Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΕπιτροπή Μακεδονικού Αγώνα...

Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα αποκαλύπτει

melas10.jpg από τις ΗΠΑ ο γνωστός διεθνώς Έλληνας Δημοσιογράφος Λάμπρος Παπαντωνίου αποκλειστικά για την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, στο Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Ουάσιγκτον Τάιμς» (14/10/2007), δημοσιεύθηκε ένα εξοργιστικό, επιθετικό, άκρως προκλητικό, προσβλητικό και δυσφημιστικό άρθρο εναντίον της Ελλάδας, του Προέδρου της Σκοπιανικής προπαγανδιστικής Οργάνωσης Ενωμένης «Μ-κής» Διασποράς, που απηχεί τις θέσεις και απόψεις των επίσημων Σκοπίων!

Το άθλιο αυτό άρθρο κατηγορεί ευθέως την Ελλάδα για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ μέσα από μια μεγάλης κυκλοφορίας Αμερικανική Εφημερίδα, στην Πρωτεύουσα των ΗΠΑ:

«Ο πραγματικός λόγος της «διένεξης» είναι ότι από τότε που δια της βίας η Ελλάδα κατέλαβε μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-13 μεγάλο μέρος της ιστορικής «Μακεδονίας», αρνείται την ύπαρξη του «μακεδονικού» λαού και ανελέητα ακολούθησε μια πολιτική εξαναγκαστικής αφομοίωσης.

 Αυτές οι ενέργειες συνιστούν γενοκτονία σύμφωνα με την Συνθήκη περί Γενοκτονίας του 1948 (από την οποία η Ελλάδα δεσμεύεται)» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα εξόχως προπαγανδιστικά και συνεχίζει:

«Ειδικότερα, οι Ελληνικές Κυβερνήσεις κατεδίωξαν, φυλάκισαν ακόμα και βασάνισαν εκείνους που μιλούσαν «μακεδονικά», ή με άλλο τρόπο τηρούσαν τις παραδόσεις τους. Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, δια της βίας, άλλαξαν ονόματα πόλεων, οικογενειών, ακόμα και τάφων από «μακεδονικά» σε ελληνικά……..

Η Ελλάδα προέβη στις ενέργειες αυτές “με πρόθεση να καταστρέψει εξολοκλήρου ή εν μέρει μια εθνική, εθνοτική, φυλετική ή θρησκευτική ομάδα…προκαλώντας σοβαρές σωματικές ή ψυχολογικές βλάβες στα μέλη της” ή “σκοπίμως επιβάλλοντας στην ομάδα συνθήκες διαβίωσης που στόχο είχαν να επιφέρουν την φυσική καταστροφή της εξολοκλήρου ή εν μέρει”. (Συνθήκη περί Γενοκτονίας, άρθρο ΙΙ)»!!!

«Ένα ανεξάρτητο «μακεδονικό» κράτος είναι ανάθεμα για την Ελλάδα γιατί με ντροπή της θυμίζει τις αποτυχημένες προσπάθειές της να αφανίσει το “μακεδονικό” λαό. Αυτή η πολιτική οδήγησε σε μαζική μετανάστευση ανθρώπων που προσδιορίζονταν ως «Μακεδόνες» στις ΗΠΑ στην Αυστραλία και τον Καναδά και δυστυχώς ακόμα και στο να προσδιορίζονται ( τουλάχιστον δημοσίως) “Μακεδόνες” ως “Έλληνες”».

«Τον Ιανουάριο του 2007, η αμερικανική πρεσβεία επλήγη από ρουκέτα της ελληνικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», η οποία αποτελεί παραφυάδα της περιβόητης μαρξιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», η οποία δολοφόνησε αρκετούς αμερικανούς διπλωμάτες και στρατιωτικούς, μεταξύ των οποίων και τον σταθμάρχη της CIA.

 Πραγματικά, αποτελεί ειρωνεία να μας ζητούν να πιστέψουμε ότι η “Μακεδονία” είναι παράδεισος τρομοκρατών ενώ οι Έλληνες είναι φιλοαμερικανοί».

«…. Είναι ώρα, επιτέλους, η Ελλάδα να ενεργήσει με υπευθυνότητα και να σταματήσει τα άσχημα παιχνίδια της με σκοπό να καλύψει τις δικές της εγκληματικές ενέργειες»

… Ή μήπως είναι ώρα επιτέλους να ξυπνήσει η Ελλάδα από τον πολιτικό και εθνικό λήθαργο και να βάλει οριστικά στη θέση τους τα αδίστακτα Σκόπια και τους μηχανισμούς τους, κλείνοντας τους δρόμους κάθε εθνικής, μειωτικής, εξευτελιστικής εθνικής, σύνθετης υποχώρησης, που θα τροφοδοτήσει ακόμα περισσότερο το φασισμό των Σκοπίων εναντίον μας και θα τους δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσουν διεθνώς μια μεγάλη, ανέλπιστη …

«ΔΙΚΑΙΩΣΗ»; Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

πηγή;diktyo1 kastoria

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...