Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ηρώ δυο. Όπου Δύο… Αντώνης Λουδάρος – Μέμος Μπεγνής

Το Τρίο που σκοτώνει για 6 παραστάσεις στο Φιξ !!!

Από την Δευτέρα 23 Μαρτίου και κάθε Δεύτερα και Τρίτη στις 21.00. Μια Μουσική παράσταση που λάτρεψαν όλοι ! Μια μουσική παράσταση που ανάτρεψε τα δεδομένα της Αθηναϊκής νύχτας !Το τρίο που σκοτώνει μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις όλο τον χειμώνα στο Πόλις Stage ανεβαίνει στην σκηνή του ΦΙΞ, με μόνο στόχο να ζήσετε στιγμές απόλυτης διασκέδασης !

Πάνω από 50 παραστάσεις , πάνω από 40.000 θεατές , το απόλυτο Hit του φετινού χειμώνα με ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Ηρώ και χειροκροτείται κάθε βράδυ ! Συνήθως οι περιγραφές προγράμματος γίνονται από εμάς τους ανθρώπους που δουλεύουν την επικοινωνία , εγώ επιλέγω να μην περιγράψω τίποτα και να σας προκαλέσω να διαβάσετε τι είπαν κοινό και κριτικοί για αυτή την μουσική παράσταση . Σας ευχαριστώ πολύ Άγγελος Στελίου Υγ. Δεν είναι κακό , κάποιες φορές να είμαστε περήφανοι για πράγματα που έχουν δουλευτεί καλά και είναι επί της ουσίας υπέροχα και μοναδικά !

Άλλωστε θεωρώ ότι οι άλλοι τα λένε καλύτερα από μένα και τα λένε όλα …παρακαλώ διαβάστε:

Αθηνόραμα -Δανάη Μολόχα Από τις πιο φρέσκες και απρόσμενες προτάσεις φέτος, η Ηρώ με τον Αντώνη (Λουδάρο) και τον Μέμο(Μπεγνή) στήνουν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα -κι όχι άδικα- προγράμματα της σεζόν. Μία δυνατή φωνή, δύο σκανταλιάρικοι ηθοποιοί-τραγουδιστές κι ένα τσουβάλι ετερόκλητα κομμάτια κάνουν κατάσταση κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Polis Stage». It’s time to play the music! Εδώ θα σας πιάσουμε απροετοίμαστους: οι επιτυχίες της Ηρώς «Έτσι είν’ οι σχέσεις» και «Έτσι είμ’ εγώ» συναντούν τα «What’s love got to do with it?» (Tina Turner), «Λιωμένο Παγωτό» (Ξύλινα Σπαθιά), μέχρι και τη «Θαλασσογραφία» του Σαββόπουλου – τραγούδια που τραγουδιούνται μόνα τους ή σε ακούραστα medleys.

Εδώ δεν υπάρχουν ταμπού. Ο Μέμος -είπαμε- αναλαμβάνει τον Ramazzotti και τον Gigi d’ Alessio (στο γνωστό ντουέτο του με την Ηρώ «Amore mio»), η Ηρώ το ρίχνει στο «φλαμένκο» (στο «Να ζήσω ή να πεθάνω» της Αλεξίου). Αρβανιτάκη, Μαρινέλλα, Γαλάνη, Πορτοκάλογλου, Καρβέλας, Κατσιμιχαίοι, ο Elvis, ο Ray Charles αλλά και το all time classic θέμα από το «Muppet show» παρελαύνουν διαδοχικά, σ’ ένα multi-culti ποτ πουρί που ανεβάζει το κοινό. Όλοι για έναν κι ένας για όλους !

Τα παιδιά δεν φοβούνται να στηρίξουν αυτό που τους κάνει κέφι – και φαίνεται. Έστησαν ένα πρόγραμμα μεταξύ φίλων – χαλαρό, μπιτάτο, με άποψη, στα τελευταία πρότυπα που θέλουν τη νύχτα πιο παρεΐστικη και ποπ. Όποια κι αν είναι το στιλ ή η ηλικία σας, ένα δικό σας κομμάτι κρύβεται σίγουρα κάπου εδώ…

Το Βήμα- Γιώργος Σκίντζας Από τα πλέον συζητημένα προγράμματα της εφετινής σεζόν είναι αυτό που έχει στήσει η Ηρώ στο Ρolis Stage, με τίτλο «Ηρώ δύο». Όπου «δύο» δεν είναι άλλοι από τους Αντώνη Λουδάρο και Μέμο Μπεγνή. Γιατί, όμως, είναι τόσο πολύ συζητημένο και πολύ περισσότερο γιατί έχει συγκεντρώσει εδώ και τρεις μήνες που παρουσιάζεται περί τους 25.000 θεατές; Επειδή, πολύ απλά, είναι παρεΐστικο, είναι ποπ, είναι φρέσκο, είναι αυθόρμητο, είναι έξυπνα στημένο και στοχεύει στο κέφι και στο χαμόγελο. Η Ηρώ που, εκτός των άλλων, το έχει επιμεληθεί, θα μπορούσε να βάλει ως υπότιτλο το μότο «η απενοχοποίηση της ποπ».

Επειδή αυτού του είδους η μουσική κυριαρχεί στην παράσταση. Την οποία, εκτός από την Ηρώ, μπορούν να «ακολουθήσουν» ερμηνευτικά και οι Λουδάρος, Μπεγνής. Καταιγιστική έχει συνθέσει με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα ώστε και νεύρο να διαθέτει και διαρκείς εναλλαγές ρυθμού. Είναι προφανές ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν έχει στόχο να αναδείξει τους Αντώνη Λουδάρο και Μέμο Μπεγνή ως τα νέα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού που κανείς δεν τα είχε ανακαλύψει ως τώρα, αλλά τη δημιουργία ενός πάρτι. Οι τρεις καλλιτέχνες το καταφέρνουν και με το παραπάνω καθώς, εκτός από τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας της Ηρώς, ακούγονται επίσης επιτυχίες των ΠυξΛαξ,Γαλάνη,Αρβανιτάκη,Χατζηγιάννη,Τσανακλίδου,Μαχαιρίτσα,Κραουνάκη,Πρωτοψάλτη,Μαρινέλλα, Πάριο κ.α . Προσθέστε ότι στο encore το τρίο παρουσιάζει ένα disco medley φορώντας άφρο περούκες και θα έχετε μία ακόμη εικόνα του τι συμβαίνει στο Ρolis. Εν κατακλείδι, δικαίως το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.

Το κοινόΉμουν και γω εκεί χθες. Το μπράβο μου φαίνεται λίγο. Πολύ κέφι, απίστευτο χιούμορ, καταπληκτική επιλογή τραγουδιών υπέροχη ενορχήστρωση! Οι μουσικοί που τους συνόδευαν αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο! Ηρώ, Αντώνη, Μέμο ευχαριστούμε πολύ από βάθη ψυχής! Κατερίνα Περικλέους Μπράβο σας παιδιά!!!!! Πέρασα υπέροχα χθες ήσασταν και οι 3 εκπληκτικοί!!!! Ελπίζω να τα καταφέρω να σας ξαναδώ πάλι!!!!

-Φαίη Βοκ Μπράβο παιδιά ..παρακολουθήσαμε την χθεσινή παράσταση και φύγαμε μέσα στην καλή χαρά , δεν θέλαμε να τελειώσει !Πολύ δροσερό το σχήμα , πολύ καλοστημένο ! 3 Ζήτω στον Αντώνη που πετάει τα απίστευτα !!Θέλω να με κρατάς για πάντααααααααααα!

-Όλγα Βεντούρη Χτες πήγα στο Polis Stage και ένα θα πω όποιος δεν πάει χάνει το σχήμα της χρονιάς!!Και οι 3 καλλιτέχνες τα δίνουν όλα επί σκηνής!!Εύχομαι καλή συνέχεια και εγώ τουλάχιστον θα ξαναπάω Σύντομα!!

-Νιόβη Παππά Εκπληκτικό πρόγραμμα …δεν έχω λόγια …είναι όλοι τους απίθανοι !

-Φιλάνθη Αποστολοπούλου Το πιο ανατρεπτικό , το πιο γοητευτικό , το πιο κεφάτο πρόγραμμα που υπάρχει αυτή την περίοδο στην Μουσική σκηνή της Αθήνας …όλοι μια παρέα , όλοι τραγουδάμε ..είναι απλά τέλειο !!!

-Μαίρη Εξάρχου Ήταν απλά τέλειο το πρόγραμμα …θέλω να ξαναπάω …πάλι και πάλι και πάλι !!!!!Απίστευτο ! Μπράβο σας!

-Σάββας Παπαντωνίου Τέλεια παράσταση! Τέλεια!!! Και οι τρεις ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!! Η Ηρώ κάτι παραπάνω από ΦΩΝΑΡΑ, αυτό είναι το δεδομένο, ο Αντώνης Λουδάρος αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την ταλεντάρα του – Θεός – και ο Μέμος Μπεγνής καταπληκτική φωνή και σέξι βέβαια!!!

-Βαγγέλης Θώδος Μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από Elvis Prisley μέχρι Eros Ramazzoti και από Γαλάνη και Πρωτοψάλτη , Πέγκυ Ζήνα και Μηλιώκα. Και φυσικά τα υπέροχα τραγούδι της Ηρούς. Η Ηρώ εκτός από συγκλονιστική φωνή είναι πιο κεφάτη από ποτέ, ο Λουδάρος τα δίνει ΟΛΑ και ο Μπεγνής πολύ αισθαντικός και με άψογη φωνή.

-Μην το χάσετε! Aλέξανδρος Αλέξης

FIX 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 2310-514666

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...