Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικά"Ελλάδα μου", Σταμάτης...

“Ελλάδα μου”, Σταμάτης Γονίδης

gonidis.jpgαπό καιρό ετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια μεγάλη συναυλία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύθνο, ξεχασμένη απ΄όλες τις κυβερνήσεις, εκ σου και ο τίτλος τραγουδιού “Ελλάδα μου”  Η συναυλία θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από τον καλλιτέχνη, ενώ τα έσοδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας θα δοθούν στον Δήμο του νησιού, για έκτακτες ανάκτες των κατοίκων, που είναι ουκ ολίγες.

Για την συναυλία ήδη έχουν δηλώσει αφιλοκερδώς την συμμετοχή τους οι: Ε. Κοκκίνου, Νίνο. Πάνος Νίκου,Δ. Μακρής. Είναι βέβαιο πως θα δηλώσουν το παρών και πολλοί άλλοι καλλτέχνες.

Ο διοργανωτής και αποκλειστικός χορηγός της συναυλίας Σταμάτης Γονίδης θα καλύψει ακόμα και με βασιλική περιποίηση όλα τα έξοδα των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος, στην φιλότιμη αυτή προσπάθεια όπως, έξοδα μετακίνησης από και προς Αθήνα, πλήρες διατροφή – διαμονή, ξεναγήσεις, διασκέδαση.

Η ακριβής ημερομηνία της συναυλίας θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως.

Το Ελλληνικό Φαινόμενο και προσωπικά ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης συγχαίρει τον καλλιτέχνη και άνθρωπο πάνω απ΄όλα Σταμάτη Γονίδη, για μια τέτοια σοβαρή πρωτοβουλία και οργάνωση φιλανθρωπίας.

Πάντα τέτοια να γίνονται!!!!!!! 

Η Κύθνος βρίσκεται ανάμεσα στην Κέα και στη Σέριφο και απέχει από τον Πειραιά 52 ν.μ. Είναι ορεινό νησί, που χαρακτηρίζεται από το ανάγλυφο του κυκλαδίτικου τοπίου και η έκτασή του φτάνει τα 99 τ. χλμ.Το νησί έχει δύο χωριά, την Κύθνο(Χώρα η΄Μεσσαριά) με επίνειό τα Λουτρά και τη Δρυοπίδα(Χωριό ή Σύλλακα) με επίνειό το Μέριχα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...