Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΗΠΑ Τζο Μπάιντεν...

ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη το μενού είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία και η παραχώρηση στην Ουκρανία το οπλοστάσιό τους Ρωσικής κατασκευής οπλικά συστήματα!!!!!

Ρεπορτάζ Ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης 

ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη το μενού είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία και η παραχώρηση στην Ουκρανία το οπλοστάσιό τους Ρωσικής κατασκευής οπλικά συστήματα τους πυραύλους S-300 και τους TOR M1 και OSA και αντιαρματικά Kornet αλλά και αερόστρωμνα του Πολεμικού Ναυτικού Zubr.

Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για την συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι οι ΗΠΑ θα ζητήσουν από την Αθήνα περαιτέρω υποστήριξη της Ουκρανίας τόσο σε επίπεδο κυρώσεων προς τη Ρωσία, διευκολύνσεων της Συμμαχίας μέσω Σούδας και Αλεξανδρούπολης όσο και επιπλέον στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο την ώρα που η μία μετά την άλλη οι χώρες της Δύσης αποστέλλουν συνεχώς στρατιωτικό υλικό.

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δόση την υπόσχεση να παραχώρηση το οπλοστάσιό του Ρωσικής κατασκευής οπλικά συστήματα ανοίγει τον δόμο στους τούρκους,,,, ΗΠΑ και ο Τζο Μπάιντεν έδειξε το προσώπω του φύλο τούρκου.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για οπλισμό των νησιών τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Τουρκίας η οποία εμφανίζει όλο και πιο έντονες αναθεωρητικές τάσεις «στοχοποιώντας» και απαιτώντας αποστρατικοποίηση

Το οπλοστάσιό τους Ρωσικής κατασκευής οπλικά συστήματα τους πυραύλους S-300 και τους TOR M1 και OSA και αντιαρματικά Kornet αλλά και αερόστρωμνα του Πολεμικού Ναυτικού Zubr,,είναι η αντιαεροπορική ομπρέλα στα Νησιά στην ελληνική επικράτεια και στο Αιγαίο έναντι της Τουρκικής απειλής….

Το «κλειδί» και το αντίδωρο παραχώρηση του οπλοστάσιού του Ρωσικής κατασκευής είναι πάντως σε μια συμφωνία αναμεταξύ της Ελληνοαμερικανικής συμφωνίας και η είσοδος της Ελλάδας στο πρόγραμμα του Stealth μαχητικού 5ης γενιάς F-35.

Να αναφέρουμε ότι “Ο ελληνικός λαός” είχε πλήρωση πολλά δισ. στις μίζες και τα εξοπλιστικά στους εθνοπατέρες και στα μνήμονά,,,, αυτό είναι μια πισώπλατη Μαχαίρια στους Ρώσσους των Ορθοδόξων αδερφών λαού….

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...