Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΕλληνικές βραδιές στο...

Ελληνικές βραδιές στο Dusseldorf

sirtaki3.bmpΗ Ελλάδα είναι παντού και διασκεδάζει, το επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά στην πρόσφατη περιοδεία μας στην Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο. Μεγάλη εντύπωση μας έκανε στην Γερμανία στην πόλη του Dusseldorf το Club Rex (δίπλα στον κεντρικό σταθμό των τρένων) (δεν βρήκαμε κάποιο άλλο μαγαζί στο επίπεδο του Rex σε όσες πόλης και εάν πήγαμε), ένα καταπληκτικό μαγαζί, οργανωμένο και με τέλειο service.

 Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες (πρωτοκλασάτα ονόματα της πίστας) έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του επιχειρηματία και με τις εμφανίσεις τους στο Rex, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

 Ο κόσμος αφήνετε στα χέρια των καλλιτεχνών και κάθε τραγούδι είναι ένα ταξίδι μουσικής- χορού, ένα ξεφάντωμα χαράς με τον κόσμο να μετατρέπει το club σε μια μεγάλη πίστα δημιουργώντας βραδιές αξέχαστης Ελληνικής διασκέδασης.

Συγχαρητήρια στον επιχειρηματία Κ.Π. στον μαιτρ του club Γιώργο, στον Σταύρο, στον Βασίλη υπεύθυνο προσωπικού και σε όλη την ομάδα του Rex.

Κάποιοι κακοί επιχειρηματίες (ξέρουν οι ίδιοι πολύ καλά ποιοι είναι) Ελληνικά φαινόμενα της εποχής , που αντί να ασχοληθούνε με την δουλεία τους ασχολούνται με την < Αυλή > τους και τα γνωστά λαμόγια που τους περιτριγυρίζουν, θα πρέπει άμεσα να παραδειγματιστούν και γιατί όχι να αντιγράψουνε τον επιχειρηματία του Rex και την ομάδα του, για το πως ένα μαγαζί συμπεριφέρεται στους πελάτες του.

Κύριοι επιχειρηματίες ξυπνήστε, ο ρόλος σας είναι να μας διασκεδάζετε (φυσικά με το αζημίωτο) και όχι να μας ταλαιπωρείται, και μην ξεχνάτε ποτέ η Ελλάδα είναι παντού και διασκεδάζει.

Ρεπορτάζ φίλων της τηλεφημερίδας elliniko-fenomeno.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Κατά τη διάρκεια των τελευταίων κυβερνήσεων με Πρωθυπουργούς τους Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώθηκε μια άνευ προηγουμένου υποχωρητικότητα στα εθνικά ζητήματα της Πατρίδας μας που αγγίζει τα όρια της προδοσίας, από τη στιγμή...

Στις εκδηλώσεις για τη 202η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε την παρέλαση πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων και φορέων, όπως και σχολείων, αλλά και τμημάτων της Αστυνομίας και του Στρατού στην οδό Μ. Αλεξάνδρου. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Τζιτζικώστας  επισήμανε μεταξύ άλλων: «Όπως κάθε χρόνο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τιμά τη...

Μας κλέβουν το γιαούρτι, μας δουλεύουν κιόλας!

του Λεωνίδα Κουμάκη* Είναι ευρύτερα γνωστή η μεγάλη περιπέτεια δύο και πλέον δεκαετιών της Ελληνικής Φέτας η οποία αν και κατοχυρώθηκε σαν ένα προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης που παράγεται αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα με Κοινοτικό Κανονισμό το μακρινό 1992, πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά δυστυχώς...