Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕχασε τη μάχη...

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο Αντόνιο Πουέρτα

stayros.jpgΗ UEFA ανέβαλε το παιχνίδι ΑΕΚ – Σεβίλλη .ΜΠΟΡΕΙ το αρχικό αίτημα της ΑΕΚ προς την UEFA για την αναβολή του προγραμματισμένου για χθες αγώνα ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σεβίλλη να απορρίφθηκε, ωστόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν ήταν δυνατό να κάνει το ίδιο και μετά το θάνατο του νεαρού παίκτη της ισπανικής ομάδας, Αντόνιο Πουέρτα.

Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου μετά τις δύο καρδιακές ανακοπές που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με τη Χετάφε, από χθες το πρωί ήταν κλινικά νεκρός και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση συγκλόνισε όχι μόνο τους ανθρώπους της Σεβίλλης, αλλά και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο πρόεδρος της ομάδας της Ανδαλουσίας, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο, ζήτησε αμέσως από την UEFA την αναβολή του αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα μετά τη σύσκεψη της αρμόδιας επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 21:45, οπότε απομένει να δούμε ποια θα είναι η τύχη του αγώνα Βέροιας – ΑΕΚ, σε περίπτωση που η Σούπερ Λίγκα ορίσει σήμερα τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το γεγονός της αναβολής του αγώνα με τη Σεβίλλη αναφέρει: «Επειτα από νέο κοινό αίτημα της ΑΕΚ με την ομάδα της Σεβίλλης, η UEFA αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα των δύο ομάδων λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή Αντόνιο Πουέρτα και των τραγικών γεγονότων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 21:45».

 «Ναι» στην αναβολή και η Μίλαν Σε… δεύτερη μοίρα περνάει πλέον και για τη Μίλαν ο προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης με αντίπαλο τη Σεβίλλη. Με ανακοίνωσή τους οι πρωταθλητές Ευρώπης εξέφρασαν το θρήνο τους για το θάνατο του Αντόνιο Πουέρτα και προσθέτουν:

«Η Μίλαν είναι έτοιμη ν’ αποδεχτεί οποιαδήποτε απόφαση υιοθετηθεί από την UEFA αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Σούπερ Καπ». Δανεικός ο Μανού Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Ο’ Jogo», η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Μανού υπό μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. /naftemporiki

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...