έπειτα από μια αστραπιαία περαντζάδα στα χειμερινά νυχτερινά της κέντρα. Το “Caramella Live» είχε πρεμιέρα,όπου επικρατούσε χαμός, το μαγαζί γεμάτο,με 900 καθίσματα, να γίνεται το αδιαχώρητο με ένα πρόγραμμα πολύ σωστά χτισμένο, για τα γούστα ακόμα και του πιο δύσκολου θαμώνα. Με ανακαινισμένο εξ ολοκλήρου το κέντρο ήταν φανερά αλλαγμένη η διάθεση των καλλιτεχνών, αλλά και των θαμώνων.
Ο καλλιτέχνης Πάνος Καλίδης πετούσε στην πίστα, πάνω – κάτω, να παίζει τον κόσμο, ανέβαζε την διασκέδαση στα ύψη, με πρώτους τους εφοπλιστές οι οποίοι δεν σταμάτησαν να λούζουν τον καλλιτέχνη με λουλούδια.
Εκεί συνάντησα αρκετές παρέες καλλιτεχνών να διασκεδάζουν. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Τσαλίκης με τον παραγωγό του Πάνο Φαλάρα, και τον συνθέτη της νέας δισκογραφίας του Χριστόφορο Γερμενίδη που ετοιμάζεται, και ένας Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας κέντρων, διασκέδαζαν μέχρι τις πρωϊνές ώρες.
Νάσου και η Νατάσσα Θεοδωρίδου με την παρέα της σε τέτοια κέφια που ανέβηκε στην πίστα για χορό και τραγούδι, είπε κάποια δικά της κομμάτια. Στο μεταξύ ο κόσμος να πηγαινοέρχεται και τα τραπέζια να ανανεώνονται με νέο σέρβις.
Αυτή που έδωσε το show της πίστας ήταν η δίμετρη πιο αεράτη από πέρυσι η Θέλξη. Τα δε νέα θηλυκά του σχήματος ήταν φανερό πως δεν είχαν ακώμα προσαρμοστεί στο κλίμα του “Caramella”. Που θα πάει όμως ;; Ως το τέλος της σεζόν θα γίνουν ξεφτέρια.
Ο Κυριάκος Κυανός δίνει όλα τα ρέστα και παίρνει του κόσμου τα λουλούδια με το λαϊκό πρόγραμμα, ειδικότερα με το τραγούδι του “Όλο ούζο…..ούζο…το βαρέθηκα…”, ενώ ο Πάνος Καλίδης με το νέο σουξέ “..Αυτή θα κλαίει…”, οι δύο άνδρες του σχήματος παίρνουν όλη την χαρτούρα σε λουλούδι και φιάλες οι οποίες πίνονται σαν της καραμέλας το σιρόπι.
Το σέρβις πολύ καλό με ανανεωμένο προσωπικό από μετρ και σερβιτόρους, ευγενικούς και σβέλτους. Το ίδιο και η πόρτα του “Caramella”, όπου ο κόσμος περιμένει στην σειρά από νωρίς για ένα τραπέζι , με τρεις όμορφες δεσποινίδες και τρεις ευγενικούς κουστουμαρισμένους νεαρούς στην υποδοχή, κάνουν ότι μπορούν για να τους ευχαριστήσουν όλους.
Μετά από μια γερή δόση κεφιού , βολτάρισα προς το κέντρο “Ποσειδώνιο” να δω τον καρντάση Νίκο Βέρτη, αφού “ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνότης Θεσ/νίκης, πάει το βουνό στο Μωάμεθ”, εκεί να δεις τι συνάντησα !!!
Ένα τεράστιο μίτινγκ μπουζουκιών κάποιων ανθρώπων των Μ.Μ.Ε των Αθηνών να διασκεδάζουν ξέγνοιαστοι, μια και όλα ήταν κερασμένα από την επιχείρηση.
Στο κέντρο συνάντησα και τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο δημιουργό της τελευταίας δισκογραφίας του Νίκου Βέρτη με τίτλο “Μόνο για σένα”, (δυο φορές πλατίνα,) ο οποίος μου αποκάλυψε ότι αυτόν τον καιρό γράφει λαϊκό δίσκο στην Νατάσσα Θεοδωρίδου.
Τον μόνο που δεν μπόρεσα να εντοπίσω ήταν τον επιχειρηματία του Ποσειδωνίου, ίσως να βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο χωρίο του μια και είναι η εποχή της συγκομιδής της ελιάς. Πάντως το λάδι το έβγαλε και με το αζημίωτο από το σχήμα που έχει στο κέντρο.
Από τον λίγο χρόνο που μ΄ απέμεινε είπα να περάσω και από το κέντρο “Ρωμαίο”. Έπεσα στην περίπτωση, όπου επάνω στην πίστα οι καλλιτέχνες ψιλοτραγουδούσαν, γ΄αυτό και έφυγα τρέχοντας.
Δυστυχώς έτσι έχασα και την πρόβα του Νότη Σφακιανάκη στο κέντρο “Έναστρον”, όπου ήμουν καλεσμένος. Ο χρόνος δεν μ΄ έφτασε, παρ΄ όλο που ο άρχοντας Νότης ως καλλιτέχνης μ΄ ενδιαφέρει πάντα ότι κι αν κάνει.
Μ΄ αυτά που είδα και μ΄ αυτά που άκουσα συμπέρανα ότι η χειμώνας θα είναι βαρύς για τα κέντρα διασκέδασης.
Εύχομαι να δουλέψουν όλα πολύ καλά, σαν το “Caramella” που βλέπω να χτυπά και φέτος το κοντέρ.
Καλό χειμώνα !!