Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣυνεντεύξειςΔημήτρης Κόκοτας

Δημήτρης Κόκοτας

στην εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη στο Ράδιο Σπορ 98,7. Δημήτρη καλώς σε βρίσκω στην Αθήνα. Δημήτρης Κόκκοτας: Καλώς μας ήλθες Νίκο και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο “Φεγγάρια”. Ξεκινήσαμε με τον Άγγελο Διονυσίου την χειμερινή σαιζόν και πιστεύω να περάσουμε καλά. Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε πολύ. Διασκεδάζει ο κόσμος, περνά καλά, γλεντά, οι τιμές είναι προσιτές.

Ν. Βάνης: Θέλω να μου πεις Δημήτρη για την τιμή της φιάλης, γιατί ενδιαφέρει τον κόσμο. Μαθαίνουμε στην Θεσ/νίκη κάτι αστρονομικά ποσά για τις τιμές των νυχτερινών κέντρων στην Αθήνα.

Δ. Κόκκοτας: Η τιμή της φιάλης στα “Φεγγάρια” είναι 110 Ευρώ κομπλέ. Έχουμε ξεκινήσει λοιπόν και πάμε πάρα πολύ καλά. Η συνεργασία μου με τον Άγγελο Διονυσίου είναι καταπληκτική, στο πρόγραμμα επίσης είναι η Αθηνά Χαϊκάλη, η Λένα Γκρέκου, ο Νίκος Γεραλής, με μαέστρο τον Νίκο Χριστοδουλή. Θα είμαστε όλη την χειμερινή σαιζόν, και σας προσκαλούμε όλους να έλθετε να διασκεδάσετε, κα να περάσετε όμορφα.

Ν. Βάνης: Απ΄ ότι είδα έχετε πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα. Επίσης θέλω να σου πω πως έμαθα ότι έγινες και επιχειρηματίας τριών καφέ, σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Δ. Κόκκοτας: Όντως έχουμε πολύ καλό λαϊκό πρόγραμμα. Όσον δε αφορά τις επιχειρησιακές μου δραστηριότητες είμαι ενθουσιασμένος, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, προσπαθώ όμως να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου.

Ν. Βάνης: Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι καινούργιο;;

Δ. Κόκοτας: Δισκογραφικά θα κάνω ένα single που θα κυκλοφορήσει τις γιορτές. Το ολοκληρωμένο CD θα είναι έτοιμο Φεβρουάριο με Μάρτιο.

Ν. Βάνης: Πότε θα επισκεφτείς την Θεσ/νίκη;;

Δ. Κόκοτας: Ελπίζω να έρθω σύντομα, μου έχετε λείψει πολύ. Στην Θεσ/νίκη όποτε έρχομαι περνώ καταπληκτικά. Ο κόσμος με αγαπά, έχω πολλούς φίλους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, να είναι πάντα καλά που μ΄αγκαλιάζουν με τόση αγάπη. Να πω δε ότι η καινούργια μου δουλειά θα είναι και πάλι με τον Κώστα Μηλιωτάκη μουσική και στίχους Πάνου Φαλάρα, Ναταλί, και δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιους άλλους στιχουργούς, αλλά και συνθέτες μαζί πάντα με τον Κώστα.

Ν. Βάνης: Μιλώντας με τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη που φέτος εμφανίζεται στο “FIX” της Θεσ/νίκης, εξέφρασε την επιθυμία για κάποια συνεργασία.

Δ. Κόκκοτας: Τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη τον εκτιμώ πολύ σαν συνάδελφο. Γιατί όχι λοιπόν να μην συνεεργαστούμε, θα το δεχθώ με χαρά.

Ν. Βάνης: Δημήτρη σ΄ ευχαριστώ που με φιλοξένησες στο καμαρίνι σου, και για τα όσα είπαμε

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...