Η Δημοτική Αστυνομία τις πινακίδες των αυτοκινήτων που σταθμεύουν παράνομα όπως το διαπίστωσα προσωπικά εγώ ο ίδιος, προσβάλλοντας το έργο του καταξιωμένου Αντιδημάρχου της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσ/νίκης, ο οποίος καθημερινά βρίσκεται στο γραφείο του από τις 5 το πρωί (παρακαλώ !!!!), για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του.
Συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, αλλά και από τις καφετερίες γύρω από την περιοχή, τα αυτοκίνητα στην σειρά ήταν όλα παράνομα παρκαρισμένα, πάνω σε πεζοδρόμια, από τα οποία η Δημοτική Αστυνομία επιλεκτικά διάλεξε για να ξηλώσει τις πινακίδες από αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα τα άφησε, ούτε καν κλήση δεν τα έκοψε.
Δεν έχει καμιά σημασία αν είναι υπουργικά, ή βουλευτικά, ο νόμος ισχύει για όλους. Το παράδοξο είναι πως το επιλεκτικό έργο αυτό των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας το έχω δει πολλές φορές , μάλιστα κρατώ και σαν ενθύμιο πάρα πολλές φωτογραφίες που τράβηξα ο ίδιος, όπου στην σειρά φαίνεται καθαρά πια αυτοκίνητα πήραν κλήση, και ποια όχι.
Αυτές οι επιλεκτικές κινήσεις από τα όργανα της τάξης, σε καμιά περίπτωση δεν λύνει το κυκλοφοριακό χάος, αντιθέτως το ενισχύει σε μεγάλο βαθμό.
Το Συμπέρασμα είναι ότι σ΄ αυτήν την πόλη δεν πρόκειται να δούμε μια άσπρη μέρα.