Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΓυρίζουν την πλάτη...

Γυρίζουν την πλάτη στο Σαμαρά

samaras6el-or

 

Από την Ελεύθερη Ώρα Κυριακής 26 Απριλίου 2015

Από την επόμενη ημέρα της ήττας του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πέρασε στη φάση της αμφισβήτησης εκ των έσω. Αμέσως τέθηκε θέμα αλλαγής ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία. Οι μόνοι που δεν λένε να το καταλάβουν είναι ο Σαμαράς και η παρέα του.

Πλέον όμως οι νεοδημοκράτες αποφάσισαν να εξωθήσουν προς την έξοδο τον πρώην πρωθυπουργό. Ξεκίνησε ήδη στην Πάτρα η πρώτη περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΝΔ. Το …κόλπο του Σαμαρά να αποφύγει το έκτακτο συνέδριο που απαιτούν όλοι στο κόμμα.

Στην Πάτρα λοιπόν υποτίθεται ότι θα πήγαιναν βουλευτές και στελέχη από τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς. Σε μια αίθουσα 150 ατόμων σε ξενοδοχείο της Πάτρας. Εκεί κατάντησαν τη ΝΔ. Οι πρώην βουλευτές Νταβλούρος και Κοντογιάννης από Αχαΐα και Ηλεία δεν πήγαν, όπως και άλλα στελέχη από τους νομούς που προαναφέραμε. Κάτι ανάλογο θα γίνει σε όλες τις περιφερειακές συνδιασκέψεις.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ο Σαμαράς ότι είναι ανεπιθύμητος στη ΝΔ; Η δε εμφάνιση Σαμαρά στο κανάλι της διαπλοκής και διαφθοράς εξόργισε περισσότερο τους Νεοδημοκράτες. Τα ψέματα τόσο για τον Κουβέλη, όσο και για τις κατασχέσεις λόγω χρεών. Και οι πέτρες ξέρουν για την “Μαύρη Τρύπα” των 140 εκ. ευρώ. Οι υπάλληλοι από τον Ιανουάριο απλήρωτοι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θυροκόλλησαν στη Συγγρού κατασχετήριο για την εταιρεία Τόμσον και άλλα χρέη από προμηθευτές!!

Ο εις εκ των δελφίνων περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε με νόημα: “Ο Σαμαράς ζει στο παρελθόν…”, για να συμπληρώσει: “Η ΝΔ πλέον δεν αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τον τόπο μας…”. Ο δε έτερος καπαδόκης για την ηγεσία Δένδιας επισημαίνει: “Ανησυχώ για την παράταξή μου…” και προαναγγέλλει σύντομα εξελίξεις!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...