Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΔιακοπές στην χλιδή

Διακοπές στην χλιδή

thelxiαπολαμβάνει η Θελξάρα, ξεκουράζει φωνή και κορμάρα. Ενώ όσοι προνομιούχοι είχαν την ευκαιρία για καλοκαιρινές διακοπές, γύρισαν και στρώθηκαν στην δουλειά, ‘ομως για την Θέλξη του Ελληνικού πενταγράμμου, αφού τελείωσε την περασμένη εβδομάδα τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις, βρήκε λίγο χρόνο να κάνει λίγες ημέρες Hay Class διακοπές στο Αιγαίο με ένα κότερο – γιώτ πολυτελείας ενός μεγάλου επιχειρηματία Bizness man, ο οποίος την έχει στα όπα – όπα, του τύπου “ότι θέλει το κορίτσι μου” στην κυριολεξία.

Σχεδόν κάθε βράδυ οργανώνει γα την Θέλξη και πάσης Ελλάδος πάρτι σαμπάνιας και τα σχετικά. Αλλά και δώρα από κάθε λιμάνι που αγκυροβολούν, για την κοριτσάρα, από το άφθονο ταμείο του επιχειρηματία, πλουσιοπάροχα φουστάνια, και κοσμήματα. ενώ ο σεφ του γιώτ παρουσιάζει τις καλύτερες ψαρούκλες με ένα σέρβις παραμυθένιο.

Και εκεί που νόμιζε η καλλιτέχνιδα Θέλξη ότι κανείς δεν θα την πάρει χαμπάρι, νάσου μπροστά της ο Βάνης παντός καιρού , και μένει κάγκελο, λέγοντας του, “..καλά από σένα δεν γλυτώνει κανείς, ούτε αυτήν την εποχή που όλοι βρίσκονται στα πόστα τους..,έλεος..”

Μήπως περίμενε ο Βάνης να δει στην μέση του Αιγαίου την καλλιτέχνιδα;;

Να πω τα μεγάλα πνεύματα καμιά φορά συναντώνται, και χωρίς ραντεβού.

Η Θέλξη αφού ξεκουραστεί στις διακοπές θα πιάσει λιμάνι και πάλι στην Θεσ/νίκη για τις χειμερινές εμφανίσεις στα “Μαμούνια Live” στη περιοχή της Βίλκα.

΄Αϊντε και καλή επιστροφή.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...