Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΕπιδημία κλοπών χτύπησε

Επιδημία κλοπών χτύπησε

1.gifτα κέντρα της Θες/νίκης. Μονομερής περίπτωση χαρακτηρίστηκε η περυσινή κλοπή μουσικών οργάνων από νυχτερινό κέντρο της πόλης. Ο επιχειρηματίας κίνησε γη και ουρανό να βρει τους κλέφτες και τα όργανα, αλλά τίποτα. Αναγκάστηκε να αγοράσει καινούργια μουσικά όργανα για τους μουσικούς του κέντρου. Έλα όμως που η ίδια κλοπή επαναλήφθηκε και φέτος σε κέντρο στις δυτικές συνοικίες.

Εκλάπει όλο το ηχητικό – φωτιστικό σύστημα του κέντρου (κονσόλα, ηχεία, φώτα, μηχανήματα, καλώδια, μικρόφωνα κ.λ.π), μεγάλη ζημιά.

Το περίεργο σε όλα αυτά είναι ότι όλα τα κέντρα της πόλης, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου, φυλάσσονται από ιδιωτική εταιρεία (security), πέραν του ότι κάθε κέντρο έχει και προσωπικούς Body Guards των οποίων η δουλειά είναι να φυλούν το κέντρο σε 24 ώρες  βάσεις.

Φαίνεται πως ούτε αυτό δεν λειτούργησε, καθώς ασχολούνται με άλλες δουλειές, αλλιώς η κλοπή με τα βαριά μηχανήματα τα οποία πρέπει να φορτωθούν σε οχήματα, δεν θα γινόταν κάτω από την μύτη τους.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος ο λόγος τα κέντρα να έχουν τους εν λόγω φευγάτους φύλακες.

Πολύ φοβάμαι ότι η επιδημία κλοπών στα νυχτερινά κέντρα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, γι΄ αυτό η αστυνομία θα πρέπει να πάρει τα μέτρα της.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...