Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικά“..Δεν έρχομαι στην...

“..Δεν έρχομαι στην Θεσ/νίκη..”

notis.bmpαπαντά ο Νότης Σφακιανάκης στους επιχειρηματίες του κέντρου “ODEON” της Θεσ/νίκης, “…και οι λόγοι είναι πολλοί…(συνεχίζει ο Νότης) …Πρώτον και κυριότερον είχαμε συμφωνήσει ορισμένα πράγματα κι εσείς δεν  τα τηρήσατε….

.. Όπως είναι το θέμα για το προσωπικό, που κάποια πρόσωπα δικαιούμαι, ήθελα, να έχω μαζί μου για να με στηρίζουν, να έχω τον έλεγχο του μαγαζιού για τα τραπέζια, καθώς με άλλα σχήματα στο συγκεκριμένο μαγαζί σας , έγινε το έλα να δεις.. Σας το ζήτησα, κι εσείς  κάνατε του κεφαλιού σας. Εγώ δεν θα εκτεθώ για πάρτη σας….”

“…Δεύτερον (συνεχίζει ο Νότης)…ήθελα να πληρωθούν όλοι οι συνεργάτες μου ,μουσικοί, μετρ, σερβιτόροι πριν απ΄ όλους τουλάχιστον 20 ημέρες μπροστά και ακόμα περιμένω…

…Βασικό ζήτημα για μένα ,ούτε κι΄αυτό δεν έγινε. Πάντοτε φροντίζω πρώτα να βολέψω τους συνεργάτες μου,  έπειτα τον εαυτό μου, την πάρτη μου, το οικονομικό για μένα έρχεται δευτερεύον…”

“..Πάμε τώρα και στο τρίτο ζήτημα… (συνεχίζει ο Νότης), παζαρεύατε άλλο σχήμα για το κέντρο σας για λίγες εμφανίσεις πριν από το δικό μου ξεκίνημα. Δεν με ενημερώσατε καν, έτσι δεν θα είχα χρόνο για την προετοιμασία μου, όπως την σχεδίασα και σας το είχα ανακοινώσει….

… Τα δεχθήκατε όλα, ενω κάνατε τελείως άλλα πράγματα. θέλω ορισμένα απ΄αυτά τα ζητήματα όταν ερχόμαστε σε συμφωνία, να τηρούνται στο ακέραιο. Αν δεν μπορείτε να κρατάτε τον λόγο σας, χωριό μαζί δεν μπορούμε να κάνουμε…”

Τότε παίρνει τον λόγο ένας εκ των επιχειρηματιών του “ODEON” ο οποίος ήταν 3 μέρες στο νησί Κω για να οριστικοποιήσει την συμφωνία  και να πληρώσει τις προκαταβολές, για τους συνεργάτες του Νότη, (πράγμα που δεν έγινε) 

“…Σε παρακαλώ Νότη, έλα, μην με καταστρέψεις με την άρνηση σου, και δεν έχω άλλη επιλογή…”

“…Μην το τραβάς, (απαντά ο Νότης και συνεχίζει)… ξέρεις καλά πόσο σε βοήθησα όταν έκτισες το μαγαζί, ενώ είχα απ΄ αλλού προτάσεις. Εγώ ήλθα σε σένα, πήρες και το ανάλογο χαρτί, πλήρωσες έτσι ανοιχτές υποχρεώσεις…” “…ξέρεις πολύ καλά ότι και τις δύο φορές που ήλθα στην Θεσ/νίκη προτίμησα το δικό σας κέντρο (ODEON), παρ΄ όλο που είχα καλύτερες και πιο επικερδείς προτάσεις,αν και μου την χάλασες την τελευταία φορά που ήμουν στο κέντρο, το οποίο ενώ πήγαινε με 1.000 , εμείς βάζαμε 2.300 άτομα τις μέρες Παρασκευή – Σάββατο. Με όλα αυτά εσύ προτίμησες να φέρεις άλλον καλλιτέχνη φίλο σου, και να φύγω εγώ νωρίτερα….

…. Μου την χάλασεατε γιατί δεν συμφωνήσαμε  κάτι τέτοιο, έφόσον το μαγαζί έσκιζε, εσείς εισπράτταατε καλά λεφτά, και ο κόσμος γούσταρε …

(αναφερόταν στην περυσινή καλοκαιρινή σεζόν όπου εμφανιζόταν στο ODEON, και είχε πάρει παράταση άλλες 14 ημέρες, ενώ ξαφνικά τα αφεντικά  την γύρισαν , για το λόγο φιλίας του 2ου επιχειρηματία με τον καλλιτέχνη που έφεραν μετά τον Νότη και χωρίς να τηρηθεί η συμφωνία).

…. Είδες όμως …,(συνεχίζει ο Νότης) ότι το σχήμα τελικά δεν περπάτησε, έχασες και λεφτά…Να.., κάτι τέτοια κάνετε και χαλάτε οι ίδιοι τα μαγαζιά σας…”

“… Με την ακύρωση σου Νότη…( απαντά ο επιχειρηματίας ) οι αντίπαλοι μαγαζάτορες θα χαρούν και εγώ θα γίνω ρόμπα. Που να βρω τώρα σχήμα, να δέσω πρόγραμμα;;;” “..Γι΄ αυτό σε παρακαλώ Νότη μου, άλλαξε γνώμη….”

“…Δεν έρχομαι, και είναι η τελειωτική μου απόφαση…”, απαντά ορθά και σταθερά ο Νότης και (συνεχίζει)

“…. ζήτησα ορισμένα βασικά πράγματα από την αρχή και τίποτα δεν τηρήσατε… !!!!!”

 Έστι έληξε άδοξα η συζήτηση που έγινε στην Κω, μεταξύ του άρχοντα της πίστας Νότη, και του επιχειρηματία του κέντρου “ODEON”.

Για το όλο θέμα ,λίγες ημέρες πριν, ακούστηκαν παραφιλολογίες, ότι δήθεν ο Νότης ζήτησε περισσότερα χρήματα, δεν του τα δώσανε, και γι΄ αυτό χάλασε η συμφωνία για τις εμφανίσεις του στην Θεσ/νίκη.

Και βέβαια αυτά κυκλοφόρησαν από αντιπάλους, καλοθελητές, που σκοπό είχαν να βλάψουν τον καλλιτέχνη και όλο το σχήμα του Νότη.

Στους καλοθελητές απαντώ, ότι όλες οι παραφιλολογίες, και ενδεχομένως και αυτές που θα κυκλοφορήσουν στην πορεία, είναι μόνο στην φαντασία τους, δεν ισχύουν πέρα “ως” πέρα.

Η όλη αλήθεια με κάθε τεκμηρίωση, είναι  τα παραπάνω γραφόμενα  που αναφέρονται στο Ελληνικό Φαινόμενο του Νίκου Βάνη.

Επίσης ακούστηκαν και άλλες θεωρίες ότι στον Νότη έβαλαν λόγια  τρίτα πρόσωπα για να μην έλθει για εμφανίσεις στην πόλη του Βορρά.

.Αυτά είναι καλοφτιαγμένα ψέματα εκείνων που τα διαδίδουν.

Ο Νότης Σφακιανάκης ως γνωστόν πάντα σε κάθε συνεργασία κάνει έρευνα (διάσωση) αγοράς, πριν αποφασίζει οτιδήποτε. Γι΄ αυτό χαρακτηρίζεται και ως τελειωμανής της δουλειάς που επέλεξε, σωστός επαγγελματίας καλλιτέχνης.

Για μένα του Βάνη, που κυκλοφορώ την ημέρα, την νύχτα, το μεσημέρι σε όλα τα στέκια της Θεσ/νίκης- Αθήνας και επαρχίας, συμπεραίνω, συνάμα στέλνω και το μήνυμα στον καλλιτέχνη Νότη, ότι με την ακύρωση των εμφανίσεων στην Θεσ/νίκη όσο πικραμένος κι αν είναι δεν έπρεπε να κάνει το χατίρι των καλοθελητών, και των πολλών παπαγάλων που είναι αδιάβαστοι, άσχετοι,δουλεύουν  δε για πάρτη τους  και μόνο.

 Έπρεπε να βρει μια μέση λύση και να έλθει να τραγουδήσει στην πόλη, όπου τον περιμένει πολύς κόσμος πως και πως, απ΄ όλη την Βόρεια Ελλάδα.

 Όσο για τους επιχειρηματίες πράγματι κάνουν λάθη σοβαρά, ανεπανόρθωτα, όπως και πέρυσι με το σχήμα που έφεραν και δεν τράβηξε, έτσι είναι και το τελευταίο φάουλ, αυτό της ακύρωσης των εμφανίσεων του Νότη, ο οποίος για την χειμερινή περίοδο θα ξεκινήσει στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον” των Αθηνών την ημέρα των γενεθλίων του 2 Νοεμβρίου,καλεί όλους να τον επισκεφτούν  και στο καμαρίνι του.

Θα δουλεύει 3 μέρες ,Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο για 6 μήνες. Παράλληλα ετοιμάζει νέα δισκογραφία με καινούργια τραγούδια, δύο από αυτά είναι έτοιμα και θα γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία, είναι σουξέ.

Νότη προχώρα, και πάρτο πραγματικά αλλιώς.

Καλή δύναμη !!!!!!!!

“…Είναι η ζωή μου όλο στροφές και μονοπάτια απόμερα, θύελλες και ανηφοριές, σοκάκια και λασπόνερα!..”

“Ο ντίρλα ντα …..ντιρλά ντα..ντα….και τέζα όλοι….

Νότης Σφακιανάκης

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...