθεσμικό σύστημα κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο και χωρίς να το αξίζουν.

 Όλοι σας γνωρίζεται ότι αυτή η παρέα ανθρώπων πολεμάει οτιδήποτε ελληνικό πάει να ανθήσει. Το ενδιαφέρον τους για την πατρίδα μας είναι μόνο όταν αυτό συνταυτίζεται με τα προσωπικά τους συμφέροντα. Είναι ίδιο με αυτό που έχει και ένας νταβατζής προς το θύμα του που ενδιαφέρεται να είναι καλά ισα ισα για να τα κονομάει από το γλέντι του κάθε επιβήτορα.

Πόσες φορές όλοι μας έχουμε ξενυχτήσει με φίλους συζητώντας για το κατάντημα της πατρίδας μας, νιώθοντας τα νεύρα μας να πάνε να σπάσουν, και το αίμα μας να βράζει από την αδικία γνωρίζοντας πως σχεδόν τα πάντα είναι ναρκοθετημένα;.

 Φίλες και φίλοι μπροστά μας ξεδιπλώνεται το ύπουλο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της πατρίδας μας από τους εγχώριους εξουσιαστές και τους διεθνείς χορηγούς τους.

Ένα σχέδιο πολλών χρόνων υποδούλωσης του έθνους μας είναι προ του πυλών Η αποβλάκωση και ο ψυχολογικός πόλεμος που ασκείται στον λαό μας έχει κάνει τους εξουσιαστές να πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ελευθερία μας δεν θα κερδηθεί μόνο μέσα από απεργιακές κινητοποιήσεις, ούτε από συγκεντρώσεις ήρεμων αγανακτισμένων, ούτε ο αγώνας θα κερδηθεί με επερωτήσεις στην βουλή. Η υποδούλωση ενός λαού μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, ο δρόμος όμως προς την ελευθερία είναι ένας και μας τον έχουν δείξει οι πρόγονοι μας και ο δρόμος αυτός είναι ποτισμένος με αίμα.

Οι εχθροί μας πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να μας υποδουλώσουν οι δε πρόγονοι μας, έχουν εγκατάλειψη και μας κοιτούν αδιάφορα που ακόμα υπομένουμε. Είναι βέβαιο ότι η ελληνική φυλή αργά η γρήγορα θα ξυπνήσει και θα ξυπνήσει ασυγκράτητα οργισμένη..

Χρέος των πατριωτών είναι να οδηγήσουν αυτήν την οργή που θα ξεσπάσει. Χρέος ενός πατριώτη είναι να μην φοβηθεί αν το αίμα στο δρόμο προς την ελευθερία θα είναι το δικό του. Τότε και μόνο τότε οι εχθροί μας θα νικηθούν τότε και μόνο τότε οι πρόγονοι μας θα στρέψουν τα βλέμματα τους προς εμάς για να μας βοηθήσουν γιατι τότε θα πειστούν ότι είμαστε οι απόγονοι τους.

Ο χαιρετισμός του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου:

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος χαιρετίζει την παρούσα εκδήλωση, στέλνοντας αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη διοργανώτρια εφημερίδα του ΣΤΟΧΟΥ και στους ομιλητές που την πλαισιώνουν.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, πληροφορηθήκαμε ότι κεντρική ομιλήτρια θα είναι η βραβευμένη μας συναγωνίστρια Χαρά Νικοπούλου, η μορφή της οποίας βρίσκεται για εμάς διαρκώς πλάι στις ήρωίδες της Εθνεγερσίας, πλάι στις γυναίκες τις Πίνδου και στην Κυρά της Ρω.

Δυστυχώς ανειλημένες υποχρεώσεις δε μας επιτρέπουν να παραστούμε, ώστε να τιμήσουμε και σε αυτή την εκδήλωση εκείνους που υπερασπίσθησαν τα τείχη της Πόλεως των ονείρων και της Ιστορίας μας . Παρ ‘ όλα αυτά οι καρδιές μας χτυπούν αδιάκοπα για τη στιγμή που οι θρύλοι θα ζωντανέψουν κι ο ύστατος των Αυτοκρατόρων θα εγερθεί αρπάζοντας τη σπάθα του γκρεμίζοντας τους άτιμους τους μιναρέδες που βεβηλώνουν τη Μεγάλη Εκκλησιά μας.

Ζούμε για τη στιγμή που δικέφαλοι αετοί θα υψωθούν πλάι σε γαλανόλευκες και μνήμες από την απελευθέρωση της Τριπολιτσάς θα ξυπνήσουν στις ορδές των βαρβάρων. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να επέλθει η απαραίτητη αφύπνιση του ελληνικού λαού.

Ενός λαού ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπαίτιος για τη σημερινό του κατάντημα, αφού δε φρόντισε ποτέ να αποκτήσει τα κατάλληλα πνευματικά εφόδια για να στείλει μια και καλή στα σπίτια τους τους πάσης φύσεως πολιτικάντηδες. Γνώση, θάρρος, τόλμη και αίμα θέλει η λευτεριά και να ‘στε σίγουροι συναγωνιστές πως θα έρθει η ημέρα που οι ερπύστριες των ελληνικών αρμάτων μάχης θα ακουστούν αγριεμένες σε όλες τις σκλαβωμένες μας πατρίδες.

 Από την Πόλη ως την Κερύνεια κι απ’ τη Χειμάρρα ως τον Πόντο η γραμμή του αίματος δεν εκλεισε ούτε θα κλείσει αν δεν τελειώσουμε με τους εχθρούς που κάποιοι ονομάζουν φίλους τους…

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...