Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠόλεμοι ανά τον κόσμοΔΗΛΩΣΗ του Κινήματος Δημοκρατικής Κοινωνικής...

ΔΗΛΩΣΗ του Κινήματος Δημοκρατικής Κοινωνικής Αναθέσμισης ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μέλλον της Χερσονήσου του Αίμου, που ανήκουν και τα λεγόμενα  Δυτικά Βαλκάνια,  δεν περνά μέσα από  συναντήσεις αναμνήσεως όπως η «Συνάντηση της Θεσσαλονίκης»   προ 20 χρόνων . Είναι προφανές ότι ο μόνος σκοπός είναι  να προσδιορίσει τις χώρες του Αίμου (Βαλκανίων)  σε ζώνες επιρροής της ΕΕ,  των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός προσδιορίζουν από μόνοι τους την Οικουμένη και την ορθή πλευρά της Ιστορίας που χρειάζεται ο σημερινός άνθρωπος του Πλανήτη για την Ειρήνη και την προκοπή των Λαών της Γης και αυτός έπρεπε είναι ο σκοπός για τον οποίο όφειλε να εργάζεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός .

Αντί αυτών όμως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος καλεί επιλεκτικά  ηγέτες χωρών Δυτικών Βαλκανίων σε δείπνο,  με τον εκλεκτό  του ΝΑΤΟ και της Δύσης Βολοντίμιρ Ζελένσκι,  για να οδηγήσει την Ιστορία στο πλαίσιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης, της Δυτικής Ελίτ και της διεθνούς Ολιγαρχίας. Έτσι ώστε με έναν τρόπο  τόσο οι φωτογραφίες με εκείνον,  όσο και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να πιστοποιούν την «σωστή πλευρά της Ιστορίας», στην οποία ο Ελληνικός Λαός είναι διαμετρικά αντίθετος, αφού τέτοιου είδους πολιτικές περιχαρακώσεις τις έχει πληρώσει και μάλιστα ακριβά όπως το 1922.

Η Νέα Πολιτική υποχρεούται να καταγγείλει αυτή την πολιτική όπως και την εγκληματική κυβερνητική πολιτική της απραξίας, με  την εγκατάλειψη της χώρας στην τύχη της – στο έλεος των πυρκαγιών που κατακαίνε την επικράτεια απ’ άκρη σ’ άκρη όλο το φετινό καλοκαίρι,  από τη Ρόδο την Αλεξανδρούπολη, την  Αγχίαλο, την  Πάρνηθα, την Βοιωτία,  την Εύβοια και όπου αλλού.

Ο Κ. Μητσοτάκης, αντί να αναβάλει τη συνάντηση, όπως θα έπραττε κάθε νουνεχής  ΕΛΛΗΝΑΣ Πρωθυπουργός,  προτίμησε ως εντολοδόχος της ΝΤΠ  τα τραπέζια, τις φωτογραφίες και την παρέα  του Ζελένσκι, προς τον οποίο «χορήγησε» την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στη χρήση των F-16, από  Έλληνες αεροπόρους, που τελούν σε διάσταση με το λαϊκό αίσθημα και την περίσταση του ολοκαυτώματος της Ελλάδος .

Οι ώρες αυτές για την Ελλάδα και τους Έλληνες Πολίτες είναι μια πολύ σκληρή  δοκιμασία . Οι καταστροφές βιοτεχνιών, σπιτιών, ζώων, αλλά και μεταναστών που βρήκαν τραγικό θάνατο στις φωτιές είναι τεράστιες, με την Κυβέρνηση άφαντη,   να τυρβάζει περί άλλων, με  τον αζοφικό Ζελένσκι, κάνοντας ορατή την αναλγησία της , χωρίς τη στοιχειώδη ενσυναίσθηση, έτοιμη δε, να ικανοποιήσει τα  συμφέροντα τρίτων, ανεξάρτητα από το τι συμφέρει και τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα  αυτή, τη χώρα μας, την Ελλάδα .

Η Νέα Πολιτική καταδικάζει τη δράση αυτή  της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και την πολιτική απραξία στα δεινά που βρήκαν την χώρα ως ξέφραγο αμπέλι κατέστη «καιόμενη βάτος». Συγχρόνως και παραλλήλως η Νέα Πολιτική εκφράζει τη βαθειά τη λύπη για την αδράνεια που επέδειξε το πολιτικό κατεστημένο,  ακόμα και για μια καταδικαστική δήλωση, ενώ για δράσεις  Πολιτικές  επί των όσων μας έχουν βρει, δεν γίνεται ούτε καν  λόγος!

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Δημοκρατικής Κοινωνικής Αναθέσμισης

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος – Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών  Δικηγόρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Κυπριώτης – Στρατηγός ε.α

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...