Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕίναι αργά για...

Είναι αργά για δάκρυα, για τον θρυλικό ΠΑΟΚ

paok.bmpΘυμάμαι ακόμα από τα πολύ παλιά χρόνια επί διοικήσεως Παντελάκη ο ΠΑΟΚ είχε μεν πρωταγωνιστικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αλλά τότε όπως και σήμερα παίχτηκαν και παίζονται στις πλάτες της ομάδος πολιτικά παιχνίδια. Το χρήμα έρεε άφθνονο και στην εποχή της δικτατορίας. Έπεσε πολύ χρήμα για όλες της ομάδες, όπως και πολύ χρήμα για στάδια, γήπεδα και άλλες αθλητικές δραστηριότητες και υποδομές.

Μετέπειτα ήλθαν και παρήλθαν διοικήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με Σαββίδη, Καλαφάτη, Μπατατούδη, Γούμενο, φτάνοντας στην σημερινή εποχή με τον Θ. Ζαγοράκη όπου και πάλι το χρήμα έρεε άφθονο από δεξιά και αριστερά, αλλά και αυτό φαγώθηκε.

Το θέμα ήταν και είναι πολιτικό με κύριο σκοπό να ελέγχεται η θερμή μάζα του ΠΑΟΚ μια και έχει τέτοια δύναμη που μπορεί να ανεβάσει και να κατεβάσει κυβερνήσεις. Δυστυχώς όλοι αυτοί οι παράγοντες που πέρασαν από την προεδρία του ΠΑΟΚ ήταν κατευθυνόμενοι, μια και έπερναν εντολές από το κατεστημένο της Αθήνας.

 Το ίδο έγινε και με τους νόμους, πέρασαν και ξαναπέρασαν, χαρίστηκαν δις εκατομμύρια δραχμές, αλλά και γήπεδα ολόκληρα. Για όλους έφεξε, μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν ξημέρωσε μια άσπρη μέρα, δεν του χαρίστηκε τίποτα, πάντα ήταν απ΄ έξω απ΄ όλες τις στρατηγικές των Αθηνών, απλά και μόνο επειδή φοβούνται την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ και το σπάσιμο του πρωταθλήματος εδώ και χρόνια.

 Από τις πλάτες του ΠΑΟΚ βγήκαν πολλοί πολιτικοί, Υπουργοι, βουλευτές όλων των κομμάτων, οι οποίοι φυσικά δεν έκαναν ποτέ τίποτα για την ομάδα έτσι για να ξεπληρώσουν την καλοσύνη των Παοκτζήδων.

Δεν έκαναν και δεν θα κάνουν ούτε μια κίνηση απλά γιατί τρέμουν το αθλητικό κατεστημένο της Αθήνας, το οποίο θέλει να είναι ο ΠΑΟΚ μαριοννέτα σε κάθε πρωτάθλημα. Πως λέμε “μακριά και αγαπημένοι”, κάτι τέτοιο και χειρότερα.

Είναι ώρα να ξυπνήσει η Βόρεια Ελλάδα, η Μακεδονία και να δράσουν όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες από άλλη σκοπιά, αν θέλουμε να πάει μπροστά ο αθλητισμός και οι ομάδες μας με καθαρά και μόνο επαγγελματικό τρόπο, και ποτέ με παρακάλια και ρουσφέτια.

Ο λαός της Βόρειας Ελλάδος είναι καιρός πια να ξυπνήσει από το πολύ παραμύθι και το μπλα – μπλα. Το κλάμα δεν μας ταιριάζει, δεν μας αντιπροσωπεύει.

 Ξυπνήστε Παόκια ,είμαστε ήδη με το ένα πόδι στην νέα τάξη πραγμάτων!!!!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...