Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικά“…Δεν την θέλω,...

“…Δεν την θέλω, δεν την θέλω δίπλα μου…”

xeri.jpgπάλευε με νύχια και δόντια η γνωστή μαμά τραγουδίστρια στην δισκογραφική της εταιρεία η οποία απαιτούσε να πάρει μαζί της στο κέντρο της Θεσ/νίκης όπου θα εμφανιζόταν την τριτοκλασάτη τραγουδίστρια της ίδιας εταιρείας. Κλείνοντας συμφωνία με τον επιχειρηματία του κέντρου τον Μάϊο μήνα, ο οποίος επίσης δεν γούσταρε να έχει στο σχήμα την τριτοκλασάτη τραγουδίστρια, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους, πως ο επιχειρηματίας θα δικαιολογηθεί στην δισκογραφική ότι το σχήμα έκλεισε και δεν χωρά σ΄αυτό.

Το σχέδιο πέτυχε και η φιρμάτη ησύχασε, έκανε δε την καλύτερη της εμφάνιση ομολογουμένως. Οι αντιπάθειες ανάμεσα στις δύο κυρίες καλλιεργείτε κυρίως από την φιρμάτη η οποία στο ξεκίνημα της καριέρας είχε στενές σχέσεις με τον αγαπημένο που έχει σήμερα η τριτοκλασάτη της πίστας.

Αν θα την είχε στο σχήμα θα έπρεπε να βλέπει κάθε βράδυ τον αγαπημένο της τριτοκλασάτης και πρώην αφεντικό που μάλιστα της χρωστούσε κάποια μεροκάματα, για τα οποία έγιναν μαλλιά κουβάρια κάποτε.

Τώρα να τον έχει και κάθε βράδυ μπροστά της, επιπλέον να τον βλέπει να σαλιαρίζει με την τριτοκλασάτη, αυτό θα πήγαινε πολύ. Γι΄ αυτό πάλευε με νύχια και δόντια να διώξει μακριά της, το κορίτσι του πρώην της όπως πάντα όταν θέλει κάτι τόσο πολύ.

Όμως μια και κάνουν την ίδια δουλειά και οι δύο, πόσο ακόμα θα μπορέσει να την αποφύγει. Αργά η γρήγορα η σύγκρουση τους θα είναι αναπόφευκτη.

Άϊντε και καλά μυαλά !!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...