Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Η προέλαση των  ομοφυλόφιλων  μοιάζει  με εκείνη των προϊστορικών Κενταύρων του Πηλίου,  εναντίον  των Λαπήθων της Θεσσαλίας. Όπως εκείνα τα ανθρωπόμορφα τέρατα είχαν ανθρώπινη κεφαλή και σώμα  ίππου,  έτσι και οι ομοφυλόφιλοι έχουν σώμα ανδρός και ψυχή γυναικεία και τανάπαλιν για τις γυναίκες λεσβίες. Δηλαδή αντιπροσώπευαν κάποια φυσική ανωμαλία.  Κατά παρόμοιο τρόπο   το πρόβλημα των  είναι πρόβλημα  ψυχιατρικής, ενδοκρινολογικής και ψυχολογικής υγείας.

Αλλά και σύμφωνα   με τους φυσικούς νόμους   να τους κρίνουμε πάλι σε αρνητικά συμπεράσματα αγόμαστε. Στη φύση έλκονται τα ανόμοια: {το θετικό με το αρνητικό, το άρρεν με το θήλυ, το θερμό με το ψυχρό,  το βαρομετρικό χαμηλό με το υψηλό  κ.ο.κ} Τα   ετερώνυμα έλκονται και  είναι εκείνα που  γεννούν, ενώ   τα ομώνυμα απωθούνται . Επομένως, η υιοθέτηση της ομοφυλοφιλίας στην κοινωνία δηλώνει διάλυση και θάνατο.

 Το πέρασμα   των “πούστηδων” θα είναι  φευγαλέο όπως  ήταν και των  Κενταύρων, οι οποίοι εξολοθρεύτηκαν  από τον Ηρακλή, πλην ενός καλού Κενταύρου του ιατροφιλοσόφου  Χείρωνος. Όμως, η καταστροφή που θα φέρουν θα είναι μεγίστη διότι θα  διαφθείρουν  τους νέους .

Ο Κασσελάκης είναι η προσωποποίηση της Έριδος,  η οποία έριξε το μήλο στο γάμο του Πηλέα και της Θέτιδος και τελικά κατέληξε στον Πάρη τον υπαίτιο του Τρωικού Πολέμου. Εν προκειμένω το «μήλο» είναι ο νόμος περί των γάμων των ομοφυλοφίλων και της τεκνοθεσίας και  τούτο  κατέληξε  στον  κ. Μητσοτάκη.  Προσεχώς, η χώρα θα κλυδωνιστεί από αναταράξεις στα κόμματα  και την κραυγαλέα  αναντιστοιχία τούτων προς το κοινό αίσθημα του λαού μας.

Η εμφάνιση Κασσελάκη εξ Αμερικής σαν κομήτης και η διάλυση της Αριστεράς  δεν είναι τυχαίο γεγονός.    Είναι μια βόμβα στα θεμέλια του Έθνους και ένας τυφώνας που θα σαρώσει για λίγο την πολιτική και κοινωνική ομαλότητα. Όμως σαν ξένο σώμα θα αποβληθεί σύντομα  από το κοινωνικό σύνολο  μαζί με τους βουλευτές που θα το ψηφίσουν .  Ο λαός στη συντριπτική του πλειονότητα αντιπαθεί τη «πουστιά» και δεν έχει εμπιστοσύνη στους «πούστηδες» εξ’ ου και η ομώνυμη  βρισιά.  Τώρα που εκδηλώθηκαν θα τους συγυρίσει.

Το  σχέδιο  «εκπουστεύσεως» του Δυτικού κόσμου έχει προχωρήσει  με οδηγίες της διεφθαρμένης κλίκας των Βρυξελλών. Σαν να μην είχαμε άλλα σοβαρά θέματα(ακρίβεια, πολέμους, λαθρομετανάστες κ.α)   τώρα θα ασχολούμαστε  και  με τους «πρωκτούς» των «οπισθογλέντηδων».   Απώτερος σκοπός τους  να διαλύσουν τα  κύτταρα της κοινωνίας« Πατρίς – Θρησκεία-Οικογένεια».Ιδιαίτερα μισούν τη γυναίκα, τη μητέρα, τα παιδιά και την οικογένεια .

Όμως πολύ σύντομα θα συντριβούν από τον πανίσχυρο Φυσικό Νόμο ο οποίος δε χαρίζεται, δεν τρομοκρατείται (σαν τα   πιόνια της Βουλής), δεν πτοείται από  τις εντολές του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος πήρε εργολαβία το θέμα τούτο από τη διεθνή εξουσία και τέλος ο λαός  δε δεσμεύεται από νόμους του «Λόχου ημιονηγών» της Βουλής.  Τους βουλευτές που θα το ψηφίσουν θα τους περιποιηθεί στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις

Αν πράγματι είχαμε δημοκρατία  θα γινόταν   Δημοψήφισμα ώστε να αποφανθεί ο λαός αν  εγκρίνει τους γάμους των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία ή ΟΧΙ. Αλλά γνωρίζουν ότι άνω του 85% του Ελληνικού λαού θα ψήφιζαν το ΟΧΙ   και  γι’ αυτό έχουν βάλει  τους  «γκαζοντενεκέδες»  των καναλιών να  βροντούν υπέρ του νομοσχεδίου για να σταματήσουν τις αντιδράσεις. Ξεπέρασαν ακόμη  και τον Γκέμπελς στην προπαγάνδα,  παρουσιάζοντας  τους ανώμαλους να  μας λένε τις ασχημίες τους. Ο  λαός τις λέει  «πουστιές» και «παπαριές»

Το θέμα τούτο είναι σοβαρότατο και άκρως κοινωνικό .

Δημοψήφισμα κ. Μητσοτάκη αν σας κοτάει . Το χαρτί που θα ψηφίσετε-αν τελικά ψηφιστεί -θα είναι κατάλληλο μόνο για τις τουαλέτες της Βουλής. Ο λαός θα σας περιφρονήσει όπως και τους μνημονιακούς πρωθυπουργούς.

Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...