
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/3/2025
ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΑΤΚΙΚΗ ΝΔ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ, Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΤΕΧΝΗ!
Στην Ελλάδα του ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ σήμερα κρατήθηκε Εκλεγμένος Έλληνας Βουλευτής! Επιχειρήθηκε η παραπομπή του για Κακούργημα, για να δικαιολογηθεί και η παράνομη κράτησή του!
Λίγες μέρες πριν, ο κος πρωθυπουργός, καθ’ υπέρβαση εξουσίας, διέταξε να αφεθούν ελεύθερα άτομα που προέβησαν σε βεβήλωση του ελληνικού κοινοβουλίου, στα οποία δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη!
Η προσβολή ιερών προσώπων της Πίστης μας όχι μόνον επιτρέπεται, αλλά και προβάλλεται με τις ευλογίες του υπουργείου Πολιτισμού!
Άλλωστε, στα τελευταία ανοσιουργήματα του ΣΥΡΙΖΑ ο ποινικός κολασμός για προσβολή θρησκευτικών καταργήθηκε, ενώ η ΝΔ δεν τον επανέφερε (είχε άλλες προτεραιότητες, όπως τον γάμο των ομοφυλόφιλων)!
Αλήθεια, η ισόβια υπουργός κα Μενδώνη θα εκδιωχθεί επιτέλους ή θα συνεχίζει να χρηματοδοτεί μουσουλμανικά μνημεία και έργα που προσβάλλουν βάναυσα την Πίστη μας;
Συγχαίρουμε τον αγνό, καθαρό αγωνιστή της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο ( το κόμμα του έως τώρα σιωπά ενώ απουσίαζε κατά τις ώρες της παράνομης κράτησής του).
Σήμερα προέβη σε ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!
