Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΓια τα κρυφά...

Για τα κρυφά σχέδια

dance1.gifτου αφεντικού και επιχειρηματία κέντρου, ο γνωστός καλλιτέχνης βγάζει σπυριά, δεν ξέρει δε,πώς να  τα περιποιηθεί, γι΄αυτό και οι μεταξύ τους συζητήσεις είναι τεταμένες. Με τον εν λόγω επιχειρηματία αναδείχθηκε στο πανελλήνιο, και επιμένει στην “αποκλειστικότητα” σαν κολλημένη μπάλα. Ενώ ο επιχειρηματίας στέλνει τον καλλιτέχνη σε άλλη πόλη, λέγοντας πως το κέντρο (όπου εμφανίζεται τώρα) θα κλείσει.

Ο καλλιτέχνης όμως βλέπει, ακούει το αφεντικό του που κλείνει για εμφανίσεις άλλον τραγουδιστή την επίμαχη περίοδο, που ο ίδιος θα λείπει. Πάνω σ΄ αυτό το γεγονός η μεταξύ τους σχέση είναι τεταμένη, μια και ο καλλιτέχνης προσπαθεί να ελέγχει τα πάντα, μπερδεύοντας τον ρόλο, στο να χώνεται σε ξένα χωράφια.

Το αφεντικό και επιχειρηματία είδα πολύ μουδιασμένο με την καλλιτέχνη, που ίσως θέλει να τον ξεφορτωθεί σιγά – σιγά. Ούτως ή άλλως ο σκοπός επιτεύχθηκε με επιτυχία, αλλά το να ελέγχεται από τον καλλιτέχνη που ανέδειξε με χίλιους κόπου και βάσανα, αυτό πάει πολύ.

Όποια κι αν είναι η μελλοντική κίνηση του επιχειρηματία, ο εν λόγω καλλιτέχνης θα πρέπει να συμβιβαστεί.

Αυτά τα λάθη είναι σοβαρά παραπτώματα, συνήθως καλαμοκαβαλημένων καλλιτεχνών οι οποίοι σίγουροι για την “αιώνια” επιτυχία, μπερδεύουν τους ρόλους, ξεγράφοντας  και από τα τεφτέρια  αυτούς που τους βοήθησαν.

Έπειτα μαζεύουν γύρω τους αυλές πολλών χαραμοφάηδων, οι περισσότεροι των οποίων είναι γεροί αεριτζήδες, άσχετοι με το αντικείμενο, γνωστοί παραμυθάδες, νταβατζήδες. Αυτό συμβαίνει κα με τον εν λόγω καλλιτέχνη, ο οποίος βαρά “Αχαριστία”.

Πάντως όλοι οι “Σταρ” (τρομάρα τους) της πίστας και του πενταγράμμου, κυρίως οι φανταγμένοι καβαλάρηδες ας έχουν υπόψιν τους πως στο παρελθόν υπήρξαν καλλιτέχνες στην ίδια μοίρα που γνώρισαν τρελλές επιτυχίες, χρήμα, αναγνώριση και σήμερα είναι στα αζήτητα, δεν τους παίρνουν ούτε για 10 Ευρώ μεροκάματο, στα άλλοτε σαλόνια της επιτυχίας.

Θυμηθείτε δε και την Κινέζικη παροιμία

“….Όταν ανεβαίνεις το βουνό μην ξεχνάς να χαιρετάς όλους, όσους συναντάς, γιατί θα τους χρειαστείς στην κατηφόρα….”

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...