Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔημοτική TV Θεσ/νίκης...

Δημοτική TV Θεσ/νίκης (TV 100)

thessalon3.bmpμε επιλεγμένες ερωτήσεις και απαντήσεις. Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον σε μια καθημερινή (πμ) ενημερωτική  εκπομπή με τοπικά θέματα. Στο πάνελ τακτικά έχει καλεσμένους δημόσιους φορείς για τα προβλήματα της πόλης σε ποικίλους τομείς όπως το κυκλοφοριακό, τα πάρκινγκ, τον ΟΑΣΘ και πολλούς άλλους. Σε τέτοιες συζητήσεις πάντα προσκαλείται ο τηλεθεατής να λάβε μέρος με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις του, γι΄ αυτό και στην οθόνη υπάρχει τηλέφωνο του σταθμού.

Ενώ οι ερωτήσεις κατατίθενται στην γραμματέα του τηλεφωνικού κέντρου και μάλιστα εγκαίρως, με αρκετό χρόνο για απαντήσεις μέχρι την λήξη του θέματος, εντούτοις ή η γραμματέας κάνει επιλογή ποιες από αυτές θα μεταφέρει στο πάνελ για απαντήσει, ή…ή, οι παρουσιαστές τις σνομπάρουν και δεν τις θέτουν για να πάρουν απαντήσεις, ακόμα και ερώτηση συναδέλφου δημοσιογράφου την προσπερνούν.

Στο εν λόγω κανάλι τελευταία είχαν συζήτηση για το κυκλοφοριακό της πόλης όπου ήταν καλεσμένοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για να δώσουν απαντήσεις και εξηγήσεις στο κοινό, μεταξύ άλλων και εκπρόσωπος του ΟΑΣΘ στον οποίον απηύθυναν ερώτηση – καταγγελία ότι την ημέρα που είχαν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, γιατί δεν αναρτήθηκαν πινακίδες έτσι ώστε να ενημερώθει το επιβατικό κοινό, το οποίο περίμενε από τις 5 το πρωί να δει λεωφορείο επί δύο ώρες.

Ενώ για τον χορό – συνεστίαση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ παντού είναι γεμάτο αφίσες για το πότε και που θα γίνει το γλέντι τους.

Αυτή η επίκαιρη ερώτηση – καταγγελία δεν απαντήθηκε ποτέ, όμως δόθηκαν δεκάδες απαντήσεις  όπως, γιατί στην τάδε γραμμή το λεωφορείο δεν κάνει εδώ και εκεί στάση και πολλές άλλες τέτοιες δευτερεύουσες ερωτήσεις .

Το φαινόμενο αυτό του τύπου “ πάρτε τηλέφωνο” αλλά δεν απαντούν στις ερωτήσεις τείνει να γίνει σύστημα. Μόνο που οι τηλεθεατές δεν τρώνε κουτόχορτο, για να συνεχίσουν να είναι φιλανθρωπικά σωματεία ενισχύοντας τα κανάλια και ειδικά τους παρουσιαστές με τα τηλεφωνήματα τους, ή με το άλλο κόλπο των SMS, γνωρίζοντας ότι τους γράφουν στα παλιά παπούτσια.

Το σύστημα αυτό δεν πιάνει πλέον και ας το έχουν υπόψιν τα κανάλια και οι παρουσιαστές, καθώς στα επόμενα τηλεοπτικά προγράμματα τους δεν θα έχουν όχι τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά ούτε και τηλεθεατές.

Οι εκπομπές κύριοι παρουσιαστές είναι για τον τηλεθεατή, δεν είναι για πάρτη σας να δείχνετε στον καναλάρχη πόσο ενδιαφέρον υπάρχει για την εκπομπή από τα τηλέφωνα που καταγράφονται, αλλά δεν μεταφέρονται στο πάνελ ποτέ.

Καιρός είναι να αρχίσουν τα κανάλια και οι παρουσιαστές να δείχνουν σεβασμό στον τηλεθεατή ο οποίος όποτε θέλει τους ανεβάζει και όποτε θέλει τους κλείνει.

Το ίδιο ισχύει κυρίως για την Δημοτική τηλεόραση η οποία χρειάζεται λίφτινγκ επειγόντως !!!!!

Γεράσαμε μαζί της, με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια προγράμματα !!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...