Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕνημερωτική ματιά στον...

Ενημερωτική ματιά στον κόσμο του σπορ

foci.jpgΟ ΖΑΓΟΡ ΜΕΤΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ

Ύστερα από την πολή καλή εμφάνιση που πραγματοποιήσε ο Αρτινός μέσος στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, και ενώ όλα έδειχναν ότι θα κατηφόριζε στην Νέα Σμύρνη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης κάλεσε στο γραφείο του τον Σωτήρη Μπαλάφα και του ζητήσε να παραμείνει στην ομάδα στηριζόμενος στις καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει μαζί του την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στα γήπεδα, αλλά και παράλληλα αναγνωρίζοντας τον άψογο χαρακτήρα ενός ατόμου που ουκ ολίγες φορές έχει γίνει στόχος της εξέδρας.

Την πρώτη χρονιά που ανέλαβε ο Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία και έπειτα από την χαρακτηριστική ατάκα του για σαρδέλες πολλοί συμπεριελάβαν και τον νεαρό υψηλόσωμο φορ στους παίκτες που θεωρούνταν ανεπιθυμητοί και ατάλαντοι για τον πολύπειρο Πορτογάλο.

Στην μετά Σάντος εποχή και μετά την επιστροφή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου αγωνίστηκε για 2 χρόνια ο Μπαλάφας επέστρεψε με την ελπίδα ότι θα καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα.Απογοήτευτηκε πολύ σύντομα καθώς σχεδόν κάθε φορά ήταμ εκτός αποστολής είτε από τον Δερμιτζάκη και έπειτα από τον Χάβο.

Με τον τελευταίο να τον χρησιμοποιεί ως αλλαγή στο Ζάγκρεμπ όπου δεν άρθηκε στο ύψος των περιστάσεων,αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου δεν κατάφερε να πείσει για την ορθότητα της χρησιμοποιήσης του με εξαίρεση το ματς κόντρα στην Ξάνθη όπου ο Μπαλάφας απέδειξε ότι διαθέτει πάθος και ουσία με την ασίστ που σέρβιρε στον Σαλπιγγίδη για το 2-1 ο Αρτινός ανέτρεψε τις εντυπώσεις και καταφέρε να πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι χρήζει μιας τρίτης ευκαιρίας.

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο ο Πανσερραϊκός ίσως πολύ πιθανόν να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Σέρβο τεχνικό Ντράγκαν Κοκότοβιτς.Τα αρνητικά διαδοχικά αποτελέσματα παρά την γενική παραδοχή του κόσμου ότι η ομάδα αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο οδηγήσουν ίσως τον Πέτρο Θεοδωρίδη στην απόφαση να λύσει την συνεργασία του με τον γυρολόγο και έμπειρο προπονητή.

Το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την ουραγό Λάρισα που καίγεται για βαθμούς είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται 6ποντα στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού που παρά το ταλέντο που ξεχειλείζει δεν ενθυλάκωσε τους βαθμούς που θα της επέτρεπαν να νιώσει άνετα και αυτή η παράμετρος πάντα βαραίνει τον προπονητή που οφείλει να ενσκύψει στο πρόβλημα αναζητώντας την κατάλληλη χημεία.

 Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των λιονταριών που μετά την ουραγό Λάρισα υποδέχονται την ομάδα του Ηρακλή σε ακόμη ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό χαρακτήρα, για να ακολουθήσουν 2 αγώνες εκτός έδρας με Κέρκυρα και Καβάλα.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μόνο εύκολο δεν είναι το έργο για μια ομάδα που μέχρι στιγμής μετράει μόνο 4 νίκες στο πρωτάθλημα και οι 3 εντός.Πολλοί που πίστευαν ότι τα λιοντάρια θα πραγματοποιήσουν καλή πορεία συνειδητοποιούν ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους.Με την ελπίδα να διαψευστούν γιατί τέτοιες ομάδες ανήκουν στην μεγάλη κατηγορία.

 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΟΠΑΠ

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η προφορική συμφωνία των διοικούντων της κυανόλευκης ΠΑΕ με τον ΟΠΑΠ θα επισημοποιηθεί αποφέροντας στα ταμεία του συλλόγου ένα ποσό της τάξης των 600.000 € δίνοντας τέλος στο μπαράζ των διαβουλεύσεων ανάμεσα στα δύο μέρη.

Η ομάδα του Γηραιού θα διαφημίζει στο μπροστινό μέρος της φανέλας ένα από τα πολλά τυχερά παιχνίδια του οργανισμού και πιθανότατα το «Τζόκερ», ενώ ακόμη δυο εταιρίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα θα προβάλλονται στην φανέλα.

ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την νίκη του επό του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 ο Ολυμπιακός πλέον ξεμακραίνει 7 βαθμούς από τον ΠΑΟ, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 με τον Σισέ νε ευστοχεί σε πέναλτυ και να ανοίγει το σκορ στο 56ο λεπτό σε μια φάση που εύλογα προκάλεσς θύελλα διαμαρτυριών από τους Νεοσμυρνιώτες.

Στο 59 ο πρώην ερυθρόλευκος Κώστας Μήτρογλου ισοφάρισε ενεργώντας και για λογαριασμό της παλιάς του ομάδας και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.Έτσι έχουμε στην κορυφή τον Ολυμπιακό με 48 βαθμούς και έπειτα ακολουθεί ο ΠΑΟ με 41 βαθμούς.Τρίτος μόνος του ο ΠΑΟΚ με 33 βαθμούς μετά το δύσκολο 2-1 επί της Ξάνθης,και 4η η ΑΕΚ με 30 βαθμούς.

Στην προνομιούχο 5η θέση που θα διεκδικήσουν πολλές ομάδες βρίσκεται η Καβάλα που κέρδισε 3-0 τον Ηρακλή ενω ακολουθούν Ολυμπιακός Βόλου και Εργοτέλης στους 25 βαθμούς και την 6η θέση αφού ο δεύτερος αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Άρη στο Παγκρήτιο σε ένα ματς όπου οι κίτρινοι δίκαια διαμαρτύρονται για την διαιτησία.Μια διαιτησία που με τα δύο πέναλτυ που καταλόγισε στους μεγάλους απέδειξε περίτρανα ότι το παιχνίδι είναι για δύο.

Για να κλείνουμε με τα αγωνιστικά να επισημάνουμε ότι Πανιώνιος και Λάρισα εξακολουθούν να είναι κολλημένοι στις τελευταίες θέσεις με την ΑΕΛ να επανέρχεται στις ήττες με το 1-0 στην Κέρκυρα.

Τέλος για την επόμενη αγωνιστική το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τοπικό ντέρμπυ Άρης-ΠΑΟΚ στο Χαριλάου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Ιαουανουαρίου και στις 19.30.Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται κυρίως στην 5η θέση και την ουρά.Εκτός αν η στρογγυλή θεά έχει άλλη άποψη.

Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Σίγουρα τα φώτα των προβολέων στράφηκαν εξ’ολοκλήρου στις διαιτητικές αποφάσεις που αυτή την αγωνιστική κατακρεούργησαν ομάδες στερούντας τις βαθμούς και έδωσαν ώθηση σε ομάδες που μονίμως απολαμβάνουν μονόπλευρα την εύνοια της σφυρίχτρας.

Για τον Κουκουλάκη στην Τρίπολη δεν είναι και τόσο ασυνήθης μια φιλική διαιτησία προς τον Ολυμπιακό.Φαίνεται πως η τιμωρία το μόνο που κατάφερε ήταν να τον πείσει πως η εύνοια προς τους μεγάλους είναι περισσότερο ανεκτή, και πως τα 3 πέναλτυ που δεν καταλόγισε στην ΑΕΚ δεν θα στοίχιζαν αν ήταν κάποιο μικρότερο σωματείο.

Ο Κάκος κατά πολλούς η καλύτερη σφυρίχτρα είναι γνωστό στην φίλαθλη κοινή γνώμη ότι είναι φίλα προσκειμένος σε κάποιο σωματείο, αν και προσπαθεί να αποδείξει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Για τον Τσινιάρη τα λάθη ήταν πολλά και η οργή των κιτρίνων είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Το ζουμί στην υπόθεση είναι ότι με την κλασική συνταγή της τιμωρίας για λίγες αγωνιστικές, η ακόμα και με τις διαγραφές το πρόβλημα δεν λύνεται.Απαιτούνται ρηξικέλευθες τομές σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο για να παραδειγματιστούν οι αρμόδιοι στην Ελλάδα και να εφαρμόσουν μέτρα που θα μειώσουν την περίπτωση ανθρώπινου λάθους.Και για να είμαι σαφής και συγκεκριμένος θα πρέπει η τεχνολογία να γίνει αρωγός στην προσπάθεια για ίση αντιμετώπιση και δίκαια μεταχείριση.

Τα μέτρα που ελήφθησαν στο μπάσκετ δείχνουν τον δρόμο και για τον μεγάλο βασιλιά.Το instant replay και η βοήθεια του μόνιτορ σε νεκρό χρόνο εξαλείψανε πολλά σφάλματα.Κάτι ανάλογο μπορεί να εφαρμοστεί και στο ποδόσφαιρο χωρίς να διακωμωδηθεί το άθλημα όπως διαλαλούν διάφοροι.Αρκεί ο Μπλάτερ και ο Πλατινί να αναθεωρήσουν κάποιες πάγιες απόψεις τους.

Δεν είναι το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου το κάθε φαλτσοσφύριγμα που καταβαραθρώνει την κάθε μικρή αλλά και μεγάλη ομάδα.Αλλά πως να περιμένεις να εμφορείται από τέτοια φιλοσοφία ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε σε μεγάλους συλλόγους και δηλώνει ανερυθρίαστα ότι θα έπεφτε ακόμα και σήμερα για να εκμαιεύσει το πέναλτυ…!!!!

– ΑΕΚ:Bαρύ διασυρμό γνώρισε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου έπειτα από την ανέλπιστη νίκη της στο Βόλο. Το 0-4 προκαλεί νέες αναταράξεις στην ομάδα της ΑΕΚ, έπειτα από μια σύντομη γλυκιά παρένθεση.

Ο ΠΑΟΚ με την νίκη του με 2-1 χάρη στα γκολ των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίση στο 86′ που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ αναρριχήθηκε στην 3η θέση μόνος και σε απόσταση 12 βαθμών από την κορυφή.

Εν αναμονή των μεγάλων ντέρμπυ που ακολουθούν με ¨Αρη στο Χαριλάου και ΠΑΟ στην Τούμπα η ομάδα του δικεφάλου του Βορρά ευελπιστεί να πλασαριστεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο σοφός λαός μας.

 ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Καταβλήθηκε το ποσό του 1.2 εκ. € στους παίκτες του ΠΑΟΚ, παρ’όλα αυτά πολλοί παίκτες του δικεφάλου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους στον καθ’όλα αρμόδιο επί τέτοιων θεμάτων Παντελή Κωνσταντινίδη για το υπόλοιπο που οφείλονται στους περισσότερους παίκτες.

Το θέμα ήταν γνωστό από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραδέχθηκε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να αποζημιωθούν τμηματικά οι παίκτες.Παρ’όλα αυτά και ενώ κύλησαν αρκετοί μήνες το πρόβλημα υφίσταται.

Στο θέμα που άπτεται τώρα της ενδεχόμενης τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τα συμβάντα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου η αρμόδια επιτροπή που θα αποφανθεί πρωτοδίκως για την ποινή θα συγκληθεί την Τρίτη 25 Ιαουναρίου έπειτα από αίτημα του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκου, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του νομικού εκπροσώπου του Ολυμπιακού κ. Γιαννίκου καθώς η ομάδα του Πειραιά ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα αφήσει τον ΠΑΟΚ χωρίς φιλάθλους εν’όψει της ρεβάνς του δευτέρου προημιτελικού που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο στάδιο της Τούμπας.

Στα αγωνιστικά έντονους ρυθμούς προπόνησης ακολουθεί ο Βιτόλο στην προσπάθεια να είναι έτοιμος για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με Άρη στο Χαριλάου την Κυριακή στις 19.30, και κυρίως με τον Ολυμπιακό στις 2 Φεβρουαρίου.

Πανέτοιμος δηλώνει και ο Ντιέγκο Αλεχάντρο Αρίας που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της οπισθοφυλακής και προπονείται εδώ και καιρό με την υπόλοιπη ομάδα.Να σημειώσουμε πως ο Κολομβιανός μπακ είναι 24 ετών γεννημένος το Σάββατο 16 Ιουνίου 1985 με ύψος 1.73 και 73 κιλά αλλά στερείται της απαιτούμενης πείρας.Αυτό στρέφει τους ιθύνοντες του δικεφάλου σε αναζήτηση και άλλου έμπειρου δεξιού ακραίου μπακ για να καλύψει μια θέση που συνήθως καλείται να παίξει ο Σνάουτσερ που όμως έχει ανάγκη από πολύτιμες ανάσες.

Το rotation είναι απαραίτητο σε έναν ΠΑΟΚ που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και παίκτες πάνω από 30 και με συνεχείς αγώνες τα τελευταία 2,5 χρόνια

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

Είναι σηνηθισμένο φαινόμενο στο ντέρμπι των ντέρμπυ της αιώνιας πόλης να απαριθμούμε τραυματίες και συλλήψεις σε δύο συλλόγους που ερίζουν για την πρωτοκαθεδρία στην πόλη παραπέμποντας σε τοπικές συγκρίσεις.

Η φίλοι της μίας ομάδας κομπάζουν ότι αυτοί είναι βέροι πρωτευσιάνοι και ότι οι άλλοι είναι κατάλοιπα του καθεστώτος Μουσολίνι και όλα αυτά καταλήγουν σε ένα εκρηκτικό μείγμα βίας που εκδηλώνεται της ημέρα τέλεσης του ντέρμπυ.Ο πρόσφατος απολογισμός είναι 2 τραυματίες και 40 συλλήψεις.

Το σύμπερασμα που συνάγεται είναι ότι παρά την πολιτική βούληση και την κουλτούρα που υπάρχει η βία αυθύπαρκτη έχει καταστεί η ίδια ένας τρόπος κοινωνικής έκφρασης με αφορμή ταξικές διαφορές, γεωγραφικούς προσδιορισμούς και άλλα παρεμφερή.Αυτό θα πρέπει να πείσει όλους ότι πρόκειται για ένα περίπλοκο και δυσεπίλυτο πρόβλημα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, και κυρίως έμφαση στο μπόλιασμα μιας νέας πολιτικής με έμφαση στην ευγενή άμιλλα και την πρόληψη, αλλά και στην άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και τοπικών διαφόρων.

Στα ντέρμπυ που ακολουθούν στην Ελλάδα το δεκαπενθήμερο που έρχεται για πολλοστή φορά θα αρκεστούμε στα ευχολόγια γιατί τα στοιχειώδη στην χώρα μας τα αγνοεί σύσσωμη η ποδοσφαιρική κοινότητα, και όλοι όσοι θα έπρεπε να μεριμνούν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Αφού προηγήθηκαν πολυήμερες διαβουλεύσεις και παρασκηνιακές ζυμώσεις συστάθηκε νέα διοικούσα επιτροπή στον ΠΑΟ με επικεφαλής τον πρώην βολλεϋμπολίστα των πρασίνων Δημήτρη Γόντικα που ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειας Βαρδινογιάννη έκλεισε ως το καλοκαίρι το σίριαλ με την στελέχωση της διοικήσης του ΠΑΟ με αυτήν την προσωρινή λύση.

Είχαν προηγηθεί οι διαδοχικές αρνήσεις των Θανάση Γιαννακοπούλου, Αδαμάντιου Πολέμη, για να ενεργοποιηθεί η πλευρά Τζίγγερ και να επιστρέψουμε σε προγενέστερο καθεστώς.Το μέτωπο που είχε συσταθεί από κοινού από Νικόλαο Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο ανήκει πια στο παρελθόν και σίγουρα δικαιώνονται όσοι είχαν προδικάσει την αρνητική έκβαση του πολυμετοχικού εγχειρήματος.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να απορρίψει μετά βδελυγμίας ανάλογο πείραμα στον Ολυμπιακό κάτι που έπραψε μεταβιβάζοντας το πλειοψηφικό πακέτο στον πληθωρικό και δυναμικό Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει την ομάδα του Πειραιά να διοικείται από ισχυρό και εύρωστο οικονομικά ηγέτη εδώ και 32 χρόνια.

Όλα αυτά εμπεδώνουν την αίσθηση του μέσου φίλαθλου ότι το ποδόσφαιρο παίζεται παρασκηνιακά και ότι οι 22 παίκτες στο πράσινο χαλί δεν διαμορφώνουν από μόνοι τους το αποτέλεσμα, με ολίγες εξαιρέσεις που τελικά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΕΜΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ

Με αφορμή τις αποκαλύψεις του γνωστού και διακεκριμένου μαχητικού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα που είναι γνωστός φίλος της ΑΕΚ, και αφορούν τον διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, όταν ανέλαβε καθήκοντα τιμονιέρη στην διοίκηση την πενταετία 2004-2009, μετά από την διαγραφή 180 εκ.€ στην ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω της υπαγωγής της στο άρθρο 44 που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις σε άλλα υπερχρεωμένα σωματεία που ένιωσαν αδικημένα από την επιλεκτική επίλυση οικονομικών προβλημάτων συγκεκριμένων ΠΑΕ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδής, ο Τάκης Κανελλόπουλος και ο Νίκος Κουλής αξιώνουν από την εταιρεία ΒDO που διενήργησε τον λογιστικό έλεγχο να τους απαντήσει σε 12 ερωτήματα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών, καθών θεωρούν ότι θίγονται από το πόρισμα της εταιρείας για τα πεπραγμένα της επίμαχης διαχειρίσης που αφορούν την 5ετία που συνδιοικούσαν την κίτρινη ΠΑΕ.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αδημονούν για την απάντηση της εταιρείας, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποδίδουν και σε κάθε νέα αποκάλυψη της εκπομπής του Κώστα Χαρδαβέλλα που χτυπήσε φλέβα χρυσού με το συγκεκριμένο θέμα

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Έπειτα από την απογοήτευση που προκάλεσε η απόχωρηση του Έκτορ Ράουλ Κούπερ από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των κιτρίνων, τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα έρχονται να εμπλουτίσουν το ρόστερ των κιτρινομαύρων για να χρυσώσουν το χάπι της πικρίας που νιώθουν οι οπαδοί του Άρη.

Ο Πορτογάλος Περεϊρά, ο Ιάπωνας Νακάτα, και ο γνωστός μας από την θητεία του στον Ολυμπιακό Αλμπέρτο Νέρι Καστίγο ανήκουν στην ομάδα του Άρη που προχώρησε σε αυτές τις μεταγραφές έπειτα από την φυγή του Αργεντινού τεχνικού.

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η περίπτωση του Μεξικάνου βραχύσωμου επιθετικού Καστίγιο που σαφέστατα διακρίνεται για το ταλέντο του, την εξαίρετη ντρίμπλα του και την διεισδυτικότητα του, αλλά και τις αρνητικές πτυχές του χαρακτήρα του και την τάση του να εμπλέκεται σε πάσης φύσης επεισόδια.

Επίσης οφείλουμε να επισημάνουμε ότι τα τελευταία χρόνια τα φώτα της προβολής εστιάζονται στην κοσμική και εξωγηπεδική του ζωή, παρά στις αθλητικές του επιδόσεις.Το άλλοτε αγαπημένο παιδί του Σωκράτη Κοκκάλη μετατράπηκε σύντομα σε αποπαίδι με τα παιδίστικα καμώματα του και έτσι ο “Θείος” του ελληνικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να συναινέσει στην πώληση του στους “μίδες” της Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι υψηλού τιμήματος.Η απόκτηση του μεξικάνου αποτέλεσε σημείο τρίβης ανάμεσα στον Κούπερ και τους διοικούντες και πολλοί πιθανολογούν ότι ήταν ίσως μια από τις πολλές αιτίες που οδηγήσαν τον Κούπερ στην λύση της εθελούσιας εξόδου.

Απομένει να δούμε αν ο βιρτούοζος σταρ θα ξαναλάμψει στα ελληνικά γήπεδα.

ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε παιχνίδι για τα προημητελικά στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος αναδείχθηκε νικητής με 2-0 επί του Διαγόρου Ρόδου χάρη στα τέρματα του Περόνε στο 41΄ και του Καμάρα στο 79’ επαληθεύοντας τον τίτλο του φαβορί απεναντί στην ομάδα που θεωρείται ο πιο εύκολος αντίπαλος καθώς είναι η μοναδική που συνεχίζει από την Football League 2.

Η ρεβάνς προμηνύεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εύκολη για την ομάδα του Περιστερίου που αν προκριθεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου, με την ομάδα της Θεσσαλίας να αποκτά σημαντικό προβάδισμα μη την νίκη της με 1-0 μέσα στο νησί των Φαιάκων.

Πάντως όπια όμαδα και να προκριθεί στον τέλικο του Κυπέλλου θα έχει δύσκολο έργο καθώς η αντίπαλος θα είναι μια εκ των τεσσάρων μεγαλύτερων Ελληνικών ομάδων, εκτός αν επαναληφθεί η έκπληξη του 2007, που η Λάρισα κέρδισε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ΠΑΟ με 2-1 στην μεγαλύτερη έκπληξη από το 2001.

A.A 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...