Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιά2η ναυαγοσωστική επιχείρηση

2η ναυαγοσωστική επιχείρηση

Bρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή της διάσωσης και προώθησης της καριέρας, πάντα με πρωταγωνίστρια γνωστή πολυτάλαντη προσωπικότητα, η οποία μας προέκυψε από το πουθενά, ώς Ραδιοπαραγωγός, τηλεπαρουσιάστρια, αλλά άμα λάχει και Σταρ της πίστας των μπουζουκιών, φυσικά και μοντέλο, προσθέστε και τον ρόλο της ψεύτικης αγάπης  με συμβόλαιο, είπαμε είναι πολυτάλαντη. Πως λέμε πιάνουν τα χέρια της, ε΄ λοιπόν καμιά σχέση.

Παλαιότερα βρισκόταν στο πλάι φιρμάτου τραγουδιστή, δήθεν σάν  ζευγάρι, και για κάθε έξοδο, για κάθε φιλάκι στο (μάγουλο) οι κάμερες όλως τυχαίως, τους αποθανάτιζαν, δείχνοντας έτσι την ερωτική τους σχέση(;;;), ώστε να πάρει διάσταση το θέμα.

 Στα Μ.Μ.Ε, και κουβέντα να γίνεται, του τύπου πως και πότε φιλήθηκαν κ.λ.π. Το θέμα αναπαράγονταν  για μεγάλο χρονικό διάστημα και η μέθοδος του ψευτοέρωτα βοήθησε και τους δύο.

Ο μεν τραγουδιστής όποτε ήταν πεσμένος στην καλλιτεχνική του πορεία, ή πριν την έναρξη της πρεμιέρας στο κέντρο όπου θα εμφανιζόταν, η μέθοδος του ναυαγοσώστη έπαιρνε σάρκα και οστά.

Στην δε πολυτάλαντη κοπελιά έπεφταν βροχή οι προτάσεις για δουλειές  καλοπληρωμένες.

Όπως και οι άνθρωποι που βρίσκονταν από πίσω τους, κέρδιζαν τρελά ποσά, όλοι τους έβγαιναν κερδισμένοι. Η πρώτη ναυαγοσωστική επιχείρηση ολοκλήρωσε τον κύκλο της, και οι δρόμοι του ψευτοζευγαριού χώρισαν φιλικά και αναίμακτα.

Το  παλιό έργο ξαναζωντάνεψε με το πολυτάλαντο κορίτσι για 2η ναυαγοσωστική επιχείρηση . Αυτήν την φορά ο ψεύτικος έρωτας ανάβει με έναν νεοεμφανιζόμενο τραγουδιστή, ο οποίος εμφανίζεται στην Αθήνα, έχει όλο κι όλο μία δισκογραφία στην καριέρα του. Γι΄ αυτό τον λόγο καιρός είναι να τον φτιάξουμε, σκέφτηκαν οι άνθρωποι πίσω από το παραβάν, ο ατζέντης και ο μάνατζέρ του.

Όμως ο νέος τραγουδιστής χρειάζεται πολύ στρώσιμο, γι΄ αυτό και πέραν από τον ψεύτικο έρωτα που επινόησαν, η κοπελιά μια και είναι παραγωγός θα τον προωθήσει ακόμα καλύτερα. Δηλαδή ,με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια, ή όπως λένε στο χωριό μου “μιά και στο χωράφι”

Έλα όμως που δεν ελκύει  η στημένη ερωτική ιστορία τον κόσμο που μόνο βλάκας δεν είναι, για να μην το καταλάβει, ότι του σερβίρουν ξαναζεσταμένη σούπα. Άσε που έχει τα δικά του βάσανα.

Ο άσημος τραγουδιστής και η πολυτάλαντη κυνηγός, του μεροκάματο τον μάρανε. Λάθος εποχή διάλεξαν, καριέρες δεν κτίζονται με ψεύτικες καταστάσεις.

Στον εν λόγω τραγουδιστή παλαιότερα είχαν πέσει πολλές προτάσεις, αλλά τότε δεν άρπαξε την ευκαιρία, άφησε την τύχη του να την διαχειρίζονται οι αυλικοί, με αποτέλεσμα να τον κάψουν και, σήμερα να στήνει ξαναζεσταμένες ιστορίες για αγρίους .

 Μοιάζει δε με τον ναυαγό που προσπαθεί να επιζήσει στον ωκεανό με μια σανίδα. Ότι του χρειάζεται βρεγμένη σανίδα δεν το συζητώ !!!!!

Ξύπνα παλικάρι μου, το φιλί της ζωής  είναι να πιάσεις το σωστό σωσίβιο για να σωθείς !!!!!

Άκου  και τον Βάνη, για να πιάσεις ταβάνι.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...

Ο Πούτιν ορκίστηκε για την 5η θητεία του και δήλωσε ανοιχτός για διάλογο με τη Δύση.

Το να κυβερνώ τη Ρωσία, μια χώρα 140 εκατομμυρίων ανθρώπων, αποτελεί «ένα ιερό καθήκον», δήλωσε o Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, αφότου ορκίστηκε για μια πέμπτη θητεία στην ηγεσία της χώρας του, επικεφαλής της οποίας είναι...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2031.

Το Δικηγορικό Γραφείο Χρήστος Πέτκος και Συνεργάτες πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης διαταγής πληρωμής εναντίον δανειολήπτη. Το Δικαστήριο πιθανολόγησε, ότι η Ανακοπή που άσκησε ζευγάρι Δανειοληπτών είναι  βέβαιο ότι θα ευδοκιμήσει, διότι η απαίτηση της Τράπεζας έχει εν μέρει παραγραφεί. Οι...