Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΕίπε ένας φίλος...

Είπε ένας φίλος από τα παλιά για τον Βελόπουλο…

Δεν μπορώ να μην επαναφέρω σήμερα μέρος των όσων έγραψα την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου εν όψει του Συνεδρίου που θα πραγματοποιούσε ο Πρόεδρος του κόμματος “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος” στη Θεσσαλονίκη το Σ/Κ 14/15 Ιανουαρίου.

Ένα Συνέδριο σικέ, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του πολιτικού άρχοντα αυτού του κόμματος, ιδιοκτησίας του Κυριάκου Βελόπουλου!

«Όμως ξαφνικά μετά από 7 περίπου χρόνια από την ίδρυση της “Ελληνικής Λύσης” ο Κυριάκος Βελόπουλος αποφασίζει να πραγματοποιήσει Συνέδριο του κόμματός του!

Που θεωρώ πως θα είναι εντελώς προσχηματικό και βεβαίως οι διαδικασίες εξόχως “καπελωμένες”!

Δείτε παρακάτω τι μου έγραψε πρώην φίλος μας και συνοδοιπόρος μας στον ΛΑΟΣ για το Συνέδριο του Βελόπουλου, με το ταυτόχρονο ξεγύμνωμα του πολιτικού κόμματος κομήτη στην πολιτική ζωή του τόπού:

“Να τελειώνουμε με τους επαγγελματίες ξεπουλητάρηδες των πατριωτικών αξιών, τύπου Βελόπουλου! Κάνει ένα δήθεν συνέδριο κεκλεισμένων των θυρών, μετά 4 χρόνια απόλυτης εσωκομματικής νέκρας. Δεν έμαθε κανείς τίποτε, δεν έγινε κανένας διάλογος, δεν πήρε μυρωδιά η κοινωνία, δεν ασχολείται κανένας, όλα είναι ένα φιάσκο.

Συνέδριο παρωδία με διορισμένα μέλη, οργανώνει λοιπόν, ο επιδιδόμενος σε συστηματική Ελλαδεμπορία αξιών και χριστιανεμπορία χειρογράφων του Χριστού, τηλεπωλητής κουρκουμάς κ. Βελόπουλος.

Σε ένα κόμμα προσωπικό μαγαζί, επιχειρηματικής δράσης υπέρ του κατεστημένου, με ανύπαρκτη βάση, δίχως οργάνωση και εκλεγμένα πολιτικά όργανα, ετοιμάζεται μια παράσταση για ένα πρόσωπο.

Πρόκειται περί απόλυτης γελιοποίησης των δημοκρατικών διαδικασιών. Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Με 20 υπογραφές από μέλη, τη γιαγιά σου, τον περαστικό που βρήκες στο δρόμο γινόσουν σύνεδρος, αρκεί να τις είχες μαζέψει από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι 12. Και από πού θα το μάθαινες;

Αφού δεν έχει μέλη, παρά μόνο πολιτευτές διαθέτει το κύκλωμα του! Ο επιτήδειος “άλλα φωνασκών και άλλα πράττων” π.χ. για υποχρεωτικά εμβόλια, δεν ενδιαφέρεται για την αποτροπή των εθνικών τραγωδιών του ελληνισμού, αλλά για την ακίνδυνη για το σύστημα καριέρα του.

Αντί να πρωταγωνιστεί ώστε να συγκροτηθεί μια πλατιά συμμαχία των πατριωτικών δυνάμεων, μια εναλλακτική εξουσία, επέλεξε να συντηρήσει σε χαμηλά εκλογικά ποσοστά, το μικρό και καλά επιδοτούμενο από τις κρατικές επιχορηγήσεις κομματίδιο του. Καλεί στη Θεσσαλονίκη τους χειροκροτητές του τις 14/15 Ιανουαρίου για να τον δοξάσουν σε μια τελετή εξαπάτησης των εθνικών λαϊκών δυνάμεων!

Συνέδριο που οι ομιλητές όφειλαν να δηλώσουν συμμετοχή για να πάρουν το λόγο 20 ημέρες μπροστά (;), είναι το λιγότερο μια ανούσια πασαρέλα υποψηφίων βουλευτών.

“Όποιος απουσιάσει αδικαιολόγητα θα κοπεί από τις λίστες”, διαμήνυσε προς όλους τους. Προς αποφυγή μάλιστα εκλογής ανεπιθύμητων, μεθοδεύει ανά περιοχή που έχει ελπίδα να εκλέξει βουλευτές, να προωθηθούν οι ημέτεροι της στενής παρέας του.

Επειδή τα ίδια έκανε το 2019, παραιτήθηκαν μετά τις εκλογές τα δύο τρίτα των παλιών υποψηφίων του.

Η “Ελληνική Βρύση” που τρέχει ευρώ για να νίβεται ο Βελόπουλος είναι ένα ψευδοκόμμα.

Δεν πραγματοποίησε ούτε μία πολιτική δράση εναντίον του Συστήματος. Οι βουλευτές του και τα επαγγελματικά του στελέχη, άραξαν και απόλαυσαν πλουσιοπάροχα μια αδρανή τετραετία.

Οι αληθινοί πατριώτες αποστρέφονται μετά βδελυγμίας την πολιτική υποκρισία του Βελόπουλου με τις δύο γεμάτες δεξιές τσέπες.

Το σύστημα δεν ανησυχεί, αντίθετα πριμοδοτεί μια ακόμη εφεδρεία για τα συμφέροντα του. Η ραγδαία απομυθοποίηση της πολιτικής απάτης θα αποδειχθεί με τον άμεσο διορισμό των υποτιθέμενων πολιτικών οργάνων, που σε κανονικό συνέδριο κόμματος θα εκλέγονταν.

Μα ποιος νοιάζεται για τις δημοκρατικές διαδικασίες σε μια κλειστή παρέα που μόνο σκοπό έχει τα μηνιάτικα έσοδα και τις παχυλές κρατικές χορηγίες;

Η ύβρις ενάντια στην Πατρίδα θα τιμωρηθεί σκληρά στην εθνική κάλπη, όπου ο λαός θα εκφράσει τη νέμεση του εμπράκτως. Η τελευταία μορφή τέχνης είναι η κωμωδία. Δες Βελόπουλος.»!

Εν κατακλείδι λοιπόν, είναι μέρος λύσης ή προβλήματος ο Κυριάκος Βελόπουλος;;

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...