Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔελτία τύπουΕ.Τ.Ι.Τ.Α, και...

Ε.Τ.Ι.Τ.Α, και η Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.)

Αριθμός Πρωτ. 1190/652

alpha_tv.jpgΜετά την ρητή και ακλόνητη άποψη του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου του Τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, την οποία μάλιστα εξέφρασε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΙΤΑ που εργάζονται στον Σταθμό, ότι μέχρι τον Απρίλιο «προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα του Σταθμού πρέπει να γίνει και μείωση προσωπικού» Δηλώνουμε προς αυτόν και σε κάθε κατεύθυνση:

Μην το επιχειρήσετε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε του ALPHA, η αντίδρασή μας θα είναι άμεση, κεραυνοβόλα και δυναμική. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ούτε μία απόλυση Τεχνικού.

Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε μία θέση εργασίας για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο τα στελέχη του Καναλιού. Απευθυνόμενοι στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους στους Εθνικής Εμβέλειας Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς, τους καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Συνάδελφοι, να είστε έτοιμοι να αποτρέψουμε και αυτή τη φορά, με κάθε μέσον, κάθε επιβουλή της εργασίας μας. Είναι γνωστό το σχέδιο και η προσπάθεια να μας αντικαταστήσουν με προσωπικό που ενοικιάζουν από Εταιρείες.

Και είναι γνωστό επίσης ότι οι Εταιρείες αυτές προκειμένου να μειώσουν το κόστος ενοικίασης στο ελάχιστο, χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο προσωπικό ανειδίκευτο, χωρίς άδειες άσκησης επαγγέλματος, το απασχολούν με αμοιβές πείνας, ανασφάλιστο ή στην καλύτερη περίπτωση το υποχρεώνουν, παράνομα, να ασφαλίζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο ΤΑΕ και όχι στο ΙΚΑ όπως είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο.

Ζητάμε από τα αρμόδια Κρατικά όργανα να προβούν σε άμεσους ελέγχους και από τον υπεύθυνο για τα ΜΜΕ Υπουργό να μην επιτρέψει την πραγματοποίηση των ανωτέρω σχεδίων.

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσφέρουν κοινωνικό έργο και να μην μετατραπούν σε χώρους στυγνής εκμετάλλευσης και καταπάτησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Τ.Τ.Α  &  Ε.Τ.Ι.Τ.Β Ε.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Αριθμός Πρωτ. 1190/652

* ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)

3ης Σεπτεμβρίου & Μάρνης (Ε.Κ.Α.) ΦΑΞ : 2108847368

* ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.)

Αριστοτέλους32 (ΕΚΘ) Τ.Κ.54631 ΦΑΞ: 2310642680

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...