Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟμογενειακάΖητείται εισαγγελέας γιά...

Ζητείται εισαγγελέας γιά τον Λ. Ραπτάκη και την παρέα του… H απάτη ΠαΔΕΕ (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού)

Η περίφημη ΠαΔΕΕ (κοινοβουλευτικοί ελληνικής καταγωγής από διαφορετικές χώρες). Η απραξία τους, η κοροϊδία και ο άσχετος-ΓΕΛΟΙΟΣ πρόεδρος Βουλής, Κ. Τασούλας (ΓΕΛΟΙΟΣ, ονομαστικά, με κεφαλαία και χωρίς εισαγωγικά).

Η Ελλάδα πληρώνει ακριβά γιά χρόνια καραγκιοζιλίκια γιά τυχοδιώκτες, ψεύτες, με τις πλάτες του θλιβερού υπ. Εξωτερικών και της Βουλής των διεφθαρμένων.

Πως ο πολιτειακός γερουσιαστής από Ροντ ‘Αϊλαντ και πρόεδρος της Οργάνωσης-”μαϊμού”, εξαπατεί Ελλάδα και ΗΠΑ, γιά χρόνια, με συχνό τουρισμό στην Ελλάδα και τα έξοδα πληρωμένα από το σάπιο γελοίο κράτος, δηλ. χρήμα των Ελλήνων φορολογούμενων.

‘Ολοι αυτοί της ΠαΔΕΕ (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού) κοροϊδεύουν την Ελλάδα, ισχυριζόμενοι (ψευδώς) ότι δήθεν την ”προβάλουν” στο εξωτερικό, ότι δήθεν προβάλουν τα ”εθνικά θέματα”, απολαμβάνοντας συχνά ”τουριστικά ταξίδια” με τα έξοδα πληρωμένα, ενώ οι νομοθεσίες των χωρών τους (ειδικά ΗΠΑ), ΔΕΝ τους το επιτρέπουν.

Ειδικά στην Β. Αμερική ΔΕΝ είδαμε καμία προβολή ελληνικών θεμάτων από όλους αυτούς τους τυχοδιώκτες- ”τουρίστες”.

Αν ο Λεωνίδας (Λου) Ραπτάκης, που περνά περισσότερο χρόνο στην Ελλαδα γιά ”μπίζνες” και εξαπάτηση αφελών πολιτικών (δήθεν θα τους ”ανοίξει πόρτες στην Ουάσιγκον”), καταγγελθεί στις ομοσπονδιακές Αρχές ΗΠΑ, θα καθαιρεθεί και πιθανά να διωχθεί ποινικά, αφού ΔΕΝ έχει δηλωθεί ως ”λομπίστας Ελλάδας στις ΗΠΑ και αποδέχεται χρήμα, δώρα, προσφορές κλπ, από το κράτος της Ελλάδας, δηλ. από άλλη χώρα”. Μάλιστα έκανε και ”λόμπι” στην Ελλάδα υπέρ του καζίνου Μοhegan (Ελληνικό).

Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βουλής, αποδείχτηκε άσχετος, ασοβάρευτος και ΓΕΛΟΙΟΣ, πλέκοντας το ”εγκώμιο” της ΠαΔΕΕ.

Να και η γελοιότητα του άσχετου: «Ο Πρόεδρος της Βουλής εξήρε επίσης τον ρόλο της Πα.Δ.Ε.Ε. για την διεθνή προώθηση των εθνικών θεμάτων της Ελλάδας, το Κυπριακό, την επικράτηση του διεθνούς δικαίου, την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, την προώθηση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού». (Διαβάστε τις γελοίες ψευτιές-δηλώσεις του).

Και αναρωτιόμαστε: ΠΟΥ και ΠΩΣ και ΠΟΤΕ πρόβαλαν την Ελλάδα, τα εθνικά θέματα, το Κυπριακό κλπ;;; Είναι δυνατόν πρόεδρος της Βουλής να λέγει τέτοιες ανοησίες και να προβάλει ψευτιές και ανύπαρκτα ”γεγονότα”;;;

( Περισσότερα γιά την διαχρονική απάτη, ένα μεγάλο σκάνδαλο με την σύμπραξη Βουλής και υπ. Εξωτερικών και το ”αρπακτικό Ραπτάκης”, σύντομα )kalami.us

https://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Grafeio-Typou/Deltia-Typou/?press=af30a5e0-864a-452c-9ec3-b04600e90b90

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...